Hjemmelavet Beauty Opskrifter

Gør skønhedsprodukter derhjemme er en måde billigere løsning end at hengive sig eksorbitant kropsplejeprodukter. Den anden fordel ved hjemmelavet skønhed opskrifter er, at de er 100% naturlige. Der er ingen kemikalier, der anvendes ved udarbejdelsen af ​​disse skønhedsprodukter, så du ikke behøver at tænke to gange, før du bruger et ansigt pack eller en læbepomade lavet derhjemme. Endvidere med en række hjemmelavede skønhed opskrifter på huden, behøver du ikke at foretage nogen aftaler i en spa. Du kan foretage disse opskrifter derhjemme og kalder det din dag i spaen. De krævede ingredienser er let tilgængelige på ethvert super butik eller noget stof butik. Lad os se, hvad er nogle af de væsentlige hjemmelavede skønhed opskrifter til naturlig hudpleje.
Hjemmelavet Beauty Opskrifter og tips
Hånd Krat og fugtighedscreme; Vores hænder er den mest udsatte del af kroppen. Vi bruger dem til alt og ingenting. Den forurening, de er udsat for daglige, chikane dem endnu mere. Skrubbe din hånd og fugtgivende huden på hænderne en gang om ugen, forhindrer dem i at tidlig aldring, rynker og lag af død hud. Bland 3 spsk olivenolie, 3 spsk vand og en halv kop sukker. Bland dem indtil der ikke er klumper tilbage. Tilføj et par dråber af din favorit æterisk olie til en beroligende duft. Scrub dine hænder til en godt fem minutter med denne hjemmelavet scrub, massage dem, og det vaskes af med lunkent vand. Når du har vasket dine hænder, fugter dine hænder med en blanding af glycerin og rosenvand. Lav en blanding af? kop glycerin og? kop rosenvand. Ryst denne blanding godt og anvende det på hænderne. Lad den være tændt natten over for de bedste resultater. Du kan bruge dette til dine fødder også.
Hjemmelavet Acne Masker, Acne er et universelt problem, hvilket er grunden til du skal vide naturlige hjemmelavede skønhed opskrifter til acne. Acne er et resultat af overskydende sekretion af sebum, der bliver fanget under huden, der forårsager uønsket udbrud. Fjernelse af ekstra olie fra huden, er en integreret del af acne kontrol. Ler masker er de bedste, når der kommer til at kontrollere acne. Tage omkring 2 spsk Multani mitti eller Fullers jord, 1 spsk rosenvand, 1 spiseskefuld honning og 2 dråber af din favorit æterisk olie (jojoba olie virker bedst). Bland disse ingredienser godt. Vask dit ansigt med varmt vand, dup tør og anvende denne ansigtsmaske på dit ansigt. Lad den være tændt i 15 – 20 minutter indtil det tørrer ud. Vaske det med koldt vand, således at porerne på din hud er helt lukket. For de bedste resultater ved at bruge denne maske en gang om ugen.
Rynker og linjer, rynker og linjer på din hud, er tydelige tegn på ældning. Udsættelse for sol og barske vejrforhold også føre til rynker. Prøv disse enkle hjemmelavet skønhed opskrifter til at tage væk år fra ansigtet. Bland ca 2 spsk mælk og honning, i samme forhold, og selv det ud på dit ansigt og hals. Lad den være tændt i 15 – 20 minutter (selvom du ikke kan lide lugten), indtil det tørrer ud. Vask det med varmt vand. Anden anti-rynke hjemmelavet maske er lavet af honning og æble. Riv en halv æble, og der tilsættes en spiseskefuld honning til det. Bland det godt og anvende det på dit ansigt. Lad den være tændt i 15 – 20 minutter og vask den med varmt vand. Læs mere om anti rynke hudpleje produkter.
Hjemmelavet fugtighedscreme, Moisturizing huden er meget vigtigt. For at gøre hjemmelavet creme, skal du, 1 kop flydende olie, mandel olie eller avocado og ½ kop bivoks. Varm to sammen. Fjern fra varmen og rør indtil det køler ned. Tilføje to kapsler af E-vitamin og et par dråber æterisk olie. Hæld det i en krukke og opbevar det på et køligt sted. En anden fugtighedscreme, som du kan gøre derhjemme er aa steg fugtighedscreme. Tage omkring 1 kop rosenvand og ½ kop frisk rosenblade. Varme dem indtil de begynder kogning. Når det køler ned, stamme ud kronblade og tilføje nogle glycerin og aloe vera gel. Rør det godt og lad det køle ned, så du kan bruge det.
Så disse var et par hjemmelavet skønhed opskrifter, der kan nemt gøres derhjemme. For en yngre udseende hud, holde stress i skak med regelmæssig motion og en sund, afbalanceret livsstil. Din hud spejle dit sind. Så en smuk sind er hemmeligheden bag smuk hud. Ikke underligt de siger skønhed er hud dyb!

Laminatgulve Omkostninger
Fransk Nail Tips
Solen og Månen Skilte
Klinkegulv Gulvbelægning
Sådan installeres badeværelse Fan
Hvordan man kan afslutte en Kælder
Strawberry Hoste
Hjemmelavet Beauty Opskrifter
Picnic Basket Idéer
Limestone Bordplader
Mousetrap Bil Instruktioner