Hjemmelavet Facial Scrub

Udrensning, toning og fugtgivende er den populære hudpleje rutine de fleste af jer er klar over og ville følge nøje. Mens du følger denne, så lad mig fortælle dig, at en vigtig ting er gået glip af! Ja, du glemmer at gøre hudafskalning.
Eksfolierende huden jævnligt er en vigtig del af ansigtets hudpleje regime, som du bør ikke gå glip af. Eksfolierende din hud med en scrub bidrager til at fjerne døde hudceller og dybe rense huden porer. Det vil hjælpe slippe af med snavs og rense porerne. Skrubbe er meget nyttigt for at holde din ansigtshud fri for akne. Du kan også få en frisk hud og fjerne tan, hvis du bruger en peeling jævnligt. Krat, der anvendes til sarte ansigtshud bør ikke være hårde. So vælger hjemmelavet ansigtet scrubs er en fantastisk idé. Her er nogle af de bedste hjemmelavede ansigts scrub opskrifter til at gøre dit ansigtshuden se det bedste.
Opskrifter på Hjemmelavet Facial Scrubs
Hvede Husk Facial Scrub, Dette er en hjemmelavet ansigtsbehandling scrub til normal hud. Tag halv kop hvede skallerne i en mellemstor størrelse skål og tilsættes 2 spsk honning og 2 spsk mælk at gøre en tyk pasta. Anvende det over dit ansigt grundigt, undtagen øjnene. Eksfoliere forsigtigt med hænderne i cirkelbevægelser i 5-10 minutter. Vask af med lunkent vand. Eksfolierer huden derhjemme dagligt med denne scrub til at holde det rent og sundt.
Strawberry Facial Scrub, Her er en effektiv hjemmelavet ansigtet scrub til fedtet hud. Dette vil også hjælpe med acne kontrol. Tage 4 mosede jordbær og 2 spsk brun sukker. Granulatet af brunt sukker er meget effektive til at fjerne de døde celler. Brug denne scrub til eksfolierende fedtet hud tre gange om ugen for at have en blød og smidig hud. Læs mere om sukker krat.
Agurk Facial Scrub; Tag ½ mellemstor agurk. Peel det. Put det i en blender og tilsættes 2 tsk honning til det. Blend, indtil du gør det glat. Nu overføre dette til en lille skål og tilsæt 1 tsk havregryn pulver, 1 tsk stødt mandel, 1 tsk stødt solsikkefrø og 1 tsk hvedekim. Bland godt til at danne en pasta. Anvende det på dit ansigt og krat godt til eksfoliere din hud. Lad det for 5-10 og vaske af. Det er en god scrub, der bidrager til at reducere garvning så godt.
Olive Oil Facial Scrub, Her er en mild blødgørende hjemmelavet facial scrub til tør hud. Tag 3 tsk olivenolie og tilsæt 1 tsk havsalt den til eksfolierende ansigt med denne krat. Du kan også anvende olivenolie grundigt på dit ansigt, tage havsalt i dine hænder og begynde at skrubbe ansigtet. Denne scrub vil fjerne døde celler og nærer også det til at gøre det glattere. Læs mere om salt krat.
Rice Facial Scrub, Her er en fantastisk naturlig ansigts krat. Soak ris i en skål natten over. Næste morgen male det at gøre en masse. Nu tilføje ¼ tsk gurkemeje pulver til det og bland godt. Anvend dette indsætte på din ansigtshud og krat det efter et par minutter, når det lidt tørrer. Det er en god hjemmelavet ansigtsbehandling scrub til acne.
Mandel-og Vanilie Facial Scrub, Det er en vidunderlig scrub til at få en blød og strålende hud. Tage 4 spsk hakkede mandler, 4 spsk medie havregryn, 1 ½ drevet spsk rosenblade og 2 spsk mælkepulver. Tilsæt ca 5 dråber mandel olie som godt. Bland grundigt at gøre en masse. Brug denne blide hjemmelavet facial scrub til følsom hud jævnligt, at foretrække frem inden du går i seng. Læs mere på exfoliating ansigt krat.
Ved hjælp af passende hjemmelavede ansigtet scrub regelmæssigt kan du få en sund hud. Det vil bidrage til at forbedre tekstur af din hud og holde den uden problemer. Sørg for at du bruger det i det mindste hver anden dag. Efter vask krattet, tør hud og slut ved at anvende en toner og en blid fugtighedscreme.

Spar penge på el-regningen
60 års fødselsdag Kager
Calla Lily Betydning
Hvordan man Waltz
Hvordan man Fall in Love
Bird of Paradise – Yoga Pose
Kan han lide mig Quiz
Bilruden Genanskaffelsesomkostningerne
Aluminum Vindue erstatning
Pine Bonsai Tree
Bedste Hard Rock Sange