High Tea Party

De fleste af os elsker hosting parter, men fuldt udbygget måltider sædvanligvis medfører en til at slide i dagevis. En løsning på dette dilemma er blevet fundet i eftermiddags teselskab. Ikke alene er det bekvemt beliggende mellem frokost og aftensmad, men det har også et strejf af victoriansk romantik over det. Der er mange forskellige historier og påstande om, hvem der først indført den praksis, høje te. Ikke desto mindre, er de traditionelle høje te i Storbritannien refererer til den tidlige aftensmad, der sædvanligvis forbruges 17:00 til 18:00. Det var for det meste var af dem, der springes over eftermiddagste, og dermed krævede en tidlig aftensmad. Men i moderne tider, har henvist en høj te part i en sen eftermiddag, tidlig aften fest, hvor snacks serveres sammen med te. Det ideelt begynder ved 3 eller 4 PM, og kan være en temmelig omfattende affære.
High Tea Party Idéer
Mens en stor teselskab er den perfekte mulighed for at få sammen med pigerne, er det også velegnet til flere andre fester. Hvis du ønsker at være vært for et parti, der plejer at tage så mange kræfter på at sætte sammen, så en eftermiddagste part din løsning. Det kan også være en usædvanlig fødselsdag, da mange konditorier rundt om i landet har rapporteret det – pige sammenkomster og generationsskifte sammenkomster! Det er også velegnet til en pensionering part, brude eller baby shower, eller enhver anden form for damer mødes. Det betyder ikke, man har at udelukke mænd, for herre også tilsluttet sig denne vidunderlige britiske tradition. Men, behøver du ikke en lejlighed til at have en høj teselskab, men kan være en tid afsat til at nyde nogle lækre snacks og indhente gode venner! Læs mere om teselskab ideer.
High Tea Party Menu
Menuen for en høj te part er et udvalg af lette, men lækker mad. De er som regel serveres buffet stil, hvilket betyder, at de alle skal være klar, før dine gæster ankommer. En Kina te sæt er et must for en høj teselskab, som det er god service og bestik. Den britiske tradition er at tjene te med mælk og sukker, men nu plain eller aromatiseret te er også set som acceptabelt. En primær mad på menuen er små sandwich med kylling & vilde urter, røget laks, creme fraiche & dild, agurk og smør eller æg salat og brøndkarse. Scones serveret med smør, clotted cream og jordbærsyltetøj er en anden afgørende. Krydrede søde fødevarer såsom chokolade, der er omfattet jordbær, fløde og friske hindbær, citron cheesecake, tærter og rød fløjl cupcakes skal også finde en plads på menuen. Læs mere om teselskab opskrifter.
High Tea Party Etiquette
Hvis du er vært for en teselskab, sende invitationer ud, som svarer til dit tema på forhånd, at give dine gæster en uge til RSVP. Lærer også at indstille bordet for en teselskab, og planlægge en smuk midtpunkt. Brygning en kande te er en kunst og skal læres, før vært for en stor teselskab. Servér te sammen med en kande mælk, ikke fløde. Hvis du planlægger at tjene citron sammen med te, tjener det i form af skiver, der ikke kiler. Etikette, når man drikker te dikterer, at kop og underkop skal ophæves sammen, hvorefter te kop er bragt til munden ved at holde i håndtaget mellem fingrene. Looping fingrene igennem håndtaget ville blive opfattet som en faux pas. Omrøring af te skal ske tavst, og tsk skal herefter placeres i højre side af underkop.
Læse om:; Tea Party Invitationer; Birthday Tea Party Ideer til piger; victorianske Tea Party Idéer; Ved at holde alle disse instruktioner i tankerne, er du sikker på at sejle gennem din første høj teselskab. Imidlertid er det ikke nødvendigt at være sådan en formel affære, og en kande te sammen med en plade af cookies kan også være tilstrækkeligt.

Billige Gave Idéer
Kniv Slibning Værktøj
Tribal Arm Tatoveringer
Sort Twist Hairstyles
Short Venskab Citater
Bilruden Genanskaffelsesomkostningerne
Sådan får du langt hår
Hjemmelavet Tattoo Gun
Keramiske varmeplader
Cute Meddelelser
Hvordan du udskifter Heater Core