Højdepunkter for Black Hair

Højdepunkter er en fantastisk måde at give din plain uni-farvet hår et stilfuldt look. Fremhæver desuden medvirke til at tilføje tekstur, og din haircuts se endnu mere elegant og stor. Men, at vælge den rigtige nuance højdepunkter virker som en meget hård opgave. At træffe det rigtige beslutning om at fremhæve vil give dig en udseende, som du vil nyde i lang tid. Der er mange muligheder i højlys til sort hår, kan dog i skyggen af ​​at fremhæve farve, du ser på et billede for en sort hår model ikke være den rigtige for dig. Hver gang vælge en hårfarve ideer du nødt til at huske på to vigtige ansigtstræk, en – din øjenfarve skygge og andet – dit ansigt teint (hvilket betyder den hudfarve og undertoner begge).
Muligheder for naturligt udseende Highlights for Black farvet hår, Den sikre og naturligt udseende farver i højlys for sorte hår er nuancer af rød, brun og gul. Det er vigtigt, at du skelner mellem de rigtige nuance, der går med din hudfarve og øjenfarve. Red fremhæver give en fantastisk udseende, mens den brune nuancer giver en endnu naturligt look. Nuancer af brunt når de er markeret med rette, kan blande pænt med din naturlige hårfarve og give en subtil tekstureret se til dit hår. Valg af skygge af gul, som kan gylden (blond) eller beige er en smule risikabelt, men hvis du vælger en mørk nuance af gul kan det også give en afbalanceret look. Når der går for sort hår med blonde striber, ledsage få brun højdepunkter også at fusionere blond hårfarve bedre.
Folk, der skulle gå for nuancer af gul, brun eller rød burde have sortbrun øjenfarve, mørk brun, grålig blå, hassel farvet med lys pletter eller mørk blå. Hudfarve kan være mørkt brunt, eller medium teint, som kan have lyserøde eller gyldne undertoner, eller en bleg teint eller en garvet teint. Skærmene i røde er teglstensrød, rige rose og varm kobber. For brune og nøgletal for mørkt hår vælger nuancer af mørk chokolade, kaffe eller aske brun. For gule højdepunkter der er blond og beige nuancer.
Muligheder for Bold & Utraditionel Fremhæv hårfarver; ovenstående var de mest valgte hårfarve højdepunkter, og mulighederne højdepunkter for sort krøllet hår og glat hår. Ovenstående kan være sikkert at vælge fremhæve farvemuligheder, der gør et naturligt udseende, men hvis du er den slags person, der ønsker at gå efter noget ukonventionelle, derefter overveje disse tanker højdepunkter for sort hår, der vil give dig en fed og unik look. Nogle af de mest valgte dristige nuancer fremhæve farver er lilla og blå. Hvis du ønsker at få en nuanceret udseende, skal du vælge de mørkeste nuancer af blå og lilla, men for en fed look ved at vælge lyse lilla eller elektrisk blå. These fremhæver passer mennesker, der har fregnede teint, bleg Teint med gylden eller fersken undertoner, brun hud med rosa undertoner eller en rødmosset teint. Øjenfarven kan være grøn, gylden brun, grønlig blå eller hassel med gylden eller brun pletter.
Det var nogle af højdepunkterne for sort hår ideer. Så vælg den rigtige nuance, der går med din teint og øjenfarve. Men hvis du er på udkig efter fremhæver, at gå med en punk frisure som kraftigt grøn, pink eller blå, så få en forsmag på det nye højdepunkt look ved hjælp af fotoredigering software, før farve dit hår.

Sådan installeres Timing bælte
Hvordan man kan læse et målebånd
Måder at gøre dit hår vokse hurtigere
Hvordan skulle gennembore læben
Sådan fjernes cigaret Lugt fra Tøj
Bedste Earbuds
Funny Break Up Citater
Klinkegulv Gulvbelægning
Gaver til gravide kvinder
Læder Couch Reparation
Stærke kvinder Citater