Hjemmelavet smykker Idéer

Smykker gør for en af ​​de fineste gaveartikler du kan give til dine kære. Kvinder er specielt meget vild med smykker. Det stykke af smykker behøver ikke være en dyr en, men det helt sikkert er nødt til at være noget særligt. Hvis du har øje for detaljer og en kunstnerisk sind, så bør du overveje at designe smykker selv. En fordel ved at designe dine egne smykker er, at der er en rigelig mulighed for at eksperimentere med hensyn til materialer og design. Så hvis du seriøst overvejer smykker at gøre, så den hjemmelavede smykker idéer i denne artikel, kan hjælpe dig. Mere om håndlavede smykker.
Hjemmelavet smykker Idéer
Vælg din stil, smykker er for det meste betegnes som traditionel og trendy. Traditionel stil indeholder skabe smykker stykker som choker eller prinsesse ‘halskæde. Trendy smykker er mere moderne og gør brug af en række materialer som perler, ædelstene og metaller, glas eller træ perler eller endda læder. Hvis du planlægger at gave din kreation til nogen, så burde du overveje hans / hendes personlige smag. Vælg din stil og smykker stykke som pr dine modtagerens smag. Perle halskæder er normalt bedst egnet til ældre kvinder, mens farverige og funky beaded halskæder ser godt ud på yngre kvinder. Øreringe eller hankatte er en cool gave element for mænd.
Saml dit værktøj og materialer; Når du har færdiggjort din stil, er det tid til at købe dit behov. Bortset fra de vigtigste komponenter som perler, perler, ædelstene osv., skal du bruge en bred vifte af støtte komponenter som clips, strygere, kroge mv Derudover vil du også nødt til at købe værktøjer som saks, tænger, osv. Du kan finde din forsyninger til alle smykker butik, der beskæftiger sig med reparation af smykker poster.
Vælg dine motiver; Hjemmelavet smykker designs er ofte unikke og afspejler ophavsmandens individuelle smag. Derfor kan du altid komme op med dit eget design ideer til at gøre smykker. Du kan også henvise til magasiner eller hjemmesider til inspiration.
Mere om smykker at gøre ideer.
Sådan Gør Hjemmelavet smykker
Angel Charm, redskaber og materialer; En 1 ½ lange hoved pin; Et 4mm runde perle; Et 6mm runde perle; Et 4mm Bali stil flad blomst perle; En engel perle vinger; Et par runde næse tænger; Et par flade eller nål spidstang; instruktioner
Skub 6mm runde kugle gennem hovedet pin således at selve engel charme. Dernæst skal du skubbe englevinger perle, efterfulgt af en 4mm rund perle at gøre hovedet. Derefter går 4mm Bali stil flade blomst perle, som gør glorie. Ved hjælp af en rund næse tang sikre hovedet pin lige over halo. Omkranser pin omkring tangen til at gøre en løkke. Gentag denne proces yderligere tre gange for at sikre perlerne ophold tæt sammen. Klip overskydende pin længde med kanylen spidstang. Din charmerende engel charme er klar!
Pearl / perle Princess Halskæde, redskaber og materialer; En 20”lang nylonsnor, Pearls eller perler i farver efter eget valg; Halskæde clasps, Saks, instruktioner
Dette er en grundlæggende halskæde med en prominent perle i midten og symmetrisk dannelse på begge sider. Derfor kan du kun bruge en farvestrålende perle / kugle i midten og gevind andre perler på hver side. For det første begynder med centrum af den halskæde af gevindskæring de fremtrædende perle. Så gå på trådning af farvede perler på hver side af centrum perle. Efterlade noget plads ved slutningen og lav en løkke. Fastgør halskæde lås gennem løkken i slutningen. Din prinsesse halskæde er klar til at bære.
Læs mere om; Hjemmelavet smykker Cleaner; Håndlavede Beaded smykker; smykker at gøre instrukser Du kan også lave en hjemmelavet smykker indehaveren ret til at opbevare dine hjemmelavede smykker i. smykker Landbrugerne selv gøre en stor gave. Du kan overveje at kommercialisere dit arbejde, hvis din oprettelse har en antydning af finesse.

Bonsai Tree Betydning
Sagging Øjenlåg
Meningsfuld Tatoveringer
Affærer med Gifte kvinder
Saflorolie
Weekend Family Getaways
Senior Trip Idéer
Kælder Remodeling Omkostninger
Cute Venskab Citater
Cool bil Øgenavn
Funny Relationship Citater