Glas Tile Installation

Hjælp af glas fliser i dit hjem, vil så det ser smart og elegant, og kan helt ændre udseendet af dit værelse. I de senere år har glas fliser dukket op som en meget god måde at skabe betydning i en ellers kedelig værelse. Glas tiles kommer i en bred vifte af former, farver og størrelser samt forskellige teksturer. Der er særlige håndlavede glas fliser fås også selv om de er lidt på den dyrere side. De kan også bruges som mosaikker og som grænse fliser i køkkener og badeværelser. Generelt to typer af overflader findes til glas fliser – blank og mat. Glas flise installationsomkostninger er ganske høje, så du kan du overveje at installere det selv. Glas flise installation er ikke meget svært at gøre selv om processen kan være en smule vanskeligt og tidskrævende.
Glas Tile Installation Instruction
Her er en trin for trin instruktioner om glas flise installation. Det første skridt til glas fliser installation er at sikre, at overfladen, hvor du kommer til at gøre flisebelægning er helt glat og perfekt ren. Området skal være tørt og fri for revner. Også sikre, at væggen eller loftet område, du er flisebelægning kan modstå den fulde vægt af fliser. Mål område, du vil flise og derefter skære flisen med en mosaik glas cutter.
Der er to typer af lim, der kan bruges til bruges til glas tile installation. Den ene er en tynd-sæt lim, der har en meget stærkt hold og vægte meget mindre end den anden sort. Den tykke sæt mørtel gerne Portland cement kan også bruges. En tynd-sæt lim anbefales generelt, fordi den sætter hurtigere og er relativt billig. Ved hjælp af en tynd-sæt vil forbedre udseendet af den flise, fordi det er gennemsigtigt. Undgå at bruge materialer som epoxy og mastiks, fordi de have en lav obligation styrke og er også tilbøjelige til at gulne.
Påfør den tynde-sæt lim ved hjælp af en V-tandspartel som holdes i en 45 graders vinkel til overfladen. Pas på at du kun gælder så meget lim der kan blive dækket i 15 minutter. Også gælder limen så tyndt som muligt, fordi hvis det anvendes tykt, kan det resultere i ujævnheder og svind. Nu tjekke flisen ark til enhver snavs, før du installerer den. Placer glas fliser ark over limen med glas side mod dig. Masken side bør placeres over kontaktflade og bruge en hammer eller en hammer til let trykke på en træklods holdes ind mod flisen ark. Undgå at bruge for meget pres, mens prik med en kølle, da dette kan beskadige fliserne. Hvis der er nogen overskydende lim til stede rundt i kanten af ​​fliserne, skal du fjerne dem ved hjælp af en sløv kniv. Lad fliser tør i mindst 24 timer før tilstøbningen. Læs mere om fugning flisegulve.
Fjern den gennemsigtige plastik plade, der dækker glasset fliserne, før der ansøges injektionsmørtel. Påfør hvide fuger ved hjælp af en gummi fuger flyde ind mellem leddene i fliser. Fjern den overskydende cementmørtel med en svamp efter 10 til 15 minutter. Skyl injektionsmørtel hyppigt for at undgå udtværing glasset fliser med injektionsmørtel. Efter 72 timer efter anvendelse af injektionsmørtel, som tåge glasset fliser med vand, hjælpemidler hærdeprocessen. Du måske finde en svag misfarvning efter glas fliser installation. Må ikke blive bekymret, da dette misfarvning kan nemt fjernes ved at tørre fliser med en ost klud.
Læs mere på:; keramiske fliser Installation, hvordan du installerer Badeværelse Fliser, Følg trinene ovenfor nævnte for et vellykket glas flise installation. Nogle glas fliser installation tip er at bruge en speciel glas kutter eller en våd så hvis du er skære glas og for at sikre, at overfladen er plan, før du anvender lim.

Cleanser til fedtet hud
Billige Dato Idéer
Beskæring Crepe Myrtle Træer
Billige Centerpiece Idéer
20:e bryllupsdag Gift
Baby’s Breath Centerpiece
Hvordan man rent Plastic Forlygter
Strawberry Hoste
Omkostninger til Mail et Letter
Plumeria blomst Betydning
Hvordan man kan skære Metal