Hjemmelavet babymad

Med forældre kommer enormt ansvar, og de følelser, der tager forrang for alle andre tanker er “Jeg ønsker det bedste for mit barn ‘. Og hvem kan argumentere for, at? Der bør ikke være nogen anden måde, alligevel. Så når det kommer til at købe mad til din baby, kan jeg forstå, hvorfor du ville være lidt (eller meget) skeptisk, om at gå ind for det.
Hundredvis af tvivl spænder fra »hvad der præcist er ingredienserne i det«, at »er der nogen farver eller konserveringsmidler«, og mange andre lignende tanker vil krydse dit sind. Som alle er naturligvis berettiget. Den bedste løsning til at gøre væk med alle disse niggling tvivl er at forberede hjemmelavet babymad selv. Dette giver dig mulighed for at kontrollere og overvåge, hvad dit barn spiser, og du kan lave forskellige sorter af hjemmelavet babymad for ham, afhængigt af sin smag og præferencer. Og hvis du er bekymret for hvordan man kan gøre hjemmelavet babymad – er det ikke så svært, tro mig. Mener ikke, at en sund bare perfekt? Nå, så lad os ikke spilde mere tid og flere kommer til uddelingen af ​​opskrifter på hjemmelavet babymad.
Hjemmelavet babymad opskrifter
OK … har barnet været fodret, burped, og sover? Perfekt. Nu får en pad og gøre et notat af alle disse opskrifter. Sørg for at du baby er klar til at spise fast føde, når du begynde at indføre de forskellige opskrifter ind i hans kost.
Pureer
Apple – Tag et æble og skræl det, så terningerne den i små stykker og damp stykker. Bruger meget lidt vand til dampning, hvis du ønsker puré at være tyk, hvis ikke du kan altid tilføje mere vand senere. Tag derefter dampet stykker og mos dem. Puré vil være klar.
Banana – Skræl en banan og skæres i små stykker. Så mash disse stykker. Tilsæt lidt mælk og pulveriserede sukker til det, hvis nødvendigt. ; Man kan gøre pureer mange andre grøntsager og frugter som gulerod, sød kartoffel, pærer osv. simpelthen damp / kog dem indtil de er bløde, og mos dem derefter tilføje mælk og sukker til smagen hvis det er nødvendigt. Eller foder det klart. Er det ikke en god måde at starte med hjemmelavet babymad? Læs mere om hjemmelavet babymad opskrifter.
Supper
Sød kartoffel og Vejbred – Tag en finthakket løg (lille) a og tilføje til det en fed knust hvidløg. Så svits i olivenolie indtil de er møre. Nu tilføje en skrællet og skåret vejbred og kog indtil det er gyldent. Derpå tilsættes 2 kopper hønsebouillon og en laurbærblad til det og lad det koge. Nu tilsættes 1 skrællet og skåret sød kartoffel til det. Derefter reducere flammen og og lad simre i ca 30 minutter. Dette vil give grøntsager til at blive bud. Derefter blander blandingen indtil det er cremet. Så læg dem i en gryde, tilsæt ½ kop mælk og lad simre i 10 minutter. Suppen er nu klar.
Gulerod og Linser – Tag en stor gryde og sauter et lille, fint hakket løg indtil de er bløde. Derefter tilsættes 1 kop skylles og tørres linser, 1 kop skrællet og skåret i tern gulerødder og 4 ½ kopper vand og lad det koge. Efter det begynder at koge, reducere varmen, dækker gryden og lad det simre i 1 ½ time. Linserne bliver bløde efter dette. Tilsæt vand til den ønskede konsistens.
Middage / Frokost
Ost og Vegetabilske – Mix ½ kop hytteost, ¼ kop cheddar (mildt revet), 5 tsk mælk,? kop flødeost og bland godt, indtil de er helt blandet. Derefter tage 1 spsk hakket gulerødder og ¼ kop ærter og kog dem. Når disse er klar, blandes osten blandingen og rør. Tilføj et drys af parmesanost til toppen det ud.
Græskar og Byg – Heat 2 tsk olivenolie i en gryde og tilsæt ½ kop finthakket græskar og ½ af en lille løg i det. Derefter omrøres yngel indtil de vender en gylden brun farve. Derpå tilsættes ½ fed knust hvidløg, 2 salvieblade, lidt timian og rør, indtil alle ingredienser er en mørk brun. Derefter tilsættes 1 ½ kopper grønsagsbouillon (udarbejdet som enhver anden bestand.) Og drænet byg (pre-blød i en time forinden), så kog. Sænke varmen, dækker fartøjet, og lad blandingen simre i 20-30 minutter. Når alle ingredienser er pæn og fugtig, måltidet er klar. Læs mere på frokost ideer til småbørn.
Snacks
Sweet Potato Fries; Skræl en sød kartoffel og skær dem i form af pommes frites (1 / 4 inches tyk og 4 inches lang). Derefter tilsættes meget lidt olie til disse strimler. Så drys 2 tsk kanel og kaste det sammen at blande godt. Line en bageplade med folie papir. Nu placerer alle frites på det i et enkelt lag. Derefter bages ved 180 grader C, 350 grader F for 45 minutter.
Læs mere på; Sund Mad til småbørn, fingermad for småbørn, Opbevaring af hjemmelavet babymad
Når du har foretaget de retter, er disse hjemmelavede babymad skal gemmes til fremtidig brug, især hvis du er ved at forberede dem i store mængder og kan ikke blive ved med det igen og igen. Brug en af ​​disse metoder til at gemme hjemmelavet babymad.
Ice Cube – Frys Tasker; Sørg for, at isen kasserne korrekt skylles og desinficeres før du gør dette. Hæld babymad i isterninger og dække med en plast wrap. Når de er frosne, skal du blot overføre det størknede kuber i plastikposer og mærke dem.
Voks papir; Place små mængder hjemmelavet babymad på cookie ark, der er dækket med bagepapir og fryse. Derefter opbevares i en separat beholder.
Visse Glas Flasker; Visse glasflasker, som specifikt sige, at det er OK at fryse fødevarer i dem, kan bruges til at fryse og opbevare, hjemmelavet babymad. Hvis der ikke er en sådan instruktion, så styre fri af glas flasker som de ekspandere i den kolde og kan indsamle små glasskår i maden post, som kan være potentielt farligt. Læs mere om sunde babymad.
Er ikke alle disse hjemmelavede babymad opskrifter nemt at lave? Og forestil tilfredshed du får ved at gøre dem på egen hånd. Så prøv at gøre nogle af dem i dag og se din baby, da han gurgles and Coos mens du nyder de nye retter!

Remodeling Mobile Homes
Skilsmisse Statistik
Cool Band Navne
Hvordan man reparerer en tørretumbler
Symboler og betydninger for tatoveringer
Bedste Bryllup Sange
Solen og Månen Skilte
Facial Hair Styles
Fransk Land rhus
Sådan fjernes en Tick
Hvordan man henvender sig Wedding Invitationer