Gemini Tatoveringer

Tvillingerne personer er personer født mellem maj 22 og 21. juni. Dette symbol er tvillinger som stjernetegn tegn og det enten forestiller en dobbelt af genstande eller den romerske nummer to. Ligesom symbol, er Geminis or Gemini personer komplekse mennesker, der legemliggør dualitet. Nogle af de personlighedstræk en Tvillingerne er, de elsker kompleksitet og kede af ting hurtigt. Disse mennesker er sociale dyr, men deres humør ændrer sig meget hurtigt. Tvillingerne er et lufttegn og personer, der tilhører dette tegn er ofte venlige og generøse, men kan vende koldt og fjernt til tider. Folk bliver Tvillingerne tatoveringer gøres endnu i hukommelsen af ​​visse af deres kære som en ægtefælle eller en kæreste eller en ven.
Blomsterne såsom rose og orkidé tilhører denne stjernetegn, og kan slås sammen til disse Gemini tatovering designs at gøre dem til at se endnu mere attraktive. Det er meget nemt at få Gemini stjernetegn tatovering, da de er enkle at designe og kigge unikke og originale. De fleste af de mennesker, der ønsker Gemini tatoveringer gå efter den romerske tal II derfor er dette et fælles design for Geminis. Tegnet er forbundet med de græske to guder Apollon og Artemis, og dermed viser dualitet. Tage et kig på nogle kreative Gemini tatoveringer idéer nedenfor.
Gemini Tattoo Idéer
Selv om det er en unisex tatovering design, såvel mænd og kvinder kan stil det i deres egen unikke ideer. En af stammens arm band med romertal II kan være en af ​​de seje Gemini tatoveringer til mænd. Kvinder kan få tallet med enten en orkidé eller steg omkring det for at gøre tatoveringen ser mere feminin og smuk. Læs mere om Gemini stjernetegn tatoveringer.
Som Gemini skildrer dualitet, kan du have design to kvinder, engle, keruber, brødre, eller enhver ting til en tvilling som en Gemini tatovering. Romertallet II kan også skrives på forskellige måder, der kan afbilde dualitet. Tilsvarende kvinder kan have to roser eller orkideer trækkes sammen for at afbilde dualitet.
Et af de fedeste ideer til en Gemini tegn tatovering kan et navn indskrevet i Gemini tegn. Det kan enten være dit eget navn eller den person, du ønsker at få det til. En kreds med to ansigter kan også være et af de enestående og forskellige design af Gemini tatoveringer. Tvillingerne er et lufttegn, så hvis du vil gøre din tatovering se trendy og hot, kan du få Gemini tegnet i midten sammen med vind i baggrunden. Nummer 5 er også forbundet med dette stjernetegn. Du kan have en tribal tatovering i baggrunden med nummer 5 i midten sammen med enten en rose, orkidé eller morgenfrue i forskellige farver. Du kan have det som en stor ryg tatovering som den vil se majestætisk og fascinerende.
De forskellige positioner, som du kan få dine Gemini tatoveringer er, ryggen, lænden, nakke, ryg i nakken, armen, håndled, skulder, ben og fødder. Hvis din tatovering er på ryggen eller armen du kan foretrækker at have en stor størrelse tatovering design. Hvis din få det om halsen, håndled, fødder eller lænd du kan have små tattoo designs med romertal, da de er lettere at træffe, og også at se elegant. Læs mere om stjernetegn tatoveringer.
Du kan mikse og matche masser af mønstre i disse Tvillingerne tatoveringer, da der er en sort at vælge imellem. Jeg håber denne artikel er hjulpet dig at tænke over nogle kreative måder at få en Gemini tatoveringer. Så før du får din Gemini tatovering, lave lidt lektier at komme med din egen unikke tatovering design.

Spring Break Vacation Idéer
Remodeling Mobile Homes
Baby Shower Planlægning Checkliste
Hvordan du installerer Hængsler
Plantning Frugttræer
Billig Date Idéer
Punk frisurer for piger med langt hår
Stue Colors
Dating en alenemor
Gennemsnitlige omkostninger for Finish en Kælder
Eyeliner Designs