Hawaiian Party Games

Der er flere måder, hvorpå du kan fejre en hawaiiansk tema fest. Hawaiian Luau spil og aktiviteter er meget berømte og er fejret bredt i næsten alle parti baseret på hawaiiansk tema. Men for at være ærlig, er det ikke et nødvendigt betingelse for at få Hawaiian Luau spil og aktiviteter i alle denne part. Alt du behøver er – gode venner, varmt vejr, dejlige tropiske stemning og de følgende Hawaii party spil ideer! Så få lige til det punkt, som aldrig før, lad mig fortælle dig om nogle få populære Hawaiian partyspil. Mere om fest ideer.
Hawaiian knob Hawaiian knob gør en vidunderlig puslespil og er en af ​​de mest interessante Hawaiian partyspil. I dette hawaiiansk fest spil, er alle spillere skulle stå i en rundkreds og placere deres hænder i midten af ​​gruppen. Dette spil bør ikke afspilles i en gruppe på mere end ti spillere i hvilket tilfælde, cirklen bliver for stor og holder hinanden i hænderne bliver vanskelig. De spillere skal derefter lukke øjnene og holde i hånd med nogen i cirklen. Alt dette mens alle spillere skal holde deres øjne lukkede. Sørg for, at du ikke lader nogen spiller slippe af sted med at holde hænderne med en person, der står ved siden af ​​dem. Spillerne kan ikke forsøge at holde deres egne hænder!
At have gjort dette, vil hænderne på spillerne i en knude. Lad alle spillerne åbne deres øjne og bede dem om at fortryde den knude, der fik skabt ved at flytte rundt for at komme tilbage og danne en cirkel uden at bryde kæden af ​​hænder. Holde det interessant og sjovt. Prøv ikke at stress ud ‘forårsage spil skal være sjovt-tid!
Stranden Relay; Dette er en af ​​klassikerne i Hawaiian partyspil. Oprette en Hawaii strand tema, nu alt hvad du behøver at gøre er, dividere din fest gæster i to forskellige teams. Dette spil kræver lidt af en set-up. Så du vil kræve strand stole, håndklæder, Leis, kokos top og bastskørt. Når alle disse materialer er tilgængelige, påbegynde oprettelsen af ​​en strand håndklæde eller en strand stol i den ene ende af et rum eller uden for (afhængig af dit arrangement beliggenhed). Hvert hold skal være forsynet med en lei, en kokosnød top og en bastskørt. Når du siger, skal Ready, steady og Go, en holdspiller bære nederdel, lei og kokos top, løbe, til den håndklæde i et løb med de andre hold spiller og vende tilbage til startlinjen. Når den første spiller vender tilbage, vil han gå på hele Hawaii outfit til næste hold medlem af hans eget hold. Denne proces følger indtil alle medlemmer har kørt, og vendte tilbage til startlinjen. Det hold, der afslutter løbet første eller i det mindste tid, vinder stranden relæ spillet.
Aloha Navn Ripple; Dette er en af ​​de nemmeste Hawaii party spil, da der ikke er mange regler i denne ene. Dette spil, kaldet Aloha krusning navn, involverer siger en persons navn sammen med ‘Aloha’, samtidig med at en dans flytte. Du er nødt til at gøre alle stå i en cirkel, holde en afstand på en arm’s length mellem hver af gæsterne. Du kan starte dette spil ‘Aloha Navn Ripple’ ved at sige enhver gæst navn tilfældigt med ‘Aloha’, mens de udfører en Hula dans flytte. Her er et eksempel: råbe, »Aloha Bradley ‘og udføre en Hula dans flytte ved at svinge armene frem og op over hovedet i en typisk Hula bevægelse. Spillet vil være sjovere, hvis du spiller nogle Hawaiian fest musik i baggrunden. Når spillet starter med dig råbe ‘Aloha Bradley «, den spiller ved siden af ​​dig på din venstre vil gentage dette Hula flytte med Bradley navn og den næste person er og det næste, indtil’ Aloha Name Ripple” dækker alle de navne. Hold op spillet ånden og entusiasme indtil alle spillere til din Hawaiian part er navngivet. Flere spil at spille til fester.
Tropic Volleyball; Den bedste blanding af tropiske stemning og din favorit stranden sport er, hvad tropiske volleyball handler om. Så indlysende, som det ser ud, er det første skridt i denne hawaiiansk fest spil om oprettelse af et volleyballnet. Hvis De ikke har en volleyballnet, kan du benytte en tørresnoren til at hænge over Gaarden. Opdel dine gæster i to forskellige teams. Spil det sædvanlige volleyball, men ikke med point! De to hold vil tjene bogstaver i ordet »Tropic«. Det hold, som danner ordet TROPIC første, dvs det hold, der scorer alle bogstaverne først, vinder spillet. Du kan tilføje mere sjov og løssluppenhed ved at navngive de to hold, en tropisk eller Hawaii navn og arrangere hawaiiansk kostumer til hvert af de holdspiller.
Hawaiian Musical Håndklæder, Dette spil er et tropisk snoet version af musikalske stole! Det er nemt og meget sjovt – alt hvad du skal gøre er at oprette strandhåndklæder i stedet for at stole omkring din have eller inde i huset. Spil tropiske dansemusik eller hawaiiansk fest musik. Så snart du spiller den musik, de spillere løber rundt i håndklæder. Gør det til en regel om, at kun Hula bevæges, mens de bevæger sig rundt i lokalet, mens der afspilles musik. I det øjeblik musikken stopper, skal alle spillerne få fat i en plads på et håndklæde. Den spiller, der er uden et håndklæde er ude og et håndklæde er fjernet. Holde den i gang indtil kun et håndklæde og to spillere er tilbage. Den, der griber en plads på den sidste håndklæde vinder spillet. Tilføj ekstra sjov ved at arrangere Hawaiian tema farverige håndklæder og arrangere en hawaiiansk gave til vinderen!
Hula Mania, en af ​​de mest populære af den hawaiianske Luau lege og aktiviteter, Hula mani er et spil for alle! Du skal bruge nogle hoops af Hula. Giv hver person en hula hoop og starte timeren / stopur. Spørg hver spiller til at gøre hula og holde øje med sin tid, mens han udfører hula. Hold dette spil foregår indtil alle spillere har haft sin chance. Den spiller, der scorer det bedste tidspunkt, vinder spillet. Gøre det mere interessant ved at spille typiske Hawaii musik og bede alle om at bære en sød bastskørt til at holde op med ånden i Luau. Vinderen får lov til at holde hula hoop. Du kan også præsentere en hawaiiansk tema gave til ham. Du kan lide at læse om:; Party Icebreaker Lege Party Game Idéer; sjove indendørs Party Games; Beach Party Dekorationer; Beach Party Dekoration Idéer, og jeg håber, at disse tanker om hawaiiansk partyspil vil krydre din tropisk fest. Og jeg er sikker på, når dine gæster spille disse spil, vil de bare brug for endnu en undskyldning for at have en Hawaii tema fest igen. Så holder op Hawaii ånd og gøre nar en fire-bogstaver ord!

Billig Date Idéer
Flise Mønstre og Design
House Rengørringspris
Wall Decor Idéer
Bromeliad Pasningsvejledning
Bryllup Program Idéer
Concealer for Mænd
Selvforsynende Living
Tandrem Problemer
Vinduesrude erstatning
Hvordan du udskifter Brake Light