Gennemsnitlige daglige Calorie Krav

Kalorie synes at være et meget kontroversielt ord, for dem, der ønsker at tabe sig, er alt vejes og forbruges pr mængde, og for dem, der forsøger at få vægt, er alt vejes og forbruges pr mængde, igen. Og så er der denne store debat om gode og dårlige kalorier. Kalorier, det synes kan farve masser af sider med masser af information. Men mens vi er bekymrede over forbrugte mængde kalorier, bør det ikke komme på bekostning af vores sundhed. For at forstå gennemsnitlige daglige kalorie requirements for kvinder, mænd og børn, lad os os forstå den rolle kalorier spille for at sikre vores sundhed.
Kalorier, Et kalorieindhold er en enhed af energi. Af dette, er det betød, at den forbrugte kalorie er dybest set den forbrugte energi, og kalorier lagret i vores krop er oplagret energi. Den energikilde, er mad, energi er meget vigtigt for et velfungerende alle organer i kroppen. Kalorier kilde opgøres efter den forbrugte mængde af kulhydrater, proteiner og fedt. Når vi spiser mad, få kalorier omdannes til energi.
Hvis vi har brug kalorier, hvorfor er det, at den første ting læger og diætister spørge en person er, at reducere kalorieindtag at tabe sig? Dette er et spørgsmål ofte spurgt af mange enkeltpersoner. Kalorier er hverken god eller dårlig, hvad der sker med kalorier lagret i vores krop er det der gør den sund eller usundt for os. Kalorier eller energi har for at få brændt, så når en person ikke brænde det og fortsætter med at spise mad, der tilføjer flere kalorier det bliver omdannet til fedt, og derefter fører til sygdomme og vægtøgning. For at forstå den rigtige kalorieindtag bedre, bladre hvor mange kalorier skal jeg spiser om dagen.
Gennemsnitlige daglige Calorie Krav, hvor mange kalorier en individuelle behov er vanskeligt at vurdere. Som køn, alder, gener, stofskifte, livsstil og kropsstørrelse alle kommer i spille, mens fastsættelsen af ​​den normale daglige kalorie behov. Til yngre børn væksthormoner er på en komplet hurtig, som har en tendens at reducere som børn når voksenalderen. Følgende er en tabel, der giver den anbefalede daglige tilførsel (ADT), underkastes variation som pr den enkeltes livsstil og andre kriterier.
Småbørn: 1300 kalorier (svarende til pige og dreng)
Børn: 1970 kalorier (samme for både mandlige og kvindelige)
Voksne:; Mand – 2700 kalorier, Kvinde – 2000 kalorier, man kan udregne den mængde kalorier en individuel kræver, og måle den mod kalorier en forbruger. Viden om din basal stofskifte vil komme i handy. Hold en fane på den mad, du spiser, og den måde er det kogt at få en ca kalorie tæller. Hvis du har brug for at tabe sig, reducere høj brændværdi fødevarer, og hvis du planlægger at tilføje vægt og derefter spise høj brændværdi fødevarer. Men at reducere eller øge kalorier skal ske i en nærmere fastsat måde efter høring med din sundhedspleje udbyder.
Læs mere på kalorier er nødvendig for at tabe sig og lavt kalorieindhold kost.
Sørg for at du opfylder din gennemsnitlige daglige kalorie krav, sund måde. Din krop sikkert behov kalorier og sin andel af fedtstoffer, først og fremmest for at afbøde kropsdele mod såret og chok, men samtidig kroppen ikke har brug for overskud.

Hvad skal man Pack til en Ferie
Astrologi og Kompatible Skilte
Naturlig Face Moisturizer
Sådan fjernes cigaret Lugt fra Tøj
Jump Rope Tricks
Cute Venskab Citater
Great steder at bo
Hvordan man kan afslutte en Kælder
Trægulve Rådgivning
Fuld Tilbage Tatoveringer
Sådan får du krøllet hår