Hjem opskrifter

En ren hjem ikke kun ser attraktive men også hjælpe dig holde diverse helbredsproblemer i skak. Så rengøringen dit hus jævnligt noget, behøver ingen omtale. Hvis du følger rengøring og støvsuge rutine, ville du næppe brug for at komme ind i hårde rengøringsopgave. Nå, rengøring hjem består af køkken rengøring, gulvvask, møbelpolstring rengøring og meget mere, som du skal gøre ordentligt for at få et rent og sundt sted at opholde sig i. Her er nogle hjemme rengøringsmidler kan hjælpe dig med at få de bedste resultater.
Bedste Hjemmelavet opskrifter
Eddike, Et af de naturlige og nemme løsninger til hjemmet rensning er hvid eddike. Holde ett gallon samme derhjemme kan være nyttigt på mange måder. Kan du blande det i vand og bruge til rengøring gulve og væg fliser, endog trægulv. Det er også én af de bedste måder at rengøre tæppe. Hvad mere, dette let hjælper dig slippe af ildelugtende vaskemaskine eller køleskab efter ett serviet. Du kan også rense dine hænder med denne, efter opskæring et løg, og lugten vil forsvinde. White eddike og vand blandes i lige dele gør en effektiv glas rengøring løsning. Til rene træmøbler brug 4 spsk. hvid eddike, 2 spsk vegetabilsk olie og 1 liter varmt vand.
Baking Soda; Baking soda er anden nyttig ingrediens at rengøre dit hjem. Dette kan bruges til rense et afløbsrør. Hæld en kop salt og bagepulver i røret og lade i ca 30 minutter før hælde vand. Du kan også gøre en af ​​de effektive hjemmet rengøring løsninger til vanskelige pletter med lige mængder af hvid eddike og bagepulver. Du kan rengøre træmøbler og træ vinduesrammer med en blanding af bagepulver og tandpasta. Læs mere på tæppe rengøringsløsninger.
Hydrogenperoxid; Hydrogenperoxid er blandt de bedste hjem rensevæsker. En af rengøring tips til dit hjem er at du skal bruge brintoverilte kun på hvide overflader. Du kan bruge denne hjemmelavet hus rengøring løsning til badekarret, hvide vask, hvid gulvbelægning, hvid badeværelse fliser. Årsagen er at hydrogen peroxid ofte kan misfarve overfladen. Tjek disse nyttige hus rengøring tips.
Opvaskemidler; Til rengøring køkken bordplader det er sikkert at vælge rengøringsmidler. Om det er en marmor eller granit countertop, vaskemidler fungerer godt i clearing pletterne. Bland rengøringsmiddel og vand man laver en løsning, og anvende den på marmor med en svamp ved at gnide vanskelige pletter og vaske med vand. Husk at bruge vaskemiddel på regelmæssig basis kan føre til sæberester bygget op på køkkenbordet, som vil tage væk sin glans. Derfor kan du først prøve at bruge lunkent vand og gnid køkkenbordet med svamp. Hvis du med succes har renset det, ingen grund til at bruge et rengøringsmiddel. Hvis du vælger vaskemiddel, skal du sørge for at fjerne den grundigt med rent vand. En af hjemmet rengøring tips er at begrænse brugen af ​​ingredienser som citron, eddike, brintoverilte på marmor overflader, da det let kan komme misfarvet med disse.
Lemon Juice; Citronsaft indeholder syre, som hjælper med at fjerne vanskelige pletter. Det hjælper også komme af med rustpletter. Citron kan bruges til rengøring opvask, vandhane, hvide fliser, cementvælling rengøring, til rengøring plastgenstande, gulv rengøring (undtagen marmor). Skær en citron og gnid det på overfladen, der skal rengøres. Efterlad det som det er i 30 minutter og vask af med rent, kolde vand. Dette er en af ​​de nemme hjem rengøring retsmidler. Det er en af ​​de effektive hjem rensevæsker til din hvide vasketøj. Bare tilsæt 1 / 2 kop citronsaft til vasken for at få renere og hvidere tøj.
Læs mere på:; Tæpperens, Badeværelse Rengøring, Førnævnte hjem rengøringsmidler vil helt sikkert hjælpe dig har en renere og lysere hjem. Realiseringen af ​​et hus rengøring tjekliste er en fantastisk idé. Dette vil sikre, at alle små og store punkt på dagsordenen i hvert hjørne af dit hus er rent og støvfrit.

Sådan Gør Lip Balm
Olielækage Reparation
Hvordan man Tap ett Keg
Tandlæge Jokes
Aloe Vera til hud
Hvordan man kan være populære
Underarm Tattoo Design mænd
Fjern spraymaling fra Beton
Makeup for Acne hud
Omkostninger til at bygge et hus per kvadratfod
Tandrem Reparation