Granit bordplader Installation

Granit er en naturligt forekommende materiale, og er det hårdeste stof, som kan bruges til køkken bordplader. Granit bordplader er stigende popularitet i den moderne køkkener hovedsagelig på grund af dens høje holdbarhed og nem vedligeholdelse. En anden grund er, at det findes i en bred vifte af farver og mønstre. Mens planlægning til granit bordplader installation, får de fleste mennesker forvirrede om, hvilken granit farve vil passe deres køkken indretning. Det vigtige aspekter, der skal tages højde for, når de gør dette valg er farverne på væggene, køkkenskabe, køkkenmaskiner, mv
Installation af Granit bordplader
Opgaven med at installere granit bordplader bør udføres af professionelle, der er den rette uddannelse samt udstyr til at udføre opgaven. Du kan tilberede arbejdsområdet ved at fjerne den gamle bordplader, vask, interval toppe og andre apparater. Så skridt efterfulgt af montører er følgende:
Trin nr. 1: Det første skridt er målingen af ​​kabinettet hvor anlægget finder sted. Så oprette skabeloner til installation. Kraftpapir værker er bedst til at gøre sådanne skabeloner. På det tidspunkt vil de være i stand til at fortælle dig placeringen af ​​sømmene. Bør gøres en indsats for at gøre antallet af sømmene som mindre som muligt, fordi selv om samlinger er monteret korrekt i tråd med stenen vil være synlig.
Trin # 2: En krydsfiner af tre-fjerde tommer skal monteres i toppen af ​​kabinettet for at give lidt ekstra støtte for granit. Krydsfiner skal skæres nøjagtigt som pr dimensionen af ​​kabinettet, således at den ikke har nogen overhæng. Så er det monteret på kabinettet ramme med skruer.
Trin # 3: Den største udfordring er at sætte granit plade på vasken tæller. En krydsfiner placeret til at dække hele vasken og en oversigt over vasken åbning tegnet på det. Så en hul foretages på krydsfiner ifølge trukket linje for at få formen af ​​vasken. Så granit Slab er hul op netop som pr kanten af ​​vasken ved hjælp af en diamantklinge og er lagt på køkkenbordet. Den resterende fliser skæres derefter som pr målinger af skabeloner og placeres på køkkenbordet.
Trin # 4: Når alle plader er placeret på køkkenbordet, er det tid at forsegle led og kanter slab. Kanterne skal behandles for at få en glat finish omkreds. Hvis du er leder efter en bestemt mønstre på kanterne, så vil det blive tilføjet til kanterne. Et specielt gennemtrængende sealer anvendes omkring vasken kant med henblik på tætning af hul, der ligger i mellem vasken og køkkenbordet. En gennemtrængende sealer og polish påføres overfladen af ​​det nyinstallerede granit bordplader til at give en skinnende finish til det.
Granit bordplader Installation Omkostninger
Når du har besluttet at installere granit bordplader til køkken remodeling, så skal du kende omkostningerne ved installationen. Granit er en af ​​de mest kostbare materiale, der skal bruges til køkken bordplader. Granit sælges i form af plader og prisen er bestemt af område af bordplader, hvor den vil blive installeret. Det omfatter de områder, der skal skæres ud for vask og køkkenmaskiner. Groft er startpris på granit plade er omkring $ 60 per kvadratfod. Den kan variere med farve, mønstre og fabrikation af pladen. Hvis du ikke kan lide den standard kant mønster af pladen og ønsker en specialdesignet kant, så er du nødt til at skal ud ekstra penge. Installationen Prisen afhænger af formen af ​​bordplader. Hvis den har en kompliceret struktur, så er du nødt til at betale en højere pris. Andre faktorer, der bestemmer prisen, er omkostninger til transport, skabeloner, skæring, polering og endelig installation. Læs mere på granit bordplader omkostninger.
Granit bordplader installationen kan tilføje varme og visuel appel til den samlede køkken design. Det er virkelig fantastisk at se, hvordan en tung stykke slab kan omdanne køkkenbordet så smukt. Den bedste del om dette køkkenbordet materiale er, at det vil passe alle slags køkkener.

Unikke Valentinsdag gaver
Dinner Party Games
Auto Konstruktionsdetaljer Tip
Dværg Alberta Spruce Care
Power Steering reparationsomkostninger
Hvordan man kan justere Garage Door Springs
Hawaiian Tattoo Design
Runde brillestel
Bedst Truth or Dare spørgsmål
Gæsteværelse Udsmykning Idéer
Valentinsdag Ideer til kæreste