Hår Curling Teknikker

Mange piger har glat hår misunder sine venner der krøllet hår. De har altid synes at blive ved med at lede efter måder at omdanne deres lige og slap hår i vilde og grænseløs krøller. Der er enighed om, at typen af ​​håret en arver ikke er virkelig under vores kontrol og for at ændre din oprindelige hår type til en helt fremmed en, betyder blande med hele kemi dit hår. Som en Faktisk er hår lavet af to forskellige kemiske obligationer kendt som disulfid obligationer og hydrogenbindinger. Krøllet hår er lavet af disulfid obligationer og den eneste måde at få det kunstigt, er at få dem permanentet.
Godt, er der ingen grund til bekymre sig om omkostninger og andre sådanne spørgsmål, der vedrører perm, da der er flere andre nemme hår krøllede teknikker, som du selv uden selv at brænde et hul i lommen. Støbning brint obligationer til krøller kan få dem til “handling” som krøllet hår, som er en midlertidig måde at curling håret, siger i en eller to dage. Men varmt strygejern og sådanne metoder ikke giver dig mere tilfredsstillende resultater. Her er en del af disse forskellige hår krøllejern teknikker og kort hår krøller tips.
Læs mere på:
Hvordan man laver Straight Hair Curly, hvordan man Curl dit hår; hår Curling Tips
Før du starter med håret krøllede ekspeditionen, gør dig helt klar over, hvilken type, tekstur og karakter af dit hår. Hvis de er lette at få kruset og ophold i stilling for længe, ​​så dit arbejde er meget nemmere, fordi så ville nogen af ​​de hår krøllede teknikker passer dig. Men hvis dit hår kræver en smule stærk indsats for at holde dem på plads, så er der absolut er behov for nogle barske værktøjer som varmt strygejern og svært spiralformede ruller for at få jobbet gjort til perfektion. Derfor er det meget vigtigt at komme til at kende den nøjagtige karakter af en hår og derefter vælge håret curling teknikker.
For det andet, hvis du har brug krøller af forskellige former og størrelser, så skal du oprette forskellige sektioner og bruge forskellige typer af varmt ruller til hver sektion. For at få strammere krøller, kan du bruge mindre papilotter og til at få tabe krøller du kan have brug større curlere. Der findes forskellige typer af curlere rådighed, som kan give dig mulighed for at afprøve forskellige udseende og typer af krøller, hver gang du krølle dem. Altid huske, at medium længde hår er bedre for at have den perfekte type krøller, men kan meget langt hår også gøres dramatisk ved at tilføje krøller kun enderne af håret. Perm er et godt valg, men det er ikke altid nyttigt for der små krøller, og det er forholdsvis dyrt teknik at udføre. Få at vide nogle klipning stilarter og idéer.
Hår Curling Teknikker
Når du har givet en bedre tanke til ovennævnte hår krøllejern tips, så er det tid for dig at beslutte, på nogle af de bedste hår krøllede teknikker. Som en tommelfingerregel, kræver krøllede hår hår, der ikke for nylig vaskes. Hår, der blev efterladt uvaskede for sidste 1-2 dags vil gøre det trick. Grunden til dette er, at de naturlige sebum, som gør håret fedtet gør også krøller til at vare længere. Her er de mest populære teknikker til curling hår.
Krøllejern, Et af de folkeligt anvendte teknikker til at blive krøllet hår, især af fagfolk, er fuldbyrdende det med krøllejern. Den primære årsag til dette favorisering er mængden af ​​brug, de kræver som er ganske højere end den varme ruller, som faktisk hjælpe med at få mere kontrol over krøller. Her er håret krøllede tips med krøllejern.
Opret 1 til 2 tommer trekantet dele af håret. Kan du øge størrelsen af ​​sektionerne, hvis du vil tabe krøller. Det er vigtigt at starte curling håret fra nakken og derefter går i opadgående retning, det vil sige mod kronen af ​​hovedet. ; Pak håret tråde langsomt rundt ydersiden af ​​jern tønde. Aldrig bruge krøllejern klip at holde sig væk fra folder. Påfør pomade til enderne af håret, så for at få maksimal beskyttelse fra varmen fra krøllejern. , Nu skal du holde jernet stadig i cirka 30 sekunder, og aldrig forlænge den tid, i mere end en minut, da det alvorligt kan skade teksturen af ​​håret. Fjerne hår fra jern og bruge fingrene til at skabe spiral krøller. ; Spray en kvalitet hår spray over dem, og pin op på disse nydannede krøller til din hovedbund. Gentag den samme proces for alle hovedbund hår, og lad håret for at få sat for ca en time. Fjern hårnåle, kun når du ønsker at flytte fra huset. ; Glem ikke at sprøjte en lys hårspray over håret og gøre dem mere bouncy og krøller for at få indstille og bevæge sig på tværs. Som jeg sagde tidligere, mængden og mønsteret af krøller afhænger helt af dig, og du kan ændre den, næste gang for at få et nyt look og anderledes form krøller? Læs mere om hvordan du krølle håret with krøllejern.
Hot Rollers; Brug af varmt ruller er en metode, der er 80% svarer til det ovenfor beskrevne metode krøllejern. Hår, der er nemmere at håndtere og slags bølgede kunne få fordele ved at bruge hår krøllede teknik, jeg vil forklare nedenfor. Her er håret krøllede tips med varmt ruller:; Opret 1 til 2 cm trekantede dele af håret. Kan du øge størrelsen af ​​sektionerne, hvis du vil tabe krøller. Er det meget vigtigt at begynde rullende rullerne fra nakken og derefter går i opadgående retning, dvs, mod kronen region af hovedet. , Anvende pomade til enderne af håret, så for at få den bedst mulige beskyttelse mod varmen i krøllejern. Sørg for at du sikre valser så stramt som muligt. Når først hele hovedet er dækket af ruller, så lad dem køle helt af. , Nu, skal du fjerne rullerne én efter én og skabe krøller med hjælp af dine fingre. Anvende hårspray og pin up håret til hovedbunden og lade dem forblive i den samme stilling i cirka en time. Påfør en let hårspray inden du flytter ud af huset, så krøller ville se mere levende og fjedrende. ; Altid huske aldrig at bruge kammen at indstille krøller, da det kan ødelægge din hele hårdt arbejde helt. Også altid bruge en kvalitet hårlak og resten af ​​produkterne for at tage hårpleje. Læs om disse tip til krøllet hår omhyggeligt.
Der er flere andre hår krøllede teknikker, man kan bruge, for eksempel, knob, fletning frisure, Bobby stifter og svamp eller skum ruller. Man kan få næsten lige så gode resultater ved hjælp af disse nævnes teknikker. Der er kun få hårpleje foranstaltninger, som man altid må se til, som primært omfatter brug af korrekt og mild hårplejeprodukter og gode hårspray, der kan beskytte håret fra ekstreme varme. Aldrig over-kam håret, da de kan blive til en stor kruset rod, på ingen tid.
Læs også om:
How at krølle hår med en flad jern, hvordan man Curl hår med en Fladjern, Nå, det var alt om den populære hår krøllede teknikker. Disse er ikke alle, men de sikker er de bedste i branchen. Håber artiklen, forudsat dig nok hjælp med dit hår krøllede mission! De bedste hilsner,

God Break Up sange
Håndlavet sæbe Opskrifter
Cute Baby Shower Idéer
Hvordan man opbygger en dørkarm
Vand Pump Udskiftning
Populære Tatoveringer
Valentines Boxes
Dinner Party Invitation Ordlyd
Dekoreret vinglas
Hvordan du installerer Laminatgulv
Senior Trip Idéer