Hjemmelavet Shampoo

For korrekt hårpleje, skal du vaske dem regelmæssigt. Mens nogle vælger at vaske deres hår en gang om ugen, nogle gør det dagligt. Tja, dette afhænger af dit hår længde og hvor snavset det bliver. De, der sveder meget behov for at have et dagligt vask. Normalt vask dem gange en ugen er betragtes være god nok. Årsagen er, at de barske shampoo, du bruger virkelig kan beskadige dit hår, når du bruger dem for tit. Også for dem, der har tørt, skadet og ustyrlige hår, skal shampoo undgås. Men så hvordan du holder håret rene og smuds uden? Hvad med at bruge hjemmelavet shampoo? Ja kan du gøre shampoo derhjemme hovedsagelig hjælp af naturlige ingredienser som vil være sikker for dit hår. Her er nogle hjemmelavede shampoo opskrifter til dine låse.
Måder, hvorpå Hjemmelavet Shampoo
Hjemmelavet shampoo for normalt hår, Dette er en af ​​de bedst shampoo opskrift for at have rene og skinnende hår. Tag 2 spsk af bagepulver og 4 spsk vand. Du kan forøge eller formindske og den mængde i henhold til dine hår længde. Bland godt til at danne en pasta. Lad mig fortælle dig, at dette er et hjemmelavet shampoo og dermed ikke indeholder alle de kemikalier, der danner skum. Start pålægning af masse gennem dit hår og hovedbund. Massage godt i cirkulære retninger på hovedbunden, at slippe af med snavs. Nu skyl med lunkent vand grundigt for at få en meget ren hovedbund og hår, der vil se glansfulde så godt. Læs mere om, hvordan du shampoo.
Hjemmelavet shampoo til tørt hår, Dette er en af ​​de bedste hjemmelavede shampoo til tørt hår. Her er de ingredienser, du får brug for. Tage 4 kamille teposer, 4 spsk ren sæbespåner, 1 ½ dl vand og 1 ½ spsk glycerin. Tag en gryde og hæld vand i den. Tænd for varmen. Når vandet koger, tilsæt te poser. Fjerne teposer efter 10 minutter. Nu tilføje sæbespåner til vandet. Når sæbespåner blødgøre du kan tilføje glycerin og holde omrøring blandingen. Sluk for varmen efter et par minutter og lad det køle ned, inden du bruger. Kamille te vil give dig disse meget ønskede blank låse. Lær at lave tørt shampoo til håret.
Hjemmelavet Shampoo til fedtet hår; Hvis dit hår er olieagtig så her er en hjemmelavet shampoo opskrift for dig. Tag 2 spsk af hver af disse, frisk rosmarin, frisk timian, æble cider eddike, kokosmel og flydende Castilla sæbe. Også tage 1 tsk af vegetabilske olier og 1 kop vand. Start med at koge vand i en gryde. Når det køler ned, tilsæt resten af ​​ingredienserne og bland godt. Hæld det i en lufttæt flaske og bruge efter behov. Læs mere på bedste shampoo til tørt hår.
Hjemmelavet Shampoo til skadet hår, hvis du ønsker en helt hjemmelavet naturlig shampoo til dit skadet hår, så vil din shampoo opskrift er lige her. Bare få disse ingredienser og har en effektiv shampoo, der vil rense dit hår og pleje det så godt. You bliver nødt 2 spsk af olivenolie olie 1 spsk citronsaft og 1 spiseskefuld æblecidereddike. Du skal også tilføje et æg til dette. Blend disse ingredienser i en blender til at have en jævn pasta. Ved at bruge denne shampoo selv hverdagen vil slet ikke beskadigelse dit hår, vil det bare lade dem skinnende, sundere og bare classy!
Hjemmelavet shampoo ingredienser, der ikke blot forbedre konsistensen af ​​dit hår, men også spare en masse penge, som du bruger på de dyre shampoo. Desuden er disse dyre shampoo indeholder også skrappe kemikalier, som kan skade dit hår. Så det er bedst til at bruge sikker hjemmelavede shampoo og have en naturlig hårpleje rutine til at gøre din låse hoppepude og skinnende.

Fundraising Idéer for Kids
Gearkasse Problemer
Marokkanske Boligindretning
Har Bil Sæder Ophøre
Hvordan man Fight en parkeringsbøde
Calla Lily Betydning
Biludstødningssystemer System
Dinner Party Etiquette
Front Døre til Homes
Bohemian tøjstil
Blonde hårfarver