Hjemmelavet Facial Opskrifter

Anvende ansigts masker blevet en meget gammel skønheden teknik, der anvendes til at forbedre hudens tone og farve. Hvert hud type har forskellige krav, og så er ansigts masker. En ansigtsmaske opskrift specielt fremstillet for fedtet hud kan ikke arbejde til tør hud eller vice versa. Således før de går til enhver ansigtsmaske det er nødvendigt, at du er opmærksom på din hudtype. Nu have en ansigtsmaske med hjælp fra professionelle, kan koste dig for meget. Men du kan altid lave hjemmelavet ansigtet opskrifter på økonomisk pris. Eftersom alle de ingredienser, der anvendes i disse opskrifter er naturlige, behøver du ikke står over for bivirkninger. Her er nogle hjemmelavet ansigtet opskrifter til forskellige hudtyper.
Nem Hjemmelavet Facial Opskrifter
Hjemmelavet Facial opskrifter på Acne og fedtet hud
Opskriften # 1, Ingredienser, Friske jordbær – ¼ kop, creme fraiche eller ikke-aromatiseret yoghurt – ¼ kop; vejvisning
Dette ansigt maske virker bedst for fedtet hud, der er tilbøjelig til at acne. Jordbær indeholder salicylsyre, som er en vigtig ingrediens i acne produkter, samtidig med yoghurt bidrager til at lindre huden. , Anbefales det, at du skal bruge friske jordbær i stedet for frosne jordbær. Første kombinere jordbær og creme fraiche (eller yoghurt) sammen i en skål. Smadre dem sammen til en pasta. Så gælder pastaen på ren ansigt og lad det 10 til 15 minut, vask derefter ud masken. Læs mere om maske til fedtet hud.
Opskriften # 2, Ingredienser, Basic Fullers jord ler, honning – 1 tsk, Æterisk olie, Til fedtet hud – Vand; Til normal huden – Halv-og halv Til fedtet hud – Jojoba olie; vejvisning
Ler masker fungerer bedst for acne tilbøjelig hud og give healing og beroligende effekt. For at forberede denne ansigtsmaske, tilføje en del af ler pulver til 2 dele af flydende anbefales til din hudtype. Derpå tilsættes en teskefuld honning og lidt mere væske, hvis leret er tørt. Du kan også tilføje nogle dråber af din favorit æteriske olie til masken. Bland alle ingredienserne sammen og anvende masken på ren ansigt. Derefter skylles masken med hjælp fra en vaskeklud dyppet i varmt vand. Læs mere om hjemmelavet ansigtsmasker for acne.
Hjemmelavet Facial Opskrifter til tør hud
Opskriften # 1, Ingredienser, honning – 4 tsk; Hytteost – 1 tsk, Kakaopulver – 1 spsk, vanilie – 1 tsk, tunge fløde – 1 spsk; vejvisning
For at forberede denne fristende ansigtsmaske til tør hud, samle alle de ovennævnte ingredienser i en container eller en blender. Then puré dem omhyggeligt at forberede en jævn pasta. Anvende denne pasta til at rense ansigtet og lad masken i cirka 10 minutter. Vask derefter masken med varmt vand og dup tør det.
Opskrift # 2, Ingredienser, Palisander æterisk olie, varmt vand – 3 spsk, Sukker – 2 spsk; vejvisning
Hvis du har en tidligere foliating tør døde hud, vil denne maske arbejde god for dig. Først tilføje sukker til varmt vand og rør blandingen til at opløse sukkeret granulat. Derefter kombinere palisander æteriske olie til sukker blanding. Anvende denne blanding til at rense ansigt og massage med fingerspidserne i 5 minutter. Efterlad masken i et stykke tid og skyl det ud med varmt vand og dup tør med et rent håndklæde. Læs mere på ansigtet derhjemme til tør hud.
Hjemmelavet Facial Opskrifter til Sorthovedernes
Opskriften # 1, Ingredienser, kogte instant havregrød – ½ kop, Æggehvide – 1, Citronsaft, olivenolie – 1 tsk; vejvisning
Dette er en af ​​de bedste hjemmelavede ansigtet opskrifter for hudorme. Æggehvide er en glimrende ingrediens som hjælper med at stramme huden, mens citronsaft reduces hudorme. For at forberede denne maske opskrift, kombinere alle ingredienser sammen i en lille skål og bland dem til at danne en pasta. Påfør pastaen til at rense ansigt og hals og lad masken i cirka 15 til 30 minutter. Derefter skylle det ud med lunkent vand. Læs mere om hvordan man laver ansigtet masker derhjemme.
Opskrift # 2, Ingredienser, Salt – 1 spiseskefuld, revet æble – 4 spsk, Smør – 1 tsk; Knust havre – ½ kop, lavendel olie – 4 dråber, Citronsaft – ½ kop; vejvisning
Du skal blot tilføje alle ingredienserne sammen i en skål og bland dem for at opnå en jævn pasta lignende konsistens. Påfør pastaen til at rense ansigtet og lad masken tørre. Vask derefter med koldt vand. Læs mere på hudorme hjem retsmidler.
Så forbereder hjemmelavet ansigtet opskrifter er ganske enkel med meget få ingredienser, der er umiddelbart tilgængelige. Bruge nogen af ​​de ovennævnte givet hjemmelavede ansigtet opskrift, der passer til din hudtype og få effektive resultater.

50 års fødselsdag Gaver
Speedometer virker ikke korrekt
Kloning Cannabis
Pottemuld Opskrift
Hvornår skal man gå ind
Billige Yoga Bukser
Cactus Plant Care
Creative Fødselsdag Idéer
High Tea Party
Hvordan man Trap en Coyote
Hvordan man kan skære lag i dit eget hår