Hair Removal Valg

Hårfjerning er del af grooming, og således en opgave, som de fleste kvinder, og et stigende antal mænd har til at behandle. Som hår fjernelsesmuligheder er mange, er de fleste mennesker forundret, der er bedst. Selvom hver metode har sine fordele og ulemper, til højre spørgsmål Stil ville være, “hvilken metode der er bedst for mig ‘. Komfort, hud følsomhed og omkostninger er nogle aspekter, som vil hjælpe dig med at beslutte mellem voksning, rigtige cremer, elektrolyse, Epilatorer, lasere og barbering. En anden faktor, der kommer i spil er køn, AS mænd grovere tykkere hår, end kvinder, det ideelle hårfjerning muligheder for mænd afviger fra dem, for kvinder.
Forskellige Hair Removal Valg
Barbering: Barbering er nok den mest populær midlertidig hårfjerning metode, som indebærer opskæring af hår meget tæt på huden. Man kan vælge mellem en elektrisk eller lige barbermaskine, som begge normalt kommer med smøring strimler. Selv billig og hurtig, er virkningerne af barbering midlertidige, og som regel sidste sted mellem en dag til et par dage. Dette hår fjernelse indstilling er velegnet til både mænd og kvinder. Barbering kan forårsage indvækst, hvilket er, hvad der sker, når de afskårne hår krølle tilbage ind i huden i stedet for voksende ud. Dette medfører normalt grimme buler, og til tider kan blive smittet. Men i modsætning til populær tro, at barbering ikke forårsage hår gro frem igen tykkere eller grovere. Læs om barbering tips til kvinder.
Voksning! Denne metode har eksisteret i århundreder, men er mere populær blandt kvinder end mænd. Et prioriteret stof anvendes på huden og dækkes med en klud strip. Efter et par sekunder, er kluden flået, og håret kommer med den. Som hår er trukket ud af sine rødder, det tage længere tid, før det bliver synligt igen. Virkningerne normalt vare et par uger. Men den proces er smertefuld, og dyrt, hvis udfærdiget i en spa eller salon. Alternativt kan man bruge hjem kits. Voksning forlader hårsækken åbne, så sundhed er vigtige, og den skal følges op af anvendelsen af ​​en antibakteriel lotion. Læs om hjemme voksbehandling tips.
Laser: En af de mere folkelige permanente hårfjerning muligheder for mænd og kvinder er med brug af en laser, der sender en puls af lys gennem håret, der ødelægger roden af ​​håret. Over tid, svække den udsatte dele af hår og falde ud. Denne behandling virker godt på mænd og kvinder med mørkt hår og lys hud. Det er normalt kræver flere sessioner, med en touch-up cirka en gang om året derefter. Behandlingen er en god mulighed for mænd, der ønsker at tynde ud hår, men ikke miste det helt. Men, er behandlingen anses for kostbare af de fleste. Her er masser af oplysninger om laser hårfjerning.
Elektrolyse: Elektrolyse er eneste måde, der kan kaldes permanent, og bruger et tynd nål indsat i hårsækken til at ødelægge de celler ansvarlige, der forårsager hår til at vokse. While elektrolyse kan ske overalt på kroppen, kan processen forårsage mængde ubehag. Lokalbedøvelse cremer normalt anvendes under proceduren. Som hår fjernes en streng ad gangen, det kræver flere sessioner. Den procedure kan forårsage små ar fra nålen, og er ikke anbefalet til mørk hud typen.
Læs om:; Hårfjerning for Mænd, metoder til hårfjerning, Andre midlertidige hårfjerning valgmuligheder omfatter hårfjerningsmidler, som er cremer og lotions, som indeholder en kemisk forbindelse, der opløser håret, tweezing og gevindskæring. Sidstnævnte to både plukke ud håret fra rødderne, selvom man bruger en pincet, mens den anden bruger en tråd. A semi permanent hårfjerning mulighed er aktuelt fløde Vaniqa, som kun er tilgængelig på receptpligtige. Det blokerer en enzym, der stimulerer hårvækst, som forårsager forsinket af hårvækst.

Unikke Valentinsdag gaver
Scene frisurer for piger
Spring Break Idéer
Window Tinting Laws
Funny Break Up Citater
Rengøring med Baking Soda
Afternoon Tea Party
Sådan ændres en Fuel filter
Hvad Piger Vil Guys at vide
Hvordan du udskifter tændrør
Laminatgulve Omkostninger