Gearkasse Problemer

Et køretøj er en maskine og ligesom alle andre, er det også tilbøjelig til at fejl eller problemer. Transmissionssystemet af en bil eller lastbil har et af mest komplekse mekanismer. Højere kompleksitet, højere bliver risikoen for fejl og problemer. Gearkasse problemer er en af ​​de mest almindelige biler problemer. De kan blive en reel hovedpine, som en gearkasse problemer kan lamme bilen, indtil den er helt fast. Enhver form for problemer med gearkassen skal bødet med hjælp fra en professionel, som man arbejder med et transmissionssystem er kompleks, og du ikke ønsker at komplicere tingene yderligere. Men kan nogle grundlæggende viden hjælpe dig i indledende fejlfinding.
Commonly Stillet Gearbox Problemer
Den hyppigst forekommende transmission problemer er angivet nedenfor, sammen med deres tegn og symptomer. Sammen med de spørgsmål, vil vi også diskutere hvordan man skal behandle med gearkasse problemer.
Transmission Fluid Leak de fleste af de problemer med en gearkasse skyldes væske relaterede problemer. Automatisk transmissionsolie der intet, men et smøremiddel, der anvendes til at smøre de bevægelige dele af et transmissionssystem. Den fungerer også som en køleplade til at absorbere al den varme energi inde i gearkassen. Denne lækage skyldes flere årsager som knækkede sæl og dårlig installation. Lækage generelt begynder, enten som følge af lempelse af påfyldningsrøret eller hvis panden pakning er defekt. Skyldes det faktum, at transmissionssystemet udsættes for meget høje temperatur, kan det opleve en masse slid og ælde, og der er en eventuel opdeling, som kan forårsage, at væske til at lække. Læs mere om, hvordan du kontrollerer transmissionsolie.
Gear glide Dette er den anden mest forekommende bilen transmission problem. Glider symptomer er:; forsinkelser i videregivelsen – selv efter at have trykket på gas, er reaktionen i køretøjets acceleration forsinket. ; Øget RPM – unormale prisstigninger i motorens omdrejninger i minuttet. ; Pludseligt Downshifting – mens kørsel med en konstant hastighed på et højere gear, bilen abruptly skift et lavere gear, uden at du ændrer hastighed. ; Dette problem har man tilskrevet forkerte transmissionsolie niveauer, knuste sendenet eller geare ned. Sommetider dette problem kan også skyldes intern kobling eller band. Men den bedste løsning for denne type problem er at regelmæssigt kontrollere væskestande. Læs mere om indberetning glider problemer.
Bølgende af Transport, bølgende afsendelsesdato betyder unormale rykkende bevægelser oplevede mens du skifter gear. Som transmission og frakobles, har en problematisk gearkasse ikke gøre en gnidningsløs overgang til den ændrede gear, og motoren tager tid til at tilpasse sig nye modstand, der tilbydes af hjulene. Dette problem er kun observeret ved lavere redskaber, og kan rettes ved at kontrollere vakuum linier, og hvis beskadiget, erstatte eller reparere dem.
Overophedning; Hvis din temperaturovervågning, viser meget høj temperatur og du opdager, at bilen radiatoren klarer sig fint, så er der enorme mulighed, at køretøjet har en gearkasse problem. Den vigtigste årsag til overophedning måske skyldes stoppe til i væsken køligere linjer. Enhver form for funktionsfejl i olien pumpen eller nedgang i væskestande kan også være en årsag til overophedning af transmissionssystemet. Der kan være nogle problemer med kølevæske regnskabsmæssige linjer transmissionsolie niveauer. Skader på transmissionsolie pumpen kan også føre til transmission overophedning.
Læs mere på:; Automatgear problemer; Automatgear Fejlfinding; Dette var nogle af de overvejende encountered gearkassen problemer i biler med automatgear. I tilfælde af manuelle transmission problemer er mindre, og enhver af disse encountered kan skyldes menneskelige fejl.

Dinner Party Etiquette
Top Pick Up Lines
Bryllup Program Idéer
Online Dating Scams
Mest almindelige navne
Feng Shui Symboler
Hår Bow instruktioner
Sweet 16 Fødselsdag Invitationer
Calla Lily Care
Land dansetrin
Contemporary Vindue Behandlinger