Hår Bow instruktioner

Smukt, delikat hår buer er et must-have hår tilbehør til kvinder af alle aldre. En smuk hår bøje sig for kamp med alle dine kjole er virkelig en stor idé, men hvis du beslutter dig for at købe hår sløjfer af hver farve, bliver du nødt til shell en stor mængde. Så hvad med at lave dine egne hår buer? Lyder sjovt, er det ikke? Ikke alene vil du have et hår bøje sig for flagre med hver kjole, men du vil også have en varieret menukort i form af stof og dekorationer. Så her er nogle piger hår bøjer instrukser for at gøre håret bue til din lille prinsesse. At vide baby hår bøje instrucions, læse hår buer til baby piger.
Hvordan man laver Hair Bow: Vejledning
Grundlæggende Hair Bow, Dette er en simpel metode for at gøre håret bue type og dine forsyninger til samme, er, grosgrain bånd på omkring 40”længde, en saks, tandtråd, varm lim pistol / pinde og en almindelig hår klip. Skær båndet i to stykker 16”og 24”hhv. Tag den 24”stykke bånd og vind to gange rundt om din fire fingre, startende fra Pinkie og slutter med pegefingeren.
Mens stadig bevare formen af ​​sløjfer, fjerne dine fingre og hold på midten. Folde de sløjfer og binde centret ved hjælp af tandtråd. Hvis enderne er for lange, trim dem og forsegle dem med en anti optrevling behandling eller ett klar neglelak. Gentage den samme procedure for de 16”brik, men sørg for at overlappe enderne med 1 / 2 tomme while folde båndet. Placere dette lag på 24”bue lag og igen uafgjort de to lag sammen med en tandtråd. Ved hjælp af en varm lim, holde denne bue til sletten håret klippet. Dække tandtråd med et stykke bånd for centeret eller vedlægge en flot perle eller en knappen som udsmykning.
Korker Hair Bow; Korker hår bue er et meget populært valg for små piger “hår buer. Du får brug for flere ¼ tomme træ dyvel stænger. Tag et langt stykke grosgrain bånd og vind den langs stangen, uden overlapning. Fastgør enderne af båndet with tøjklemme. Dække stængerne med alufolie og læg den i en ovn, forvarmet til 275 ° C.
Lad stangen forbliver i ovnen i ca 15 minutter. Efter dette, tager en stang ud og se om båndet har krøllet eller ikke. Hvis den har, træffe alle stænger ud og skære krøllet bånd i 25 til 50 sektioner og forsegle enderne af alle bånd enderne. Placere disse sektioner i en vinkelret mode på en perlerække af længde 12”. Bind snoren rundt om sektioner, således at der er en lige bånd på hver side af strengen. Lave flere knob, så for at sikre alle sektioner på plads. Fastgør bue til håret klippet og dækker centrum på samme måde som nævnt ovenfor.
Læs mere på; Hair Tilbehør til kvinder; Baby Hår Tilbehør; Brude Hår Tilbehør; Du kan tage en masse sort i håret sløjfer, både med hensyn til design mønstre samt farver. Samtidig med at lagdelte buer, gør brug af flere bånd med supplerer farver. Bånd med prikker flotte til små piger. Gør brug af gamle Oprømmere og fancy hårspænder at dekorere dit buer. Håber håret bue anvisningerne i denne artikel hjælpe dig med at gøre temmelig hår sløjfer af din egen.

Crib madras størrelse
Dinner Party Games
Sådan ansøger Mascara
Fyrretræer Drejning Brown
Naturlig Facial Scrub
Remodeling en lille badeværelse
Chrysanthemum blomst Betydning
Billige Gaver til mænd
Tattoo Metoder
Wall Decor Idéer
Sådan fjernes en skrabet Skrue