Hjemmelavet Mouse Trap

Mus er en af ​​de hårdeste skadedyr at slippe af med. Der er mange løsninger at slippe af med mus, dog meget få af dem rent faktisk arbejder! For eksempel hævder ready-made mus fælder, at deres fælder er de bedste at fange mus, som også i bare et par timer, men selv efter en måned er du i stand til at se selv de søm mus i fælden! Ready-made rottefælder er også ganske dyre og komplekse struktur, så hvis en færdigsyet musefælde pauser eller noget, kan du ikke engang reparere dem. Den bedste vej ud er at gøre en mus fælde selv. Der er en hel del fordele ved en hjemmelavet musefælde, såsom du kan altid foretage nogen ændringer i din hjemmelavede fælde, eller du kan også lave nye når som helst, men den bedste af alle er, at du ikke behøver at bruge en krone på dem! Hvis du spekulerer på, hvordan man opbygger en hjemmelavet musefælde, rulle ned som brugsanvisningen for tre mus fælder er angivet nedenfor. Læs mere om skadedyrsbekæmpelse.
Humane Mouse Trap, human musefælde er den bedste mulighed, hvis du ønsker at frigive musen efter fangst i fælde det. Realiseringen af ​​et human musefælde er ganske let, som du har brug bare et par ting som pap, smør, stol, osv. Søg efter en træ-eller pap rør, selv et toilet papirrør vil gøre! Bare sørg for, at røret er stor nok til, at musen til at passe ind Shape røret ind i en tunnel ved at folde den ene ende af det. Nu tager et lille bord eller stol og placere den i området ravage. Røret som du har gjort bør nu lægges på bordet, skal du placere det på en sådan måde, at ¼ af røret er på bordet, og resten af ​​det hænger ud. Placer en spand under hængende del af røret. Nu sætte nogle agn som ost, krakker krummer eller frø i musefælde. Alt du skal gøre nu er at vente og se! Må ikke bo i nærheden af ​​fælden konstant som mus er sikker på at lugte faren. Hold dette human musefælde natten, musene er meget mere fri og skødesløs i de mørke timer! Og når synderen ikke bliver fanget, lade den stå i en langt væk område, men husk det er ulovligt at fri skadedyr i lokale parker eller landbrug. Læs mere om hvordan man kan slippe af mus i dit hus.
Hjemmelavet Mouse Trap – Bucket; Dette er en af ​​de mest populære fælde, som fungerer godt for skadedyr som mus. For at gøre denne fælde skal du have et fem-gallon spand (plastik), en rampe, en styrofoam plade og den længste del af en wire knagerække. Start med at lave to små huller på siderne af spanden, lige under åbningen af ​​spanden. Læg nu pladen op og ned på munden af ​​spanden. Den ene ende af pladen bør hvile på kanten af ​​spanden, halvvejs mellem borede huller. Nu lave et hul i pladen, og sæt den ene ende af wiren bøjlen i hullet på pladen, langsomt indsætte hele tråden igennem pladen. Fortsæt med processen, indtil wiren kommer ud gennem den anden ende af pladen. Må ikke gå til spidsen af ​​pladen, da pladen kan bryde. Gør det andet hul af pladen en tomme væk fra sin kant. Lad wire pelsen gennem det borede hul i spanden. Når du er færdig med dette, fylde spanden med 2-3 inches af vand. Læg nu en stiv flad pap på begge sider af spanden, de skal arbejde som en rampe. Hvis du ikke har pap, kan du endda bruge sticks. Nu spredes masser af jordnøddesmør på overfladen af ​​pladen, der står over vandet. Vend pladen, så at ikke-agn område af pladen hviler på kanten af ​​spanden. Sæt jordnøddesmør på den anden side af pladen også. Dit arbejde er nu færdig. Musen vil klatre denne hjemmelavede musefælde for ost og får smidt i vandet. Læs mere om, hvordan man dræber mus.
Hjemmelavet Mouse Trap – Poison, hvis du ikke lykkes at fange de mus som helst af ovennævnte måder, først derefter bør du ty til gift. For at gøre hjemmelavet mouse gift skal du bruge følgende ingredienser:; 1 kop vand ½ kop instant kartofler, 3 spsk gips af Paris Bland alle ovenstående ingredienser i en gammel tun kan. Bland det med en gammel ske, når du er færdig med at blande skille sig af med skeen. Lad gips hærde. Musene vil forveksles blandingen for fødevarer og spise det. Når de spiser blandingen de vil lide af forstoppelse, som vil føre til deres langsom død. Læs mere om hvordan at fange en mus.
Ovenfor, var nogle af de sikker brand måde at arbejde hjemmelavet mus fælder. Jeg er sikker på, med hjælp fra nogen af ​​de ovennævnte hjemmelavede mus fælder, vil du være i stand til at slippe af mus fra dit hjem. De bedste hilsner,

Hvordan man kan lave en garageport
Hvordan du løser en opvaskemaskine
Hvordan man rent Bruser Døre
Vand Pump Udskiftning
Love Symboler
Ivy Plant Care
Hjemmelavet Mouse Trap
Populære italienske Navne
Væggelus Skilte
Star Wars Cake Idéer
Fjern blodpletter fra tøj