Glas Scratch Reparation

Der mange forskellige metoder til glas bunden reparation. Man kan vælge en metode, afhængigt af værktøj / materialer han ønsker at benytte. Ridser kan fjernes ved anvendelse af en blanding af glycerin, guldsmede Rouge og vand. De andre to metoder til glas bunden reparation inkluderer neglelak og tandpasta, som ingredienserne. Følgende artikel vil således, hjælpe med at forstå hvordan du kan reparere ridset glas.
Glas Scratch Reparation
Før man forsøger at reparere ridser på glas, er det nødvendigt at gøre det ‘negl test “. Flytning neglene af fingrene over glasset hjælper med at afgøre, om ridser er lys. Er det muligt at fjerne glas ridser med mange forskellige metoder. Kun få af dem er beskrevet i afsnittene nedenfor. Læs mere om fjernelse af ridser fra glas.
Guldsmede Rouge og Glycerin, Produktet bruges til at fjerne ridser fra ruderne. Guldsmede Rouge, som er rød farvet, bør anvendes til glas ridse reparation. Guldsmede Rouge produkter varierer i farver, og kun den røde skal bruges. Man kunne se de ingredienser for at se, hvis det indeholder jern oxid. Guldsmede Rouge indeholdende voks og aluminiumoxid hjælper med polering af metaller og polering hjul, og den bør ikke anvendes. Når den korrekte Jewelers Rouge er valgt, resterende komponenter, dvs glycerin og vand blandes med det. Andelen af ​​ingredienser bør være som følger: 2 spsk af glycerin, 2 spsk af guldsmede Rouge og 2 spsk vand. Kraftigt blanding hjælper med at forberede en perfekt sammensat. Blandingen skal anvendes forsigtigt på glasoverfladen. Vinduer af biler er lavet af sikkerhedsbriller, så de skal håndteres omhyggeligt for at forhindre dem i brud. Når blandingen tørrer ud, skal det fjernes ved hjælp af sæbevand.
Hvordan man kan reparere Ridset Glas med tandpasta, det ‘tandpasta’ metode til udbedring ridset glas er nyttigt at fjerne lys ridser. Neglene test nævnt ovenfor vil bidrage til fastsættelse af, i hvilket omfang glas er ridset. Hvis en dybere ridse ses, er det bedre at tage for professionel hjælp eller bare udskifte hele glasset.
Tandpasta bør anvendes over glasset, så det dækker hele overfladen ordentligt. Når den pasta bliver hærdet, skal det tørres af med en blød klud. Proceduren for at fjerne pasta bør følges nøje. Dette skyldes, at tørre overfladen nogenlunde ville forårsage nye ridser. Til dybere ridser, er en blanding af jord sennepsfrø og hvid eddike anvendt over glasset. Processen med at fjerne denne blanding, eller snarere pasta, svarer til »tandpasta ‘metode. Eddike-sennep blandingen fjernes, når den har tørret helt. Polering den tørre lag med bomuld hjælper i ordentlig fjernelse.
Glas Scratch Reparation Med Nail Polish; Det er muligt at fjerne selv svær kradse med hjælp fra neglelak. Med denne metode spares tid og man behøver ikke at gå til en professionel for fastsættelse af problemet. Et klart belagt neglelak bruges til at slippe af ridser. Proceduren ved at bruge neglelak er let at følge. En negl polsk lag for at dække alle de ridser skal anvendes over glasset. Pleje bør tages for at se, at laget er hverken tykke eller tynde; optimal anvendelse tjener det formål. Når den neglelak finder anvendelse, bør det være tilladt at tørre helt. Neglelakfjerner gør arbejdet med at fjerne den tørre lag effektivt.
Processen af ​​glas bunden reparation meget let at følge. Man kan bruge nogen af ​​de tre metoder beskrevet ovenfor for at fjerne glas ridser effektivt. Spørgsmålet om, hvordan du fjerner ridser fra glas er dermed besvaret tilfredsstillende i artiklen ovenfor.

Sådan Tie en Bandana
Yarrow Plant
Hvordan man mediterer for begyndere
Marokkanske Boligindretning
Hvad fyrene kan lide ved Piger
Sådan får du sammen igen efter en pause op
Modeling Poses
Hvordan du udskifter Bremseklodser
Hvordan man henvender sig Wedding Invitationer
Hvordan du installerer Laminatgulv
Elektrisk rullemadras