Gothic Fairy Tatoveringer

Gotisk tatoveringer er blevet meget populære i verden af ​​tatoveringer. Gothic kultur er en subkultur, der samtidig udviklet i Europa og USA i slutningen af ​​1970 og begyndelsen af ​​1980′s. Der er en misforståelse om goterne, at de er sygeligt fascineret af død eller okkult. Tværtimod er de yderst kreative og kunstneriske mennesker, som også har stærke intellektuelle bøje i sindet. Gothic fe tatoveringer kan ses som et eksempel på deres kunstneriske og kreative side.
Oprindelse af gotisk Fairy Tatoveringer
Den gotiske tatoveringer og gotisk tatovering designs er en simpel refleksion af denne tendens. For så vidt angår feer angår, de indgår i mange vestlige kulturer og antage forskellige former og i forskellige kulturer. De er forbundet med engle eller de kan også ses som mere drilske skabninger, der ligner nisser og nisser. Ifølge folklore, dog er feer formodes at være ånder mennesker, der har gået i arv fra dette liv. Til andre, feer er specielle, værger væsener, som engle. Den gotiske stil tatovering kunst startede i middelalderen mellem 12. og 14. århundrede. Det var mest baseret på religiøse billedsprog og fokuseret omkring Christian malerier, skulpturer og arkitekturen. Gothic fe tatoveringer kan være forbundet med goterne og med gotiske kunst af middelalderen. Klik for at læse videre feen tatoveringer til kvinder.
Gothic Fairy Tattoo Design
Den mest almindelige opfattelse af feer er menneskeligt-udseende, med vinger fastgjort til deres kroppe. Det meste af den gotiske feer tatoveringer er ofte baseret på malerierne af middelalderens tid. De billeder af gotisk fe tatoveringer som skabes i dag ligner dekorationer i disse tider. I moderne tatovering designs, er en fe afbildet som ung, vingede, menneskelige som med en lille statur, men Middelalder tiden feer blev set som høje og strålende. De mest almindeligt anvendte gotiske eventyr tatovering er det færdige nedslået pigen feen. Feen ses sidde på jorden og fælde en tåre fra hendes øje med hende vinger laset. Gothic fe tatoveringer er blevet et stort dille blandt kvindelige tatovering aficionados. For dem symboliserer en fe tatovering de særlige kendetegn ved fe i Tatter bærer. De kendetegn, de ser i en fe er smukke, uskyldige, hjælpsomme og andre positive egenskaber. Feen kan lavet til at være lykkelig eller sørgelig, sød eller truende. Klik for at læse på feminine tatovering designs.
Sorte farve bruges mere fremtrædende bruges til at lave gotisk eventyr tatovering. Et lille røde og blå farve kan også bruges, men det meste tatoveringer er i sort. For så vidt angår placeringen af ​​tatoveringer gå, skulderen eller armen den foretrukne placering. Disse dage kan du måske komme på tværs fe tatovering på halsen samt brystet. Da feer er lange og fører de fleste af de gange, de ser godt ud, når de er tegnet på lodrette steder på kroppen. Derfor kan disse tatovering designs sker på taljen, skulderblad, nakke, skuldre, ankler, arm samt håndled. Formen og størrelsen af ​​en gotisk fe tatovering kan variere, da de kan være små eller store. Uanset hvilket farve eller størrelse fe tatovering, de helt sikkert gøre for klassiske, men underspillet, tatovering design. Læs om ankel tatoveringer for kvinder og overarm tatovering.
For mere information kan du læse, Shoulder Tatoveringer til kvinder; Flower Tatoveringer, Celtic Tatoveringer; Hvis du kan lide de mytiske fortid, så du kan vælge gothic fe tatoveringer, da det er et ekko fra den dejlige mytiske fortid. Tilføjet til det, har disse tatovering designs en voksende, trofast band af tilhængere, der er slået af disse tatovering designs.

What Women Want i en mand
Køkkenbatteri Reparation
Sådan får du Famous Hurtig
Beach Bryllupper Kjoler
Wall Gips Reparation
Jomfruen Mand og Fiskene Woman
Bedste Bryllup Sange
Sådan Gør Lip Balm
Hvordan man rent Hvidguld
Hvordan du installerer Laminatgulv
Bryllup Gæst Etiquette