Gave Indpakning Teknikker

Opkøb (eller gøre) betænksomme gaver til mennesker er en rigtig god måde at vise dem, at du holder af. However, apart from the gift itself, the manner in which er det is wrapped also says ett fair deal about the attitude with which the gift is given. Selv om det kun muligt for dig at ombryde gave simpelthen, sikre, at det gøres pænt. Du kan altid pind på ett lille kort og skrive ned ett ægte budskab, for som de siger, ‘kærlighed er i detaljerne «. Alternativt hvis du kan lide håndværk, vil både du og modtageren Glæde i fancy gave indpakning. Der er ett væld af gaveindpakning teknikker derude at du kan udnytte at oprette disse fancy indpakninger. Prøv disse vidunderlige gaveindpakning teknikker.
How at pakke en gave
Alt det går ind ett attraktiv gave indpakningen er nogle temmelig papir og bånd. Forskønne bånd kan gøre hele forskellen, så besøge en håndværk butik at afhente en markering. De kan også hjælpe du gøre indpakningen lejlighed passende, såsom en farvebånd der læser »Happy Birthday« eller »Merry Christmas ‘. Gaveindpakning teknikker, er nyttige hvis du kort på tid er at bruge ett ensfarvet indpakningspapir og strippet farvebånd. Første wrap gave og fastgør derefter ende med en længde på bånd til bunden af ​​en indpakket pakke med dobbeltklæbende tape eller lim. Vind farvebåndet omkring boksen tillade og der at være en konsekvent tommer af plads mellem hver løkke. Afslut med at stikke bånd ende nedenunder boksen. Du kan bruge mere end én farvebånd, i forskellige bredder eller farver.
En anden måde at tilføje en særlig touch er at tilføje en lille objekt til indpakningen. It may være ett bell eller fyr cone for ett Christmas gave eller en skal eller piece of coral for en person who loves the beach. Tilføj en kvist tørret blomster eller en enkelt orkidé for en person, som elsker blomster. For en fødevare gave, slips på en smule af butterfly pasta.
En begavet ven af ​​minen nylig viste mig hvordan man laver en meget smuk parcel vha. smukke kort, du har modtaget gennem årene. Hun klippet og klistret illustrationer fra gamle postkort på almindeligt brunt papir poser og sætte gaver ind i dem. Du kan også ændre denne idé ved at pakke gaven i papir, der har farve, men ingen print, og indsætte kortet illustrationen på midten af ​​toppen af ​​gaven.
Du kan gøre din gave unikke ved hjælp af en quirky indpakningspapir. Ét forslag er at bruge tegneserie sektionen fra avisen. Anden idé er at bruge et papir, der har en personlig besked trykt på det, såsom Happy Birthday George eller Jessy du er speciel. Har denne udskrive køre alle over papiret. Anden idé er at bruge ett ark fra en gammel kalender og omringe de personer fødselsdag i rødt. Hvis du er Gifting nogen bøger, wrap dem i gamle undergrundsbanen eller topografiske maps.
Læse om:, hvordan man Wrap et Gift, hvordan man Wrap gave, Gaveindpakning Idéer; Et populært og brugt mulighed er at bruge pung formede pakken. Første ombryde gave i væv og derefter bruge et ark tung, tekstureret papir omkring det. Et godt alternativ for ydre dækslet stykke japansk kozo papir eller rispapir. Mode den som en kuvert eller pung rundt gave og drive en satin bånd for at holde det tæt. Selv om disse gave indpakning teknikker er nogle af mine favoritter, der er snesevis af andre ideer derude. Når du begynder indpakning gaver kreativt, jeg er sikker på at du kommer op med snesevis af ideer til din egen.

Sådan Gør Swag Valance
Hele House luftfugter Anmeldelser
Tilføjelse af en anden historie til et hus
Gennemsnitlige omkostninger for Finish en Kælder
Bohemian brudekjoler
Bryllupsdag ønsker
Japansk Pine Tree
Tribal Kors Tattoo Design
Funny Break Up Citater
Hvordan man ser som en model
Installer en loftsventilator