Hibiscus Beskæring

Hibiscus er en almindeligt udbredt tropisk plante, velegnet til indendørs såvel som udendørs havearbejde. Deling plante familie med bomuld og mallows, den tilhører Malvaceae familien, som er kendt for prangende, farvestrålende hibiscus blomster. Slægterne hibiscus omfatter mere end 200 arter, som er meget forskellige i deres vækst vane og karakteristiske træk. Nogle sorter er urteagtige, mens andre udviser buskads eller træet vane. Ligeledes kan du vælge en eller flerårige hibiscus, som pr dine præferencer. Lad os tage et kig på hibiscus voksende og hibiscus beskæring tips.
Hibiscus Dyrkning Basics
Selv hibiscus er hjemmehørende på det varme klimatiske forhold, er det tilpasses en bred vifte af vækstbetingelser. Således dag dyrkes i alle dele af verden som en landskabspleje plante, uanset de lokale klimatiske forhold. Til din blomsterhave, kan du vælge hårdføre hibiscus, have hibiscus og kinesiske hibiscus. Også, så tjek for deres blomstre farver, der er tilgængelige i nuancer af hvid, rosa, gul, orange, rød og lilla.
Generelle krav til dyrkning af hibiscus omfatte direkte sollys (for 5 – 6 timer), varm temperatur (65 ° F – 75 ° F), moderat vanding og gødskning efter hver måned. Hyppigheden af ​​kunstvanding helt afhænger af de fremherskende miljøforhold. Derfor, i varme klimaer, skal du muligvis vand ofte, mere end du gør i koldt vejr. Det trick er ikke at lade jorden tørre helt ud eller forblive vådt. Én bedste måde er at lægge en barkflis lag på 2 – 3 tommer, så at bevare fugt og samtidig, kontrol invaderer ukrudt. Vide mere om, hvordan man plante hibiscus og hibiscus plante pleje.
Tips til Beskæring Hibiscus
Etableret hibiscus planter skal beskæres ned med jævne mellemrum for at bevare formen, fremme filialer udvikling og sikre en rettidig blomstring. I virkeligheden er beskæring hibiscus et vigtigt skridt i forbindelse med omsorgen for denne tropiske blomsterplante. Detaljerede oplysninger om beskæring hibiscus planter gennemgås nedenfor:
Hibiscus Beskæring Udstyr som have hibiscus og hårdføre hibiscus sorter ikke er så høj, kan du med held klippe deres filialer med regelmæssige beskæring metalpladesakse og lopping sakse (for større filialer). Dog sikre, at knivene er skarpe nok til at gøre glat snit. For hårdføre hibiscus beskæring, som er meget høje, kan du overveje at bruge en stige. Andre end disse, skal du alkohol gel til sterilisering snittet overflader og knive.
Hibiscus Beskæring Tid; Den perfekte tidspunkt at beskære Hibiscus er foråret tid, når planterne er gået kold nedkøling temperaturer. Some hobbyfolk foretrækker hibiscus beskæring i efteråret (tidlige efterår, men ikke sene efterår). Dette er mere eller mindre som hibiscus beskæring for vinteren. Efter overskydende kviste fjernes, vil der være flere lysgennemtrængning og plads til grenene om vinteren. Om en generel bemærkning, er der ingen bestemt frist til at skære ned døde og syge grene. Du kan læse mere om vinteren pleje hibiscus.
Planlægning for Hibiscus Beskæring, ordentlig planlægning er afgørende, før du begynder at skære grene. Fordi, vil nye knopper udspringer cut portioner. Og selvfølgelig, har du ikke lyst til at have uregelmæssigt udviklet filialer. Sav aldrig grene på et par inches fra tips, da det helt sikkert vil give en overfyldt udseende. Mark passage og svage grene, der skal beskæres ned. Lær mere om bladlus hibiscus.
Beskæring Hibiscus planter, For etablerede planter, kan du beholde kun en tredjedel af de ældre skoven. Start ud ved at skære syge grene, aktiv voksende kviste og beskadigede grene. Efter tilskæring syge grene, steriliseret snitte med alkohol gel før du flytter til den næste sunde afdeling. Sørg for at du klippe grene i nærheden af ​​hovedstammen, så vidt muligt. Klem den gren tips til at fremme udviklingen af ​​mere blomsterknopper i filialerne. Gnid skærefladen med alkohol gel til at forebygge sygdomme angreb.
Bortset fra de mange plus punkter hibiscus beskæring, er der nogle ulemper også. At nævne nogle få, vil beskæres grene stadig undergrown og små for en bestemt periode og mere vigtigt, vil der ikke være nogen blomstring i the beskæres grene. Imidlertid taget et overblik, beskæring your Hibiscus planter er som genoplive dem til at producere mere blomsterknopper i den kommende sæson.

Hvordan man kan være Witty
Vitamin E Olie Bruger
Badeværelse Tile Installation
Hvordan man finder en kæreste
Badeværelse Design Idéer
Bremse Reparation Instruktioner
Terrassedør Reparation
Omfortrådning et hus
Symboler og betydninger for tatoveringer
Hvordan man rent lædersko
Star of Bethlehem Plant