Hot Stone Massage

I varme stone massage terapi, er vand opvarmet sten placeret på centrale punkter i kroppen, som hjælper kroppen til at slappe af, og det åbner også op for meridianer i kroppen. Meridianer er energi veje i kroppen, og der er tolv store meridianer. Når der er en ubalance i strømmen af ​​energi gennem kroppen, manifesterer sig i form af ømhed, smerter og sløvhed. Hot stone massage kan hjælpe med at lindre spændinger og løsne ømme muskler. Brugen af ​​opvarmet sten til massage går tilbage til oldtiden, men for nylig er de blevet meget populært og er meget efterspurgt i de fleste spabade.
Stenene, der anvendes i hot stone massage er lavet af basalt, som er en form for rock, som er meget effektiv i varmen. Sten, der findes i floden, anvendes som disse klipper har glittesinden af ​​floden nuværende og er fri for eventuelle uregelmæssigheder og kamme. Stenene er derefter nedsænket i varmt vand, indtil de når en bestemt temperatur. Disse sten er derefter placeret på visse punkter på ryggen, lår, håndflader og mellem tæerne. Varmen og varme fra stenene, afspænder kroppen, som igen løsner ømme muskler og giver lindring fra smerter. Terapeuten bruger derefter den opvarmede sten til massage af muskler og måske også bruge forskellige massageolier til dyb væv manipulation.
Hot Stone Massage Fordele; En hot stone massage terapi ikke kun hærder fysisk ømhed og smerter, men det er også en god måde at opnå mental wellness. En varm stone massage er dybt terapeutiske og det hjælper en person til at slappe af på det mest dybeste niveau. Her er nogle fordele ved hot stone massage. ; Hot stone massage er nyttig for lavere rygsmerter og ømhed. ; Varmen fra stenene er også kendt for at hjælpe lindre smerter for mennesker der lider af gigt. ; Det skaber en beroligende virkning på nervesystemet og forbedrer blodcirkulationen. ; Hot stone massage terapi er også meget nyttig for mennesker der lider af søvnløshed. , A hot stone massage terapi kan berolige en urolig sind og sindet kan gå ind i en dyb meditativ tilstand. Dette er meget gavnligt for mennesker der lider af stress, angst og depression. ; En hot stone massage hjælper også med at slippe af toksiner fra kroppen. ; Du vil måske gerne vide mere om fordelene ved massage terapi.
Hot Stone Massage Techniques, Her er en trin for trin guide om hvordan man kan give en massage med varme sten. Rene første stenene med en mild desinficerende og varme stenene ved at placere dem i en gryde fuld af vand. Læg dem i den varme gryde for atleast en halv time og sørg for, at temperaturen af ​​stenene ikke overstiger mere end 125 F. Gør den person, du vil massere ligge med forsiden nedad på briksen. Placer opvarmede sten på midten af ​​hamstrings, på bagsiden af ​​knæet, på midten af ​​kalven og på den øverste ben i begge ben. Efter stenene er kølet ned, og musklerne i benene har løsnet op, gælder enhver god olie og brug største sten til at glide let op på overfladen af ​​huden. Brug medium til dyb pres for at slagtilfælde musklerne på benene i en opadgående bevægelse. Nu sted forholdsvis store opvarmede sten på nederste del af ryggen, på længden af ​​rygmarv og på og omkring skuldrene. Fjern stenene, gælder olie og følge den samme glidende slagtilfælde at massere musklerne i ryg og skuldre. Varmen fra stenene, kombineret med massage øger blodcirkulationen og skaber også en følelse af velvære.
Læs mere på:; Massage Stones, Hot Stone Massage terapi, Massage Therapy Fordele; Hot stone massage terapi har en meget beroligende effekt på sindet og er en af ​​de mest vidunderlige oplevelser for kroppen. Anvende varm olie på kroppen giver stenen glider meget glat hen over huden og afslapper musklerne. Hvis du ikke ønsker at betale ublu priser i spaen kan du købe hot stone massage kits, der er tilgængelige på markedet. En varm stone massage er den perfekte måde at slappe af og forynge kroppen og også slippe af med nogen ømhed og smerter.

Forskellige typer af frø
Beach Wedding Hairstyles
Gulv Tile Idéer
Sådan at udfylde en konvolut
Contemporary rhus
Pool Liner erstatning
Hvordan man Flirt med en pige
Prinsesse Tema Baby Shower
Hvad mænd ønsker kvinder at vide
Hvordan man Fall Out of Love
Bilruden Genanskaffelsesomkostningerne