Hår klippeteknikker

Der er forskellige teknikker, der anvender, som du kan klippe dit eget hår. Men nogle teknikker, som indebærer anvendelse af en skarp kniv som skraber bedre overlades til fagfolk. Men kan nogle simple snipping og trimning af hår klippe teknikker, der anvender en god saks, gøres derhjemme. Ved at øve disse hår klippe teknikker, vil du være i stand til at klippe dit eget hår bedre, og endda give en klipning til andre. Lad os se på håret klippe teknikker for kvinder og mænd.
Forskellige Hair Cutting Teknikker
Beskrevet nedenfor er de forskellige hår klippe teknikker, som har brug for grundlæggende ting som to spejle, et par gode hår klippe saks, nogle hår klemmer, en god kam og en vandflaske med en spray dyse. Vask dit hår og brug et håndklæde til at tørre dit hår, men ikke helt tørt hår, holde dem fugtige, så at skære dem bliver lettere.
Grundlæggende Afpudsning: At lære at trimme dit eget hår, er ret nemt. Hvis du ønsker at bare trimme dit hår, eller få en almindelig klassisk bob derefter bruge disse basale hår klippe teknikker. Red dit fugtige lige ned, og en del dem i midten. Tager nu en kropsdel, som reference for måling, start trimning dit hår. For eksempel hvis du ønsker at trimme dit hår indtil din hage, så tag din hage som en måling. Sørg for, at du arbejder i en lige linje, og brug en tilbage spejl til at klippe din ryg hår præcist.
Fælles Layer Skæring Fashion: Den fælles metode, der anvendes til at give den lagdelte virkning til håret, sker ved afskeden den fugtige hår i midten, og derefter efter længden af ​​den lagdelte hår man ønsker, er håret snipped slukkes ved at holde sektioner af håret og arbejder hele vejen indtil den nederste del af håret. Så hår på den anden side af afsked skæres. Ledsage din lagdelt frisurer med pandehår, for at give det en mere elegant look.
Nemmere Layer udskæringsteknik: Denne metode er ikke stor, når du ønsker at gå til dybe lag, men er en af ​​de gode hår udskæringsteknikker der er meget let og kan gøres ved begyndere. Det virker godt på mennesker med hår længde, som når deres skuldre eller derunder. For at bruge denne klipning teknik, sidde på en stol og bøje sig over indtil din toppen af ​​dit hoved vender gulvet. Red dit fugtigt hår lige ned, og derefter bruge en saks klippe dit hår i en perfekt lige linje, fra venstre mod højre. Mennesker med tykke hår måske brug for mere end ét stykke. Så sæt dig lige i stolen, del dit hår i midten og kontrollere den lagdelte effekt.
Razor Hair Cutting Teknik: Denne metode er blandt de avancerede hår klippe teknikker, men en meget populær, da den giver en elegant tjavsede virkning enderne af håret. Det er også blødgør frisure, og giver en cool look. En særlig hår skærende barberblade værktøj bruges til at skabe denne effekt. Stylist kører barbermaskine værktøjet gennem håret, og det klip af kanterne pænt at give en tjavsede effekt.
Tilføjelse Bangs og frynser: Dette er en af ​​de frisure stilarter og idéer, som svarer til trimning og lag hår klippeteknikker. For en stump frynser, tager kun den forreste del af dit hår, og i nærheden af ​​din øjenbryn linje, dit hår klippe i en lige linje. For en normal frynser, skal du røverkøb off nogle hår tråde for at give det en blød look. At gå til nogle bivirkninger fejning pandehår, klippede et forreste sektion af håret, indtil den når en længde, der måler op til midten af ​​næsen længde, del dit hår sidelæns og klip fra kanter på begge sider af hår.
Graduerede Hair udskæringsteknik: Dette er endnu et hår saveteknik, som er bedre overladt til professionelle. I denne teknik, er håret kæmmet lige ned, og derefter bruge længden af ​​ydersiden linje som en guide, er håret holdes væk fra hovedet og derefter hovedparten håret trimmet ud udefra linjer. Læs mere om gradueret bob klipning.
Hår Cutting Brug Clippers: Brug klippere for frisører, der er populære blandt hår skæreteknikker for mænd. De anvendes til tæt nedskæringer som summede stil klipninger. At lære at klippe dit eget hår ved hjælp af klippere, skal du følge disse tips. Indstil knive på klipperen på den længde du ønsker at opnå med din snit og derefter køre klipperen på de områder af hovedet, hvor du ønsker at have den tætte skåret effekt.
Det var de forskellige hår klippe teknikker. Praksis med de grundlæggende hår klippe teknikker og som du får mere erfaring, vil din haircuts blive mere fin og elegant. Så bruger ovenstående teknikker til at klippe dit hår i forskellige cool stilarter, og nyd din nye frisure!

Jomfruen Mand og Scorpio kvinde
Er han Love Me Quiz
Laser Hair Removal Anmeldelser
Yin Yang Tattoo Design
Hvad skal man gøre på en dato
Puerto Rican Tatoveringer
Hvordan man rent vasken
Hvordan at slippe af fejl i stueplanter
Skin Tone Farver
Maling Farver til soveværelser
Gennemsnitlige daglige Calorie Krav