Hair Opretning Behandling

Lige og glatte hår ser altid glamourøse og fascinerende. Imidlertid er alle, der ikke velsignet med denne type hår. Men med fremkomsten af ​​flere hår styling og hår glatning produkter er det nu muligt at få det glat hår ganske let. Nogle produkter som flade strygejern eller håret kan hjælpe med at slippe af med krus og krøller kun midlertidigt. Hår glatning behandling kan dog give et mere permanent resultat, der kan vare i flere måneder og nogle gange endda år. Håret glatning behandlinger, som har vundet udbredt popularitet i denne forbindelse er, brasilianske hår glatning behandling og japanske hår glatning behandling. Så lad os tage et kort kig på disse populære metoder af hår glatning.
Brasilianske Hair glatning Behandling
Brasilianske hår glatning behandling er mere almindeligt kendt som brasilianske keratin hår behandling, som de Metoden bygger på keratin at udjævne og glatte krøllet og kruset hår. Keratin er den naturligt forekommende protein, der findes i hår, negle og hud. I brasilianske hår glatning behandling, er keratin infunderes i håret kutikula med hjælp af formaldehyd, for at give håret en straight look. Før infusion af keratin, håret vaskes, tørres og opdelt i flere sektioner. Keratin Løsningen er derfor anvendt på hver sektion grundigt, således at hvert hår Strand er dækket med det. Så en flad jern anvendes flere gange at rette håret tråde, hvilket igen bidrager til at indgyde keratin løsning ind i håret hårstrået. Efter ca 72 timer, er hår vaskes igen med en natrium gratis shampoo og konditioneres derefter.
Denne proces medfører ikke nogen ændring i den interne hårets struktur eller en obligation. Men det hjælper at udjævne krøller og reparere eventuelle skader på håret kutikula, som keratin er det naturlige protein i håret. Resultatet dog holder i cirka 2 til 3 måneder. Men hår behandlet på denne måde forbliver blød og sund i lang tid. Men denne hårkur bruger en lille procentdel af formaldehyd, som giver anledning til visse sundhedsmæssige betænkeligheder. Selvom mange er af den opfattelse, at en så lille procentdel af formaldehyd ikke kan udgøre en alvorlig sundhedsrisiko, bør folk meget følsomme over for formaldehyd bedre tale med en ekspert eller professionel før de går til denne hår behandling. Læs mere på brasilianske keratin behandling og keratin hår glatning behandling.
Japansk Hair Opretning Behandling
Japansk hår glatning, også kendt som termisk renovering er en hårkur, der kan gøre håret permanent lige og glatte, ved at ændre de kemiske bindinger af hår. Processen bygger på kemikalier og anvendelsen af ​​varme til at skabe en forandring i hår kemiske bindinger. Resultatet er permanent, og kun den nye vækst skal behandles i efterfølgende periode. Først, håret vaskes med en natriumfrit forbehandling shampoo, hvorefter en kemisk opløsning anvendes til håret tråde, som ændrer hårets struktur. Efter et stykke tid, er hår skylles, blow-tørret og derefter opdelt i flere afsnit. Hver sektion er korrekt rettes ved hjælp af en flad jern, hvorefter en anden løsning anvendes på hår. Endelig er håret skylles igen og derefter rettede med en flad jern. Hele proceduren kan tage flere timer, men det endelige resultat vil være helt lige og glat hår. Ulempen af ​​proceduren er, at håret kan blive så lige, at det kan se en smule stiv, mens nogle mennesker kan opleve hår falde og hår tørhed efter behandlingen.
Hair Opretning Behandling i hjemmet
Ud over de ovennævnte håret glatning behandlinger, kan man også bruge nogle naturlige eller hjemmelavede produkter for at udjævne deres kruset hår. Disse naturlige stoffer kan tage lidt tid at glatte hår, og de kan ikke være i stand til helt at ændre dit hår struktur. Men med regelmæssig anvendelse, kan du forvente en masse forbedringer i håret kvalitet, som det naturlige hår glatning behandlinger ville nære og fugter dit hår. Et par af de mest effektive opskrifter på naturlige hår glatning er opført i medfør af:; Den nemmeste måde at udjævne dine krøller er at give dit hår varm olie behandling før vask. Til dette, kan du bruge alle olie, men kokosolie, olivenolie og mandelolie oftere anvendes til dette formål. For at give dit hår en varm olie behandling, skal du Varm olien lidt og massage din hovedbund blidt med denne varme olie. Så pak dit hoved med et varmt håndklæde et par timer, før vask dit hår med en mild shampoo. ; Brug mælk til at glatte dit hår. Det kan også håret dybt. For at gøre det mere effektivt, tilsættes et par dråber af honning til det. Både honning og mælk vil pleje din hår og gør det sundt og skinnende. ; Lav en naturlig hår glatning opskrift ved at blande kokosmælk og citronsaft. At udtrække kokosmælk, slibe en kokosnød i en blender, og derefter tilføje citronsaft til det. Bland begge ingredienser grundigt, og holde denne blanding i køleskabet i omkring et par timer, indtil en cremet skumlag flytter til toppen af ​​containeren. Tag denne cremet lag og anvende på dit hår og dække dit hoved med et varmt håndklæde. Efter en time, vaske dit hår med en mild shampoo. ; Beat to æg og bland olivenolie med det. Anvende denne blanding til dit hår, lad et par timer, før indsæbning og konditionering dit hår som normalt. ; Læs mere på; Hair Opretning Teknikker, Keratin Hair behandlingen er bivirkninger; Hair Opretning Tips, Så dette er nogle af de måder, hvorpå du kan få silkeblød, glat og lige hår. Den naturlige tilgang til hår glatning kan tage lidt tid, men vil forbedre hår kvaliteten i det lange løb. Den brasilianske og japanske hår glatning behandlinger på den anden side, kan give øjeblikkelige resultater i form af helt glat hår. Japansk hår glatning behandling kan give varige resultater, mens effekten af ​​brasilianske hår glatning kan vare i cirka 2 til 3 måneder. Men det er vigtigt at finde ud af en ekspert, professionel, som kan udføre disse procedurer korrekt. Også drøfte med de faglige oplyst, om sådanne behandlinger kan give bivirkninger som, overdreven tørhed af hår, skader og hår falde. For så vidt angår hår glatning behandling koste vedkommende kan spænde mellem $ 250 til omkring $ 1000, afhængigt af dit lokalområde, hårtype og længde.

Bryllupsfotografering Poses
Silk Wrap Nails
Sådan at hænge gardiner
Gas vs komfur
Biludstødningssystemer System
Identificering Træer
Nøgleben Piercing
Olie Business Bliver Big Business for amerikanske indianere
Hvordan du udskifter hovedpakning
Bedste Bryllup Sange
Picnic Basket Idéer