Hjemmelavet Tattoo Gun

Tænker på at få en tatovering gjort? Hele verden, har folk været der ønsker at få udsøgt og fantastisk design sværtet på deres krop. Dens en stil erklæring og nogle af de tatoveringer som afspejler deres ønsker, dybere ønsker eller følelser. Der er flere udsøgte designs og typer af tatoveringer, nogle populære designs er den stammehøvding tatoveringer, vin tatoveringer, celtic tatoveringer, stjernetegn tatoveringer og blomster tatoveringer. Hvis du har været der ønsker at få en tatovering, men er udgifterne generer dig, kan du prøve at lave en hjemmelavet tatovering pistol. Men før du gør det, husk altid de sundhedsmæssige risici og infektioner, der kan være involveret på grund af brugen af ​​usteriliseret nåle. Når dette aspekt er undersøgt, kan du begynde at eksperimentere med kropskunst.
Hvordan man laver en Hjemmelavet Tattoo Gun, Spekulerer hvordan man laver en hjemmelavet tatovering pistol? Lad os fortælle dig, hvad materialer ville være forpligtet til at foretage en hjemmelavet tatovering pistol.
Ting du Kræv
Tandbørste, Bic kuglepen, guitarstreng, Tape, Tattoo blæk, Lille batteri-drevet motor, Viskelæder; Procedure
Vi vil bruge guitaren streng som nålen. Så tager en 4-5 tommer del af en guitarstreng og bøje det nær slutningen. ; Nu tager BIC kuglepen og fjerne blækket røret fra pennen. ; Skær blæk røret for at gøre det 3-4 inches på langs og få bolden ud. ; Mens du filen ned messing spidsen for at få kanylen ud, så sørg for at størrelsen af ​​det hul vil give strengen eller den p at passere igennem. , Nu skal du placere nålen ind i pennen. ; Skær børster og derefter skære tandbørsten, så den måler omkring 4 inches i længderetningen. ; Tag en lighter og lad flammen varme midterste del af tandbørsten, så at forme den som en 7. ; Brug tape til at tilslutte sig tandbørste til de dele vi lavede tidligere ved hjælp af pen og nål. ; Nu tager blyanten viskelæder og skub den ind i skaftet af små batteridrevne motor. ; Du er nødt til at sikre, at det er centreret på akslen på motoren. ; Tag bøjede tandbørste og tape det til motoren. Sørg for, at toppen af ​​viskelæderet er nær enden af ​​pennen forsamling. ; Nu bøjede del af guitarstreng eller nålen er at blive skubbet ind i viskelæderet. ; En vigtig ting er værd din opmærksomhed er, at du skal sørge for, at når du trykker på bøjet guitarstreng ind i viskelæderet, guitaren strengen er slukket centrum med alle midler. , Nu skal du se efter en strømkilde som plug-in-adapter fra din CD-afspiller eller en anden mulighed er at bare sammenkobler nogle batterier til kontakten og derefter til kontakterne på motoren. ; Du kan også bruge en multi strømforsyning til din tatovering krav. ; Alt du skal gøre er at dyppe enden af ​​guitarstreng ind i blæk og komme i gang med din tatovering design. , Dine hjemmelavede tatovering pistol er klar! , Hvordan man laver Hjemmelavede Tattoo Ink
Ting du Kræv
Lettere, Shampoo, Styrofoam, plast plade; Procedure
Saml din lighter, styrofoam og plastic tallerken og finde et sted hvor man kunne tænde den i mangel af vinden. ; Brug lysere styrofoam og læg pladen over røgen til at indsamle den. , Skrab det og holde nogle af de sod afsat til ved hjælp blæk og indsamle resten af ​​det i en lufttæt beholder. ; Tilføj et par dråber shampoo til det og en smule vand, indtil du får den ønskede tykkelse. ; Dit arbejde er gjort, dyppe nålen i blæk og begynde at gøre tatoveringer. ; Læs mere på:; Cool Tattoo Idéer; Tattoo Care Tips; Håber du kan lide oplysningerne om at gøre en hjemmelavet tatovering pistol. Tatoveringer kan hæve din stil kvotienten men kropskunst indebærer visse risici også. Du skal tage hensyn til mængden af ​​smerte du måske nødt til at gå igennem så nålen gennemborer gennem huden. Så hvis du kan bære den smerte og har råd til det, så lad en professionel gøre det for dig. Vær opmærksom på de sundhedsmæssige risici og derefter kun gå videre med dine planer om at få en tatovering. Vælg en stor tatovering design, der vil gøre dig til en stjerne. Ophold i stil!

How at sy Weave
Hvordan man kan komme videre efter en pause op
Andet Ægteskab brudekjoler
Sådan Gør Floating Hylder
How at omforme et køkken
Kameralinsen Reparation
Blegning Hår med hydrogenperoxid
50 års fødselsdag Cake Idéer
Billige Bryllup Idéer
Cabinet Door Hængsler – Typer
Billige Gaver til mænd