Hjemmelavet vinduespudser

Holder dit hus rent omfatter arbejder på en masse ting og områder. Vinduer er en sådan en del af dit hus, som du ikke kan glemme, mens rengøring dit hjem. Uanset din vinduer har, hvilken type af glas, gennemsigtige, uigennemsigtige, semi-uigennemsigtige eller matteret type, holde dem rene er et must for at opretholde det overordnede udseende af dit hjem.
Selv om du måske købe forskellige dyre rengøringsmidler, som måske eller måske ikke give dig et positivt resultat, hvorfor så ikke se på nogle billige løsninger. Ja, der er forskellige vinduespudsere at du kan lave i hjemmet og holde dine ruder rene og skinnende. Disse er nemme at foretage og koster mindre end de disponible på markedet, og derfor kan du spare penge og bruge dem regelmæssigt. Hvis du er gad vide hvordan man laver hjemmelavet vinduespudser, så her er svaret.
Bedste Hjemmelavet vinduespudser Opskrifter
Vinduespudser bruger Lemon; Denne vinduespudser opskrift needs citron saft fra 2 citroner, 2 kopper klub sodavand eller vand, 1 tsk majsstivelse og ½ tsk pebermynte æterisk olie. Tag en sprayflaske, og hæld alle disse ingredienser i det. Ryst flasken godt før brug. Ryste flasken godt, inden du sprøjte blandingen på vinduet. Spred det godt på hele vinduet med en blød vaskeklud og gnid pletter på glasset forsigtigt.
Vinduespudser bruger sprit, opnår de bedste vinduespudsning resultater, du kan vælge en opløsning af 1 kop gnubbe (isopropylalkohol) alkohol og 1 kop vand. Også tilføje en spsk af klare, ikke-skummende ammoniak til dette. Både sprit og ikke-skummende ammoniak gøre effektive vinduespudsere og hjælpe fjerne vanskelige pletter gør vinduesglas meget ren og klar.
Vinduespudser bruger White Vinegar; Tag 1 kop hvid eddike, tilsæt ½ kop vand blandes godt og hældes i en sprayflaske. Tilføj 15 dråber af citron æterisk olie til denne flaske, og ryst godt. Du skal ryste godt hver tid inden brug, da olien ikke bland godt. This hjemmelavet vinduespudser med eddike og citron olie vil give en perfekt glans dit glas vindue. Lær mere om at fjerne ridser fra glasset.
Vinduespudser hjælp Detergent; Tag din almindelige flydende parabol-vaskemiddel og bland vand i den. Ikke gør det alt for mild. Tag en svamp og bruge denne blanding at rengøre vinduerne. Du kan også bruge en blanding af 1 tsk flydende Castilla sæbe, 3 tsk æble cider eddike og 2 kopper vand for at lave en effektiv vinduespudsning opskrift. Afslut med at rense vinduet med vand og derefter tørre den af ​​med glas visker for at sikre ingen vand eller opvaskemiddel mærker er tilbage.
Vinduespudser bruger Majsstivelse; Take 5 spsk majsstivelse, ½ kop hvid eddike og salmiakspiritus hver og en gallon varmt vand. Tager disse ingredienser i en spand og rør godt indtil majsstivelse opløst helt. Anvendelse på vinduet ved hjælp af en svamp og senere rent med koldt vand. Læs mere på vinduespudsning priser.
De førnævnte hjemmelavede vinduespudsere vil helt sikkert hjælpe dig med at få de ønskede resultater. Er det bedst at rengøre vinduesrammen grundigt og derefter arbejde på glasset. En af glasset rengøring tips, er, at når du er færdig rengøring med løsningen, tørre vinduet med svamp dyppet i vand. Afslut med at tørre den våde vindue med krøllede aviser for at forhindre striber. Avisen er endnu bedre end hvidt papir håndklæder eller væv, som det efterlader ingen fnug bag. Ved hjælp af en glas visker er også en rigtig god idé, mens du arbejder på større vinduer. Husk, ikke at rengøre vinduer, når solens stråler falder på vinduesglas. Så brug disse rengøringsmidler regelmæssigt og få funklende rene ruder.

Punk frisurer for piger med langt hår
Dating en Skorpion mand
Metal Roof Omkostninger
Porrer: Sådan Forbered
Udendørs Accent Belysning
Hvordan man kan være Witty
Matchende tatoveringer til Couples
Hjemmelavet smykker Idéer
Fake Snow Dekoration
Maleri Ideer til en planteskole
Valentinsdag Ideer til kæreste