Har du elsker nogen, der ikke elsker dig

Hvis jeg aldrig mødt dig, ville jeg ikke lide dig. Hvis jeg ikke kunne lide dig ville jeg ikke elske dig. Hvis jeg ikke elsker jer, ville jeg ikke savner dig. Men jeg gjorde, jeg gør, og jeg vil.
Det er den smerte, der flænger dig ud, følelsen af ​​at være uelsket af en, som du elsker med alle jeres hjerte. Så gør du elsker nogen, som ikke elsker dig? Nå, så du vil vide den dystre, hjælpeløse følelser, der er forbundet med en situation, hvor du elsker nogen, at du ikke kan få. Disse følelser er især forværres, når du ved, at den person, du elsker er nok noget for dig. Fleste mennesker hænge på med håbet at de kan få den anden person at elske dem tilbage og alligevel disse håb aldrig materialisere efterlader dig fortvivlet og teary eyed. Ulykkelig kærlighed er noget, at vi alle erfaringer og alligevel er det ikke altid finde ud af den måde du ønsker det. Venter på den kærlighed, der skal gengældt kan forårsage en meget hjertesorg. Svært, som det kan lyde, den bedste fremgangsmåde indsats er at dermed gå videre med dit liv.
Hvad skal gøre, når person, du elsker ikke elsker dig tilbage?
Acceptere realiteten: Når vi er forelskede i nogen føles det som om, han eller hun er den eneste person, der gør os lykkelige. What at vi er ikke klar over er, at vi aldrig kan være tilfreds med en person, som ikke vil elske os. Så selvom du måske være parat at begå for livet, personen du er forelsket med deler ikke samme følelser. Så i stedet for at sidde omkring moping væk, acceptere, at kærligheden ikke er gensidig, og forsøge at komme videre i livet. Må ikke investere mere tid eller tanke eller energi i denne person. Accept og realisering af disse fakta vil tillade dig at ændre dit fokus og tage det første skridt i retning af at komme videre.
Gå videre: Så nemt det end kan lyde, er et forhold breakup nok den sværeste del. Græde jeres hjerte ud og derefter starte med at smide væk af de billeder og souvenirs that kan minde om de glade tider, du tilbragte sammen. Hold dig væk fra steder og ting, der kan minde om ham / hende. I stedet gør ting, der vil holde dig travlt som at tilbringe tid sammen med venner, gøre de ting, du kan lide at gøre, og som gør dig glad. Dette vil give dig stoppe fantaserer om personen og gøre dig se på andre ting i livet.
Fall in Love: Hvis nogen ikke kan lide dig og er stadig med dig så kan de ikke lægge en masse af sig selv med i købet. En villighed til at acceptere lille gengæld mens hængende rundt og moping efter nogen hvem er ikke tilgængelig viser hvordan lidt du værdi dig selv og din kærlighed. I stedet stoppe tortur dig selv om hvor utilstrækkeligt er, og hvor stor den anden person er, og komme videre i livet. Vær opmærksom på dig selv og ikke dvæle ved unødvendige ting. Med tiden vil du lære at glemme og forelske sig igen.
Læs mere på:, hvordan man slå op med én du holder af, hvordan at give slip på en, du elsker, hvordan man Get Over Nogen; Ægte kærlighed er, når to mennesker er i stand til følelsesmæssigt og mentalt deler følelser for hinanden. Det gør den kærlighed sunde, afbalancerede og lige passer til en person. Så hvis du har givet udtryk jeres kærlighed til nogen, og han ikke synes at elske dig tilbage, så skal du ikke spilde din værdifulde kærlighed på en person, som ikke bekymrer sig for det. Selvom du elsker nogen, der ikke elsker dig, så husk at det ikke er enden på verden. Med tiden ville du helt sikkert møde den person, som ikke kun gør dig glad, men elsker dig i stykker så godt.

Maternity Photography Tips
Maleri Køkken Cabinets
Hvordan du udskifter Brake Light
Sådan installeres hegnspæl
Bambus Flooring Omkostninger
Hibiscus blomst Tatoveringer
Coed Baby Shower Games
Roterende kompostbeholder
Hvordan til at bære en Claddagh Ring
Weekend Getaways for par
Hvordan man kan skære Crown Molding