Gipsvæg Knæk Reparation

Gipsvæg revner kan opstå når som helst og på grund af forskellige årsager. Et hit, mens du flytter møbler eller ekstreme vejrforhold kan føre til revner, uartige børn måske bare bang et stykke legetøj eller en genstand, der fører til revner. Nail skruer kan også løsne forbindelsen fører til dannelse af revner. Revner omkring døre og vinduesrammer er meget almindelige. Hvis du har en gipsvæg med små eller store revner så her er nogle tips om reparation gipsvæg revner for dig. Gipsvæg knæk reparation er ikke en vanskelig opgave, alt hvad du behøver er at arbejde omhyggeligt og med tålmodighed. Lad os fortsætte.
Hvordan man kan reparere Gipsvægge Revner: små revner
Enhver lille objekt kan forårsage revner i gipsvæg. Så gipsvæg knæk reparation procedure for disse små revner er nemt. Det er godt at reparere dem til tiden og vedligeholde udseendet af væggen. Lær hvordan du kan reparere gipsvæg.
Materiale Påkrævet Sandpapir, Blandingsinsuliner gipsvæg forbindelse; 3 Spreader, Primer, Paint, forretningsordenen, Start med en grov sandpapir. Sand den krakkede del og nogle området omkring det grundigt. Slibning vil fjerne det stof, der er kommet ud på grænsen til revner og danner en ret base for brug af fælles stof. , Nu skal du have en god karakter forblandet fælles sammensatte og en 3 sprederen. Fyld op knæk med fælles sammensatte hjælp af sprederen. Hold sprederen fladt på overfladen, og tryk den fast på væggen. Sørg for at du har pakket den knæk og gjorde overfladen endnu. Lad sammensatte tørre i ca 8-10 timer. , Nu, sand overfladen for at fjerne eventuelle høje pletter og for at få en jævn overflade. Afslut med at anvende et lag primer efterfulgt af et lag af trit op maling. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge en fin sandpapir at gnide off enhver ujævnheder. ; Vil reparere hårfine revner i gips, kan du også vælge en ny tube printbare silikone fugemasse til at fylde revner. Læs mere om reparation gipsvæg revner i loftet.
Hvordan man kan reparere Gipsvægge Revner: store revner
Ofte en repareres hårfine revne udvikler sig til en stor revne. Hvis der er store revner i din gipsvæg, reparere dem bliver virkelig afgørende. Disse er let synlige og skal rent arbejdet på at få en perfekt finish. Læs mere om reparation gipsvæg efter tapet fjernet.
Materiale Påkrævet Fine sandpapir korn; 4-tommer tape kniv; 10-12 tommer tape kniv; Blandingsinsuliner gipsvæg sammensatte; Plastic mudder pan, Gipsvægge tape, Primer, Paint, forretningsordenen, Start med at bruge en 4 tommer tape kniv. Skrab kanterne af revnen for at fjerne den løse sammensatte. Hvis revnen er en smule bred, indsætte kniv inde og fjerne det løse sammensatte. , Nu satte færdigblandede fælles stof i mudderet gryden. Tag det på samme 4 tommer kniv og udfyld den knæk. ; Nu skal du båndet. Hvis den knæk er kurvede, skære båndet i små stykker, før du bruger den. Nu lå den over knæk og skub det på den sammensatte hjælp af kniven. Nu skraber båndet for at fjerne overskydende sammensatte rundt. ; Igen gælder et tyndt lag stof ved hjælp af en 4-tommer kniv og lad det tørre natten over. ; Nu med 12 tommer kniv, ansøge igen en frakke. Lad det tørre helt, anvende et lag primer og lad det tørre. Afslut med at anvende en touch up maling med rulle. ; Ovennævnte procedurer drywall knæk reparation vil hjælpe dig til en almindelig gipsvæg. Sørg for, at du venter lidt tid til at lade den sammensatte tørre såvel som nævnt. Fylder revner, som de vises vil hjælpe dig med at bevare det klassiske udseende af muren.

Dating en alenemor
Romantisk Picnic Idéer
Hjemmelavet Lotion Opskrift
Love Ting at sige til din kæreste
Olie Business Bliver Big Business for amerikanske indianere
Typer af bomuld
Opbevaring af fødevarer Retningslinjer
Kitchen Ideer til små køkkener
Frosne Pipes: Hvad skal man gøre
Funny Relationship Citater
Bremse Reparation Instruktioner