Hele House luftfugter Anmeldelser

By sammenligne de forskellige hele huset luftfugter anmeldelser, kan du købe et godt produkt, som vil forhindre en masse problemer, der opstår som følge af lav luftfugtighed. Men hvorfor er et helt hus luftfugter nødvendigt? Det er påkrævet, fordi luftfugtigheden, der er skabt på grund af aktiviteter som bad, madlavning eller tøjvask ikke producerer nok mængde fugt. Et helt hus luftfugter i et sådant tilfælde kan forhindre problemer som følge af lav luftfugtighed som bihulerne, ondt i halsen, kløende hud, allergier, skår maling eller puds. Nu, hvor du ved, hvad er fordelene ved en luftfugter, her er nogle køber tips.
Sådan køber du et helt hus luftfugter?; Husk nedenstående købe tips og hele huset befugteren anmeldelser, for at vælge den bedst egnede luftfugter til dit hjem. ; Sørg for at enhedens størrelse er kompatibel med dit hus torv fod område; de ​​bedste er dem, der kommer mellem en udgangseffekt der ligger mellem 1,5 til 10 gallons for hver dag, der dækker dit hele huset uden at forbruge for meget energi. , Gå efter et helt hus luftfugter, der kan installeres i nærheden af ​​din centralvarme eller klimaanlæg kanal arbejde. Du kan også bede om luftfugtningsapparater, der kan arbejde sammen med Baseboard radiatorer, hvis du ikke har centrale klimaanlæg. ; Ifølge vedligeholdelse budget, du kan vælge luftfugter. Tromle luftfugter systemer er de billigste dem, men har brug for konsekvente rengøring for forebyggelse af mug, da de kan forårsage luftvejssygdomme sundhedsproblemer. Et andet godt valg er gennemstrømning luftbefugtere, som har et system, hvor fugt er skabt ved at blæse luft fra en skum pad, som skal udskiftes efter en vis tid for at undgå tilstopning. Den tredje type, som er de dyreste er de spraytåge dem, som har brug for mindst vedligeholdelse. Hvis du ikke har air condition eller en forvarmer system, så se på de forskellige hele huset damp luftfugter anmeldelser, som damp befugtningsapparater er de sundeste dem og har evnen til at dræbe bakterier. , Så ifølge dit budget eller fejlmelding faktorer, sammenligner de forskellige modeller af hele luftfugter anmeldelser. Nogle af de bedste hele huset befugtningsapparater anmeldelser vil fortælle om de produkter, som har en auto kontrolpanel som giver dig mulighed for at ændre procentdelen af ​​fugtighed for let fugtighed overvågning og har indikatorer, der gør dig alert når den professionelle vedligeholdelse hjælp er nødvendig. ; Bedste Hele huset luftfugter Anmeldelser, Her er hele huset luftfugter vurderinger, der gør dit job at udvælge de bedste hele huset befugteren en lettere job.
Vicks 1,5 Gallon Cool Mist luftfugter: Det er prissat til omkring USD 24, men på nogle steder du kan få en rabat på 8 bukke. Det har 1,5 gallon kapacitet, har 2 trins filter system og fjerner omkring 93% af de små partikler, og gør ikke meget støj.
Sunbeam 644: Dette er et andet budget befugter, som kommer til en pris på omkring USD 23. Det har en kapacitet på 1,2 gallon tank, og køre på 14 timer. Det har et gennemsigtigt vand reservoir, som tillader en at kontrollere vandstanden.
Kenmore 15408: pris på omkring USD 100 er en cool tåge type befugter, der samlet er et godt valg. Vedligeholdelse for det er udskiftning af vægen filter, som kommer til en pris på USD 18, med hver filter varede i omkring 4 måneder. Det kan dække et hus på 1.700 kvadratmeter og har god holdbarhed.
Venta-Airwasher LW 14: Det kommer til en pris på omkring USD200, men på nogle steder du kan få et godt rabat på op til 50 bukke. Det har en god garanti periode, hvilket gør det prisen værd. Den er stille og har en vandstandsindikator, som skal tjekkes en gang dagligt.
Det var de bedste hele huset luftfugter anmeldelser, men når at købe nogen fugter sørg reservedele er let tilgængelige og ikke særlig dyrt. Så vælge det bedste befugtningsapparater, der passer til dit hjem og nyde godt af hele huset befugteren.

Skorstensfejning
Grøn te Fakta
Maleri Køkken Cabinets
Stenbukken Personlighed
Jeans til kurvede kvinder
Fugning Skifer Tile
Sådan Set en mus Trap
Hvordan man Waltz
Bedste Vandtæt Eyeliner
Romantisk Valentinsdag Ideer
Cowboy Tatoveringer