Garage Door Forår genanskaffelsespris

Autoværksteder er moderne ækvivalenter af hestestalde af gamle! Men den sammenligning ender der. I modsætning til stalde, er garager helt automatisk i dag, med garage døråbnere og moderne sikkerhedsudstyr. De ting, der gør åbning og lukning af garagedøre muligt bliver garageporten fjedre. Hver del af en maskine har en begrænset levetid dog, og der kommer et tidspunkt, hvor disse fjedre skal udskiftes tidligst. I denne artikel giver jeg dig et skøn over garageport foråret genanskaffelsesomkostninger.
Om garageporte Springs; Før vi taler om garageport foråret genanskaffelsespriser, lad os få et kig på, hvad er den nøjagtige funktion af garageporten foråret og hvad er de typer, hvor de er tilgængelige. Garageport fjedre er de komponenter, der gør ophævelse af garageporten muligt ved hjælp af foråret torsion princippet. De kommer i par og er placeret på toppen af ​​garageporten på begge sider.
Disse fjedre kommer i to hovedtyper. Den ene type kaldes torsionsfjeder og andre kaldes en forlængelse foråret. Torsionsfjedre er de mest almindeligt anvendte dem. Levetiden for en torsionsfjeder er ofte citeret at være omkring 10.000 cykler. Det giver dig en samlet levetid på seks til syv år. Selvfølgelig er det hele afhænger n Hver gang en dør åbnes eller lukkes, er det hærdet stål mekanisme garageporten foråret strakt, og der kommer et tidspunkt, hvor sidste ende giver det over til stress og uniform ud. Når selv en af ​​de par fjedre er brudt, det er normal praksis at erstatte både fjedrene på et tidspunkt. Det er fordi, i sidste ende den anden nedbryde og giver i alligevel. Den anden slags, trækfjedre løft døren gennem strækker handling. Deres liv er også generelt begrænset til seks år. Begge fjedre typer koste omkring $ 30 til $ 40, hvis du går til helt nye. Forhøre sig om omkostningerne ved disse online efter den type af fjedre og model, som du har brugt i din dør. Det burde give dig en idé om det materiale omkostningerne i den samlede garageporten genanskaffelsesværdien eller lovforslag, der er udleveret til dig.
Garage Door foråret erstatning Price; Der er to hovedfaktorer, der bestemmer garageporten genanskaffelsespris. Den ene er den materielle omkostninger og den anden er den lønomkostninger. Udskiftning Jobbet indebærer en betydelig mængde arbejde og kan være farlige på grund af den intense spænding, der er udøvet på fjedrene. Det er derfor, det er bedre at lade en professionel klare det.
Hele garageporten foråret udskiftningsproceduren starter med at lukke døren og afmontere garageportåbneren. Dernæst torsionsfjedre skal afvikles omhyggeligt ved hjælp af stænger og derefter fjernes sikkert ved at afbryde. Så hele torsion apparatet skal fjernes, og nye fjedre skal sættes i. Hele proceduren kan tage en time eller to. Normalt er den samlede garageporten genanskaffelsesomkostninger er omkring $ 150 til $ 200. Dette omfatter udgifter til foråret par ($ 30 til $ 45), transport gebyr, og service gebyr. Noget opkrævet over dette bør sættes spørgsmålstegn ved. Mange gange er disse handymen anbefaler unødvendig udskiftning af andre komponenter, der vandreture prisen. Sørg for, at kun, hvad der kræves, er færdig!
Læs mere på:; Udskift Garage Door Springs, Sådan justeres Garage Door Springs; Justering garageporte Springs, hvordan du udskifter Garage Door torsionsfjedre, Man skal forstå, når en pris, der tilbydes af en handyman eller en professionel er hævet over enhver rimelig. Du ønsker at lade manden tjener tilstrækkeligt, men jeg er sikker på, at du ikke kan lide at få flået! Håber denne artikel har frelst dig fra at komme flået og har givet dig en idé om, hvad der bør være garageporten foråret genanskaffelsesomkostninger, at man skal forvente!

Sådan Gør Papirsposer
Bedste Vandtæt Eyeliner
Beskæring Frugttræer
Udfordrende Riddles
Fjern spraymaling fra Beton
Daisy Flower Typer
Tribal Arm Tatoveringer
Fødselsdag Ideer til Boyfriend
Lodge rhus
Cute Svederemme
Sad Love Citater og ordsprog