Hjemmelavet Kosmetik Opskrifter

Den kosmetiske industri har vokset finansielt som såvel som i popularitet i de seneste årtier. Den vigtigste årsag til dette er den øgede skønhed bevidsthed, der er vakt i folk, især blandt de kvindfolk. Men, selvom disse kosmetik eller skønhedsprodukter synes at være effektiv i begyndelsen, hvad folk ikke indser er, at de fleste af disse produkter er fremstillet af kemikalier, som kan have en negativ effekt på huden i det lange løb. En måde at spare sig fra disse skadelige kemiske produkter og stadig beholde den virkning, at de har på ens ansigt og krop, er at begynde at bruge hjem baseret kosmetiske produkter. Hjemmelavet kosmetik opskrifter er ikke en ny opfindelse. De er snarere noget, der er blevet brugt af vores forfædre, da flere århundreder. Så hvis du virkelig er interesserede i vedtagelsen af ​​disse naturlige produkter, her er nogle hjemmelavede kosmetik opskrifter, som du kan forberede på egen hånd. Læs mere på hjemmelavede skønhedsprodukter.
Håndlavede Kosmetik Opskrifter
Den største fordel ved at bruge hjemmelavede kosmetik er, at de er sikre, da de ikke indeholde nogen kemiske eller andre konserveringsmidler. Du er på den fordel, at kontrollerende ingredienserne, herunder deres mængde og kvalitet. Bortset fra dette, er en af ​​de bedste ting om at gøre ens kosmetik samt skønhedsprodukter, at det er ret billigt, end de kommercielle dem, som du skal bruge de ingredienser, der bruges jævnligt til husholdningsformål. Da der er så mange fordele bruge hjemmelavede kosmetik, jeg sikker som du gerne se på nogle af opskrifterne at gøre hjemmelavede kosmetik. Læs mere på naturlig hudpleje opskrifter.
Facial Mask
Ingredienser, 1 spsk kamille blomster, 1 spsk gulerødder, fuldt mosede, 1 spsk morgenfrue blomster, 1 tsk hvedekimolie, 4 ounce vand, 1 spsk Lecithin granulat, Mandelolie, så meget som nødvendigt; Forberedelse
I et mellemstort beholder, tages 4 ounce vand og lad det koge. Når vandet når kogepunkt, tage det af fra ovnen og hæld det i fartøjet der indeholder morgenfrue og kamille blomster i det. Tillad blomster at opholde sig i vandet for engang ved at dække den fast med et låg. Mellemtiden tage mosede gulerødder i ett skål og tilsæt hvedekimolie til det. Bland godt og derefter, dræne vandet fra blomsterne og tilføje dem til skålen indeholder gulerødder. Puttes i lecithin granulat og blend grundigt med blenderen. Tilføj en lille smule af mandel til denne blanding, og blandes. At anvende denne blanding, første vaske dit ansigt med vand og sprede blandingen hele dit ansigt. Tillad blandingen ophold på dit ansigt i femten minutter og derefter tage det ud med væv papirer. Skyl dit ansigt med varmt vand efterfulgt af forfriskende koldt vand. Læs mere om hjemmelavet ansigts masker og hjemmelavet ansigtsbehandlinger.
Face Cleanser
Ingredienser 1 tsk honning, 1 tsk olivenolie 2 tsk cider eddike; Forberedelse
Gør tilstedeværelsesundervisning sæbe er en af ​​de nemmeste hjemmelavede kosmetik opskrifter. Desuden er det en effektiv hjemmelavet produkt fordi dens ingredienser som olivenolie og honning vides at gøre huden blød og smidig. For at gøre dette renere, alt hvad du skal gøre er at blande alle tre ingredienser i en skål. Når de er fuldstændig blandede, anvende det på dit ansigt og hals og vaske det af det varme vand efter 15 minutter.
Facial Toner
Ingredienser, 1 kop vand; 3 tsk citronsaft, 1 pebermynte tepose, ¼ kop troldnødfamilien; Forberedelse
Tage vand i en beholder, og når det koger hurtigt sat i teposer i vandet. Lad teposer stejle i vandet i femten minutter. Når dette er gjort, tag teposer fra vandet og lad vandet afkøle ved stuetemperatur. Når vandet bliver køligt, sat i citronsaft og troldhassel og bland godt. Tag en ren glasbeholder og opbevar løsningen i det. Brug toner hverdagen efter rengøring dit ansigt. Vide mere om hjemmelavet skønhedsbehandlinger.
Moisturizer / Face Cream
Ingredienser, 2 spsk bivoks, revet; 6 spsk jojobaolie, 2 spsk steg vand; 3 teskefulde E-vitamin olie 4 dråber rose æterisk olie eller 8 dråber sandeltræ æterisk olie, 3 tsk ren Aloe vera; Forberedelse
Når du er færdig med rengøring og toning, det næste vigtige skridt er at fugter ansigtet. For at gøre hjemmelavet fugtighedscreme, den første ting man skal gøre, er at tage jojobaolie i en skål og blend det med bivoks og vitamin E. Kog vand i en lavvandet pande og sæt skålen i det og varme det op, før bivoks smelter helt. Tag skålen fra panden og gem den til afkøling ved stuetemperatur. Selv om det er blevet afkølet, at aloe vera og steg vand i en foodprocessor og blend. Når dette er gjort, hæld den afkoelede olien i processoren og blend på en høj hastighed indtil alle ingredienser er helt blandet. Sæt nogle dråber rose eller sandeltræ æteriske olier i denne blanding og bland godt. Overfør denne blanding ind i en glaskrukke og anvende den i stedet for din almindelige fugtighedscreme. Læs mere på ansigtscremer og naturlige ansigt moisturizer.
Naturlig Lip Gloss
Ingredienser, 2 tsk bivoks, 1 tsk honning, 7 til 8 teskeer mandelolie olie; 5 dråber af en æterisk olie, Vitamin E kapslen; Forberedelse
Hvis du vil vide mere om hjemmelavet fyldes op opskrifter, kan du prøve denne lip gloss opskrift. Tag bivoks og olie i en mikrobølgeovn venlig fad og mikrobølgeovn det for 1 – 2 minutter. Tag skålen ud af mikrobølge og der er afsat. Med hjælp fra en pin, gennembore vitamin E kapsel og sat indholdet ind skålen efterfulgt af honning. Rør i blandingen til det er fuldt sæt og derefter overføre det til en lille beholder. Læs mere om hvordan man laver lip gloss og hjemmelavet lip gloss.
At vide om nogle mere hjemmelavede kosmetik opskrifter, kan du læse:; Eksfolierende Skrubcreme; naturlig hudpleje, økologisk naturlig hudpleje tips; Som du nu ved om hjemmelavede kosmetik opskrifter, jeg håber, at du vil forsøge at få dem på din egen . Selv gør disse kosmetik hjemme kræver tid, det endelige resultat er absolut umagen værd. Desuden, når du kender effektiviteten af ​​disse produkter, vil du helt sikkert overveje at processen kan blive en givende en.

Pap Pejs
Heater Core Fjernelse
Forrude Scratch Reparation
Hvordan man rent glas brusebad Døre
Øjenbryn piercing
Funny Fødselsdag Jokes
Billig Baby Shower Favors
Compass Rose Tattoo
Leo og Gemini kompatibilitet
Brown hårfarver
Vindueskarm erstatning