Hjemmelavet skønhedsbehandlinger

Alle os føler godt, når vi ser vores bedste, og vi får supplerer for vores smukke udseende. Mange af os mener, at den kan opnås ved hjælp af nogle meget dyre mærkevarer skønhedsprodukter. Men dette er ikke sandt og man kan få det ser lækkert ud derhjemme selv. Der er flere hjemmelavede skønhedsbehandlinger, som kan gøre underværker på din hud og hår, og det er også uden at bruge en formue. Læs mere på hjemmelavede skønhedsprodukter.
Hjemmelavet skønhedsbehandlinger Opskrifter
Når vi taler om skønhedsbehandlinger, de hovedsagelig består af hudpleje og hårpleje. Den simple proces af huden pleje inkluderer rengøring, skrubbe, toning og fugtgivende. På den anden side indebærer hårpleje sæbe og konditionering af håret. Her vil vi dele med dig nogle naturlige hjemmelavede skønhedsbehandlinger, der er lette at følge, og vil tjene dit formål også.
Opskrift på hud rensemiddel, Rensning af ansigtet er en af ​​de vigtigste del af enhver hudpleje regime. Et simpelt naturlig hudrensemiddel kan forberedes ved hjælp af honning citronsaft og yoghurt naturel. Yoghurt renser huden op, citronsaft toner op i huden, og honning vil fugter huden. For at forberede udrensning blandingen, bland 2 spsk honning, 3 spsk frisk limesaft, og 4 spsk yoghurt. Massage det et godt stykke ind i huden i 3 minutter, så de væsentlige kvaliteter optages godt ind i huden, og vask derefter af med vand. Læs mere på naturlige ansigts rense.
Opskrift på hud toner; Du skal have et medium størrelse agurk og 2 teskefulde honning til at udarbejde en naturlig hud toner. Skræl agurken, skær den i tilfældig stykker og lave en puré ud af det ved at sætte det i en blender. Adskil saft fra puré af belastende det gennem en ostelærred. Tilføj honning til saft og sætte blandingen i et rent flaske og opbevar den i køleskabet. Du kan bruge det i en uge. Før du bruger, ryste flasken grundigt, så honning og saft blandes godt. Hæld den på en vatrondel, gnid det over huden og lad den løsning tørre på din hud. Du skal bruge den efter at rense din hud i morgen og aften.
Opskrift på Facial Scrub; Tag en overmodne jordbær, slice det og mash det godt. 2 tsk bagepulver og én teskefuld jordet mandler skal blandes ind i jordbær for at forberede en jævn pasta. Nu, din scrub er klar til brug. Først og fremmest dæmpe dit ansigt ved sprøjt noget koldt vand på dit ansigt. Påfør krattet blidt på huden og derefter gnid det med spidsen af ​​fingrene med små cirkelbevægelser i ca 5 min. Må ikke bruge det omkring øjnene, da huden i dette område er meget følsomt. Endelig vaskes med varmt vand og tør den grundigt op. Dette er velegnet til alle hudtyper. Således vil du slippe af med kedelige, ru hud. Læs mere på eksfolierer hud naturligt.
Opskrift på Facial Mask, Til dette, skal du en stor størrelse fersken med hud, 2 spsk honning og 2 tsk yoghurt. For det første mash fersken og tilsæt honning og yoghurt i det. Bland alle dem ordentligt, så du får en tyk og endda pasta. Anvend det i hele ansigtet og på halsen på en sådan måde, at en tyk lag er dannet. Vente i 10-15 minutter, så de næringsstoffer fordyber godt ind i huden. Derefter vaskes med vand. Påfør en toner og fugtighedscreme. Den yderst nærende stoffer til stede i denne maske vil hjælpe at give din hud en blød og smidig følelse. Læs mere om hjemmelavet ansigtsmaske.
Opskrift på Hair Conditioner, De krævede indholdsstoffer er 2 æg, en teskefuld hver af citronsaft, mayonnaise og olivenolie. Blend alle de fire elementer samt at foretage en jævn pasta. Bland 3-4 spsk shampoo velegnet til tørre hår i blandingen. Så vådt håret grundigt og bruge blandingen til shampoo håret. Derefter skylles ud af vandet. Du bør bruge den to gange på en uge. Dette vil fungere som en naturlig hår conditioner til tørt og ødelagt hår. Læs mere om conditioner til ødelagt håret.
Naturlige hår balsam til fedtet hår består af 2 spsk hver af frisk lime saft og æblecidereddike, halv avocado knust, 1 spsk mayonnaise. Bland dem godt og anvende i håret er direkte (Må ikke anvendes på vådt hår). Vent i ca 20 minutter, derefter massage din hovedbund let i ca 5 minutter og derefter vaskes med varmt vand. Derfor kan du slippe af den overskydende olie fra håret, og det vil komme tilbage den livlige look. Altid shampoo din fedtet hår to gange om ugen. Også henvise til hårbalsam lavet derhjemme.
Håber du finder den nemme hjemmelavede skønhedsbehandlinger i denne artikel hjælpsom. Når du forkæle dig selv med alle disse behandlinger regelmæssigt, er jeg sikker på det vil gøre en stor forskel for din hud og hår. Men disse behandlinger skal ledsages af en sund kost og drikke masser af væske for at gøre din hud og hår glød indefra.

Det, at formulere kælderen Wall
Billige Centerpiece Idéer
Polterabend Temaer
Billig Weekend Getaways
Transmission Genopbyg Omkostninger
Hvordan man Stretch Sko
How at tråde en Undertråd
Soveværelse Design Tips
Window Tinting Laws
Floor Tile Fjernelse
Fugl Tattoo betydninger