Hardwood Flooring Installation Omkostninger

Dag, når folk tænker på gulve installation, et flertal af dem foretrækker hårdttræ gulvbelægning end nogen anden type. Dette skyldes den holdbarhed, der hårdttræ gulvbelægning bringer i, den varme, der leveres til dit hjem, og stigningen i boligens værdi. Men når tænker på at indarbejde hårdttræ på gulvet, hårdttræ gulve driftsudgifter er vigtigst at være i betragtning, da de kan gå op til endnu en tusind dollars. Hvis du tænker på hårdttræ gulvbelægning installation som en gør-det-selv-projekt, skal du kun bruge på hårdttræ og de nødvendige materialer. Du kan sikkert spare på store lønomkostninger. Lad os vide mere om determinanter for hårdttræ gulvbelægning installation omkostninger, hvis projektet skal ske ved en hjem forbedring professionel.
Determinanter for trægulve installation priser
Type af træ; De vigtigste er afgørende for hårdttræ gulvbelægning installation omkostninger er den type af træ, der bruges til gulvbelægning. Hvis du vælger brasilianske kirsebær eller australske cypres hårdttræ, vil omkostningerne stige betydeligt i forhold til almindeligt tilgængelige træ såsom bambus. Hvis du vælger hårdttræ er lavet af bambus, bliver du nødt til at betale $ 6 for en kvadratmeter. Hvis du går ind for mere overlegen dem, kan du betale med en sats på 13 dollar per kvadratfod.
Type trægulve, trægulve installation omkostninger også regne med den slags hårdttræ gulvbelægning brugt. Typisk er der tre typer af løvtræ, som massive manipuleret træ, og laminat. Massive trægulve er den dyreste blandt de tre, men prisen afhænger af den type, du vælger. Udgifter til massive trægulve er beregnet på $ 4 til $ 14 per kvadratfod. Den anden dyreste er konstrueret gulve med prisen være fra $ 3 til $ 14 per kvadratfod. Udgifterne til laminatgulve falder i samme kategori som manipuleret dem. Omkostningerne afhænger også af, hvis hårdttræ er fra fabrikken færdig eller har brug for efterbehandling på stedet. Prisen på en pre-færdigt hårdttræ kan variere fra $ 2 til $ 4 per kvadratmeter, og af et websted færdige man kan være ca $ 6 til 8 dollars per kvadratfod.
Pre-installation Omkostninger; Denne faktor er, hvad kan eventuelt tilføje op til omkostningerne betydeligt. Det yderligere arbejde er nødvendige for at forberede den oprindelige gulvet eller fjerne det, flytter eller afinstallere møbler, og behovet for at placere ordet på en ujævn overflade kan bidrage til den samlede værdi af hårdttræ ordet installation. Hvis du ønsker at få møblerne flyttet ud fra sitet, kan du blive nødt til at betale lidt mere i forhold til prisen besluttet af det organ, der behandler jobbet. Hvis du ønsker at fjerne de nuværende gulve, kan det være nødvendigt at betale en afgift på omkring $ 0,25 for en kvadratmeter. Nivellering gulvet skal gøres, hvis det er nødvendigt at blive installeret på en ujævn overflade, som kan koste dig omkring $ 2 til $ 3 pr lineær fod.
Installation og Labor Afgifter; Lønomkostninger variere fra lokalitet til lokalitet, og derfor vil de samlede udgifter til hårdttræ gulv er også forskellige. Omkostningerne kan også variere alt efter hvilket bureau du er benytter tjenesterne fra. Lønomkostninger normalt omfatte, hvad arbejdet skal gøres, og hvor mange timer vil det tage at færdiggøre projektet. Typisk lønomkostninger spænder fra $ 30 til $ 45.
Læs mere på:; Hårdttræ Floor Installation Udgifter, Omkostninger for Refinish trægulve, Det er nogle determinanter for hårdttræ gulvbelægning installation omkostninger. Før leje en entreprenør, skal du sørge bede ham om at nedbryde udgifter individuelt, så du kan ordentligt anslå de samlede udgifter til projektet.

Sommerfugl Tilbage Tatoveringer
Sjove måder at annoncere graviditet
Haircuts for tykt hår
Mad Præsentation Idéer
Hjemmelavet skønhedsbehandlinger
Candy Bar Navne – Liste
Kokken Idéer
Hvordan man skal fortolke Dreams
Deep Citater
Sådan at sætte på en uafgjort
Sådan får du Crayon Ud af Tøj