Hjemmelavet Lip Balm

Vinter er den tid, hvor hver enkelt af os har at bekymre sig om hudpleje. Lip balsam beskytter læberne mod udtørring, ikke blot i den barske og kolde vintre, men også i de varme og tørre somre. De hjælper i healing chapped og tørre læber. Du kan gøre brug af følgende bedste hjemmelavede læbepomade opskrifter og skære ned på udgifterne til chap pinde og læbe Balsam. Der er en række fordele ved at gøre læbepomade hjemme. Den første og vigtigste fordel er, at hjemmelavede læbe balms ikke har konserveringsstoffer, kunstige farvestoffer eller sødemidler. På grund af dette, er det mindre sandsynligt, at irritere den følsomme hud på læberne. Kan du eksperimentere og bruge rene æteriske olier samt kosmetisk grade smag olie og skabe en-af-a-kind produkt tilpasset dine krav og præferencer. Lad os nu se, hvordan man kan gøre læbepomade.
Nem Hjemmelavet Lip Balm Opskrifter
Her er nogle af læben balsam opskrifter som du kan gøre brug af afhængigt af dine præferencer, krav og også tilgængelighed af ingredienserne. Du ønsker måske at læse mere om tør hud pleje.
Jojobaolie Lip Balm Opskrift; Med denne opskrift, skal du være i stand til gøre det bedste læbepomade, som vil være tilstrækkeligt for en måned. Klik for at læse på ansigtet hudpleje.
Ingredienser
Jojoba Oil 2 ¼ tsk, Bivoks 2 teskefulde; Grapefrugt Essential Oil 1 tsk; Container (små) 1; Metode
In en mikrobølgeovn skål placere jojobaolie og bivoks sammen og lad ingredienserne mikrobølgeovn omkring 3 til 4 minut, indtil ingredienserne er godt blandet. ; Tag skålen fra mikrobølgeovn og tilføjer grapefrugt æterisk olie til det og rør godt. , Derefter kan du fjerne blandingen i beholderen og lad det køle af omkring 20 til 30 minutter, og din læbepomade er klar til brug. ; Vanille Honey læbepomade Opskrift; Hvis du kan lide smag af honning og vanille, så er jeg er sikker på, du vil helt sikkert prøve denne opskrift. Lad os se hvad der er læbepomade ingredienserne til dette lækker lip balsam.
Ingredienser
Vaselin 2 spsk; Vitamin E olie ¼ tsk; Bivoks 1 spsk, honning 1 tsk, vanille ekstrakt 1 tsk; Metode
In en mikrobølgeovn skål varme vaseline og bivoks sammen i ca 5 minutter. Efter cirka 3 minutter, fjerne skålen fra mikroovnen, og rør ingredienserne godt, så ingredienserne er lige opvarmet. Placer skålen igen i mikrobølgeovnen, og lad det varme i yderligere 2 minutter. ; Når du ser at der er gennemskuelige væske i skålen, tag skålen ud af mikrobølge. ; Lad skålen køle af til stuetemperatur i ca 5 til 7 minutter og derefter tilføje honning og vanille ekstrakt til det og rør godt. ; Når du rør godt, vil du bemærke, at teksturen af ​​læbepomade er fortykkelse. ; Derefter hældes læbepomade ind til læbepomade containeren og den er klar til brug. ; Kakao Lip Balm Opskrift; Hvis du er en chokolade elsker som mig, så vil du ende med at gøre denne læbepomade ofte.
Ingredienser
Bivoks 3 ounce, ekstra jomfruolivenolie 4 ounce, E-vitamin kapsler 1; Kakao ½ tsk; Metode
I en dobbelt kedel smelte bivoks. ; Når du ser gennemsigtig væske, tilføje ekstra jomfru olie og vitamin E olie kapsler mende ingredienser på bivoks. ; Rør ingredienserne godt og varme blandingen. ; Tag det fra kedlen, og lad blandingen køle af til stuetemperatur i ca 5 til 7 minutter. Derefter tilsættes kakao til det, rør godt og din læbepomade kan nu overføres til beholderen. ; Peppermint Lip Balm opskrift; Dette er en anden læbepomade opskriften, som du måske ønsker at prøve. Læs videre naturlig hudpleje.
Ingredienser
Bivoks 2 teskefulde; sød mandelolie 7 teskefulde, honning 1 tsk; pebermynte æterisk olie 1 tsk; Metode
Varme bivoks og mandel olie indtil bivoks har netop smeltet. ; Når voks er smeltet, fjernes fra varmen, tilsæt honning til blandingen og rør godt. ; Når blandingen er kølet lidt tilsættes pebermynte æterisk olie og gemme læbepomade i en container. ; Nu da du kender nogle naturlige hjemmelavede læbepomade opskrifter, kan du prøve din hånd på at gøre disse. Ikke alene er dette sundere end de tilgængelige produkter i butikkerne, vil det fungere ud meget billigere så godt, og hjælpe dig med at spare penge til en god sag!

Skift Grout farve
Lucky Bamboo Planter
Berømte One Liners
Hvad Piger Vil Guys at vide
Dekorative Kurve
Room Maleri Idéer
Brude Brusekabine takkekort
Party Ice Breakers
Sjove ting at gøre med din kæreste
Aquarius Man
Hvordan man opbygger en dørkarm