Hegn Post Installation

Hvis du planlægger at bygge en træ hegn, den vanskeligste del ligger i installationen af ​​lodrette hegnspæl. Hvis det hegnet post ikke er korrekt installeret, så vil det reducere levetiden af ​​hegnet, og det kan også læne lidt til siden. Selv om installation af hegn post kan synes som en arbejdsintensiv projektet kræver en masse tid og tålmodighed, i virkeligheden er dette ikke sandt. Der er utal varianter af pre-made hegn, der er tilgængelige på markedet, samt kits at hjælpe dig i hegnet post installation. Læs videre træ hegn.
Sådan installeres hegnspæle beton,
Her er en guide på trin for trin installation af hegnet post. Det første skridt i hegnspæl installation er at være opmærksom, hvor dine mange linjer er. Når du har bestemt din masse linjer, mærke dit område ved at placere en andel i hvert hjørne af partiet. Now Bind en snor på alle de fire pæle og sørg for, at når du installerer hegnspæl, du bo inde i området. Afhængigt af hvilken type terræn og hegn du kommer til at bygge, grave huller omkring 6 til 8 inches fra hinanden på jorden med hjælp fra en stilling hul graver. Så sæt installere slutningen af ​​hegnspæl ind i hullet, som du lige har gravet. Marker nu jorden i en lige linje langs hegnet indlæg, så du har en idé om, hvor den næste post skal installeres. Husk, at udseendet samt strukturel styrke af din indhegning afhænger placering af hegnet post. Læs videre kædeled hegn installation.
Det næste trin i hegnspæl installationen er indstillingen af ​​hegnspæl. Mindst en tredjedel af den samlede længde af hegnet indlæg skal blive begravet under jorden for at få maksimal stabilitet. Denne regel er især vigtigt på hjørnet stillinger, der skal bære store vægt samt modstå kraftig vind. Stillingerne kan gøres mere stabil ved at gøre hullerne lidt større foroven end i bunden af ​​indlægget. Efter installation af hegnet stillingen, sted tilstrækkelig mængde grus i hvert hul. Dette er en meget god måde at sikre, at bunden af ​​hegnet stillingen ikke ødelægges på grund af høj fugtighed. Nu anvende en træbeskyttelsesmiddel til den del af hegnet indlæg, der fortsat vil være under jorden. For de bedste resultater, lad konserveringsmidlet forblive natten. Kontroller, at alle pæle er i en nøjagtig lige linje ved at se fra en ende af rækken af ​​pæle til den anden. Kan du også tjekke tilpasningen af ​​hver enkelt hegnet indlæg ved hjælp af en lodline. Now pakker hegnspæl med konkrete og hold den på plads, indtil de konkrete sæt grundigt. Gerne ville vide mere om, hvordan man opbygger en skov hegn.
Når hegnet stillingen er stående oprejst og er i perfekt stand, bygge en forhøjning omkring sin base med beton. Samtidig med at højen, hældning betonen en lidt væk fra hegnet post og derefter tamp beton til at slippe af med eventuelle luftbobler. Tilføj forfriskende på alle hegnspæle og give ekstra afstivning på hjørnet stillinger som kan modstå maksimalt pres. Toppen af ​​hegnet stillinger bør sættes loft eller afrundet sikre, at det holder fir en længere tid. Endelig tillader hegnspæle til at stå et par dage, før du installerer hegnet. Læs mere på; Hegn Design, hvordan man opbygger et hegn, hvordan man sætte en hegn, så denne var, hvordan du kan installere hegnspæl. Nogle andre ting at huske til hegn post installation er at bruge en hurtig tørring cement blanding og bruge foundation stik til at forhindre forrådnelse af hegnet stillinger på basen.

Jump Rope Tricks
Hvad farver gør Brown
Typer af bomuld
Hvordan man siger Happy Birthday på fransk
Pottemuld Opskrift
Chain Link Fence Dele
Hvordan man kan måle Inseam
Tilstoppede vasken
Hvordan man kan være populære
Hvordan man forbliver motiveret
Hvordan man forbliver vågen hele natten