Håndtering af utroskab

Utroskab er måske en af ​​de værste ting dit ægteskab eller forhold kan gå igennem. Jeg har sagt det før, vi mennesker er virkelig forfærdeligt at modstå lokker en anden person, der gør livslangt engagement, en smuk kedelig affære. Men du vil ikke høre om det lige nu. Lige nu kan du have nogle tips om at håndtere utroskab i ægteskabet. Hvordan til at komme forbi denne forfærdelige sandhed, at den, du elskede og tillid er gået bag din ryg og hjerteløst snød dig?
Beskæftiger sig med utroskab
Den første ting du skal beslutte her, mens håndtering af utroskab, er, at trods din partner går bag din ryg og tumler med en af ​​det andet køn, har du stadig ønsker dit forhold fortsætte? Eller føler du, at din partners afskyelige handling er grund nok til en skilsmisse eller et forhold bryde op?
Så igen, er du nødt til at tænke denne beslutning igennem. Efter alt, er at komme af med din partner en temmelig stor beslutning at gøre, og dermed kræver omtanke. Så analysere dig selv, din partner og jeres forhold. Tror du, du er generøse nok til at tilgive din partner? Elsker du din partner nok til at fortsætte forholdet, uanset hvilken utroskab? Tror du din partner er troværdige nok, og fortjener en ny chance? Tror du, at du vil være i stand til at udøve leve uden den partner, som du har elsket dybt i de mange år, at du kan have haft dette forhold?
Disse er blot nogle af de punkter, at tænke på, før du tager beslutning om at beholde eller smide din partner.
Måder at håndtere utroskab
Forstå årsagerne, jeg har sagt det før, og jeg vil sige det igen. Heartless, som det kan lyde, er det vigtigt, at du forstår, hvad det var om dig, som kørte din partner til at snyde på dig. Fordi, hvis du ønsker at tage forholdet fremad og blive en bedre person samlet, skal du bruge dette lidt feedback fra din partner. Det er klart, at der var noget din partner ikke kan lide ved dig. Hvis du virkelig ønsker, at forholdet skal fortsætte, er det vigtigt, at du ved, hvad det er, og forbedre den. Hule sympati kan gøre dig bedre, men ondt vil stadig være.
Må ikke være alene, «Lad mig være i fred« er det sidste, du ønsker at sige til nogen i denne urolige tid. Hvad du har brug for lige nu for at hjælpe dig, med at klare utroskab og skilsmisse, er dine venner. Du er nødt til at gå ud og have en god tid. Fældefangst dig inde i dit hjem, inde i dit hoved, med alle dine bidende tanker helt vil ødelægge dig og friste dig til at gøre noget dumt. Hold dine følelser i skak. Og sørg for du har nogen omkring dig, hvem du har lyst og tillid, så du vil være i stand til at gå om håndtering af utroskab.
Få en Ego Boost; Mindst fleste mænd, der snyder, så gør det med en mere attraktiv kvinde, som gør kvinden snydt på, føler mig som en kælling. Så få en ego boost. Gå til en skønhedssalon og løse dig op. Køb noget nyt tøj. De behøver ikke kalde det shopping terapi ‘for ingenting. Hvis ikke din partner, skal du overbevise dig selv at du er virkelig en svane, og ikke ællingen, med henblik på at komme ud fra det psykologiske selv-had.
Sidde ned og kommuniker, hvis du vil dit ægteskab til at fortsætte, du skal tale med din ægtefælle og forsøge at arbejde ting ud. Hvis din ægtefælle også elsker dig, er det vigtigt, at du forstår hinandens side af historien og komme videre sammen, Kommunikation og nogle enlige tid sammen, er en god idé til både kvinder og mænd klare utroskab. Det vil hjælpe dig bringe tilbage romantikken, som jeres forhold skal have været savnet, og hjælpe dig komme tæt på hinanden og genopdage din kærlighed til hinanden.
Må ikke hænge triste mennesker; En masse mennesker føler, at en god måde at håndtere utroskab, er at hænge ud med folk, der har været igennem oplevelsen selv. Selvom det kan synes som det rigtige at gøre, kan du ende med at møde de forkerte slags mennesker, og du kan komme på tværs af nogle mennesker, der vil give dig nogle frygtelige råd. Og hvis du er letpåvirkelig, kan du ende med at tage det. Så hæng ud med folk, du kender, du har tillid til og har en god tid med.
Mere om hjælp overlevende utroskab. Læs videre. ; Overlevende utroskab i ægteskabet, Utroskab: Tegn på utroskab i ægteskabet, og så det handlede om at håndtere utroskab. Faser til at klare utroskab kan være få eller mange alt efter hvordan du og din partner reagerer på den situation, du kan enten vælge at elske og stole på hinanden, på trods af udenomsægteskabelig affære og håndtering af utroskab bliver enkel. Eller du kan tankeløst polariserer din partner og din partner vil aldrig opfordre dig til at stole på ham / hende, hvilket kan gøre at håndtere utroskab vanskeligere.

Tuberose Løg
Lodge rhus
Isop Plant
Konvolut Størrelsestabel
Funny Pick Up Lines
Oregano Essential Oil
40 års fødselsdag Gaver
Nautisk stjerne Betydning
Læder Couch Reparation
Bedste Eye Creme hævelser
Hvornår skal du Udskift Timing bælte