Hjemmelavet luftfugter

Hjemmelavet befugtningsapparater hjælpe meget at aflaste tørre luft problemet. Er du spekulerer hvordan fugtere arbejde? Der findes forskellige typer befugtningsapparater, fleste typer befugtningsapparater frigivelse fugt i luften ved frigivelse af damp. For eksempel en varmt brusebad kan hjælpe at øge fugt niveauet i dit hus og også anbefales som en retsmiddel at åbne en tilstoppet næse. Her er flere fordele ved befugtningssystemer. Læs mere på hjemmebane luftfiltre.
Fordele ved luftfugter
Ved hjælp af en hjemmelavet luftfugter du kan forhindre mange problemstillinger. Befugtningsapparater kan hjælpe med at forhindre tab af hudens fugtighed, og dermed forhindre udtørring af huden. Home befugtning er især til gavn for mennesker der lider af problemer med bihulerne. The befugtningsapparater bidrage til at øge fugt inde i næsen, og opnaa en slim sekret. Befugtningsapparater også bidrage at opretholde indendørs stueplanter, som planter behovet ett god fugtighedstransport niveau for deres vækst. Befugtningsapparater kan også anvendes som ett forebyggende foranstaltning mod hals og nasal problemer. Hjem befugtning kan også forhindre spredningen af ​​bakterier og influenza. Disse var fordelene ved en fugter, lad os nu se på de skridt for at gøre hjemmelavede luftbefugtere.
Hvordan man laver en hjemmelavet luftfugter
Nedenstående er tre hjemmelavet fugter løsninger, som er nemme at lave og kan bruges at forhindre ett tørre luftmiljøer inde i huset.
Realiseringen af ​​et Sponge luftfugter; Dette er en af ​​de nemmeste måde at gøre hjemmelavede rummet fugteren. Denne løsning virker fint til mindre steder som et skab eller en lille soveværelse. Tage en stor fryser plasticpose, og lave huller i den med en hullemaskines; omkring 20 huller burde være nok. Derefter tage en stor svamp og vådt den med vand fra hanen, og pres overskydende vand til bare at vedligeholde det fugtigt. Anbring svampen inde i plastikposen, og holde det i det rum, hvor du ønsker at øge fugtniveauet. Du kan placere én eller flere svamp sække at forøge eller formindske niveauet af fugtighed.
Forøgelse Fugtighed med bruser; Med denne metode du kan øge fugtighed rummets som er støder op til badeværelset temmelig hurtigt. At forhøje luftfugtigheden niveauet hjælp en brusebad, tænde den varme brusebad, og luk derefter badeværelset døren luk derefter tilstødende rummet døren. Efter 5 minutter, åbne døren til badeværelset for at lade den varme damp ind inde i rummet.
Bølling Vand til Forhøjelse fugt; Dette er anden hurtig og effektivt måde at øge fugten niveauet i huset. Kog vand i en stor gryde, og luk låget mens opvarmning vandet. Derefter tage puljen til rummet hvor du ønsker at forøge fugtniveau, være forsigtig mens håndtering potten at undgå forbrændinger eller spild af vandet. Sæt gryden på en træbord, og tag låget. Hvis du ønsker at gå efter en befugtning system for hele huset, så tag et kig på hele huset befugteren anmeldelser.
Flere tips til at øge Fugtighed
At modvirke effekten af ​​ett tør luft omgivende, drik masser af væsker som vand, juice, kaffe eller te. Du kan også få supper eller bouillon, da de vil holde din krop varm. Tag korte brusere med varmt vand og undgå varmt vand. At bevare fugten i huden, gælder fugtighedscreme lige efter dit bad, og brug læbepomade. Efter disse tips, sammen med luftfugteren løsninger forudsat ovenfor, vil du succesfuldt kunne øge luftfugtigheden niveauer af din hus og holde dig godt hydreret. Hvis ovenstående løsninger mislykkes, så skal du se på at få en kommercielt gjort luftfugter til dit hus. Læs mere om luftrensere.
Nævnt ovenfor, blev de skridt, der gør nemt hjemmelavet luftbefugtere. For fugtindhold overvågning kan du holde en meter som kontrollerer luftfugtighed niveau, og når du får aflæsningen viser lavt fugtighed niveau, bruge ovennævnte metoder at øge hus fugtighed. Sørg for at bruge ovenstående metoder med omhu, hvis du har børn eller kæledyr i huset, da de kan være mere følsomme over for øget fugtighed niveauer.

Japansk Tattoo Design
Sådan ansøger Blush
Hvordan man kan blæse røg Ringe
Sådan Gør Charcoal
Cleanser til fedtet hud
Romantisk Picnic Idéer
Venus Fly Trap Plant
Kombination Skin Type
Accident Undgåelse Kursus
Hvordan du øger Self Esteem
Butikstyveri Forebyggelse