Heater Core Fjernelse

Heater core er en lille radiator lignende anordning, der holder bilen rummet varme. Heater core er en vigtig bil del, især i de kølige vintre. En radiator kerne er opvarmet af den varme kølevæske, som er afledt fra bilens motor. Varme leveres gennem processen af ​​stråling. Opvarmede luft blæser ind i bilen interiører af fans, der er installeret rundt om varmeren kerne. Opvarmningsanlægget kerne er installeret i instrumentbrættet i bilen og det består af aluminium, der kan holde varme i overførsel til bilen rum. En termostat, som er monteret i kaminen kerne er med til at regulerer temperaturen i bilen rum.
Da temperaturen i bilen er godt reguleret, det hjælper at nyde en behagelig, varm vinter. Hvis din bil interiør ikke bliver ordentligt varmet op, så kan varmeren kerne fjernelse er forfalden. Fjernelse varmer kerne og installerer en ny en er ikke meget vanskeligt, hvis vi følger den rette fremgangsmåde. Hvis du vil fjerne varmer kerne, skal du også have en ordentlig viden om din bil komponenter, ordentlig varmer kerne fjernelse værktøjer og fritid. Så lad os nu begynde om, hvordan man fjerner varmer kerne.
Heater Core Fjernelse instruktioner
For det første læser din bil manual, så du er i en bedre position for at fjerne varmer kerne og installere en ny. Mens man begynder på kaminen kerne fjernelse proces, er det også vigtigt at sikre maksimal sikkerhed. Så hold cigaretter og brændbare genstande væk fra dit arbejde, bliver det sikre din samt den overordnede bilsikkerhed. Sørg for, at tændingen er slukket, og bilen er helt cool. Nedenfor er de grundlæggende trin på varmeren kerne fjernelse, men nogle af trinene kan variere fra bil til bil. Så det er vigtigt at tjekke din bil manual, før du starter.
For det første fjerner negative terminal på batteriet, husk dette, når du arbejder på det elektriske bilkomponenter. , Efter denne, til sin tid lægge alle sikkerhedsforanstaltninger på plads. Først satte bukke og sænk bilen. Sætte en sikkerheds materiale under den løftede del vil også bidrage til at undgå en fatal skade. , Nu sætte bilen i gear eller blokere ryggen dæk, således at bilen ikke bevæger sig, mens du arbejder. Efter denne fjernes sikkert køleren presset hætter og emhætte. ; Tag det øverste varmelegeme dæksel skruer og alle de plastdele. Find og fjern de to skruer, der bruges til at holde ovnen kernen fast. ; Fjern dræne rør i varmeapparat eller klimaanlægget, kan det også være nyttigt. Nu fjerner Monteringsspændebånd og slanger, vær opmærksom på, hvordan rørene er monteret, kan det hjælpe dig, når du installerer ny ovn kerne. , Efter denne, skal du fjerne dækslet ved at fjerne skruerne er knyttet til den. Også fjerne kaminen kerne rør. For at undgå spild af kølevæske, fastsætte en klud eller plastik. , Nu tomme kølevæsken fra ovnen kernen i en beholder og forsegle den med det samme. Unbolt kaminen kerne og fjern varmer kerne ved at løfte den ved hjælp af klude til at undgå at spilde. ; Installere nye Heater Core; Efter fjernelse kaminen kerne, skal du placere den nye kaminen kernen i den relevante position ved at skrue den til den nederste varmer boks. ; Installer klemmer, slanger og bolte til kaminen kernen igen. Det er tilrådeligt at erstatte gamle beskadigede slanger med nye. ; Re-vedhæfte indløb og udløb slanger af kaminen kerne og sætte tilbage emhætte og øvre varmelegeme boks tilbage til sin plads og fastgør den. Tilslut ovnen og klimaanlægget afløb rør til firewallen. ; Nu refill ovnen kerne med et kølemiddel, som har en passende blanding af frostvæske og destilleret vand. Efter dette, skal du lukke trykket caps stramt. ; Endelig kontrollere, om alle mounts og slanger er korrekt monteret og strammet. Tilslut batteriets poler og starte bilen og se efter eventuelle lækager. Bortskaf den gamle varmer og andre væsker. ; Du kan også læse mere på; Heater Core erstatning instrukser Heater Core genanskaffelsesværdi Sådan installeres Heater Core, og jeg håber, at denne artikel gør opvarmning kerne fjernelse proces let for dig. Hvis du er forvirret på nogen måde eller ikke er gode til bilreparation derefter at tage ved hjælp af en professionel, er et sikkert valg.

Hvordan man rent glas top Komfur
Olie Skift Omkostninger
Pejs Problemer
Creative Fødselsdag Idéer
Hvordan man sover bedre
Herre Bryllup Påklædning
Business Påklædning til mænd
Banket Tabel Dekorationer
Tribal Kors Tattoo Design
Cute Svederemme
Hvordan du udskifter Bremseklodser