Furnace filterskift

En af de integrerende dele af gasfyr vedligeholdelse ovn filterskift. Denne artikel beskriver de gasfyr filterskift procedure, for dem af jer der har brug for at vide.
Ovn filter-funktion; Før vi gå ind gasfyr udskiftning procedure, lad os forstå funktionen af ​​en ovn filter, og hvorfor er det vigtigt at få det erstattet jævne mellemrum. Den gas ovn tager i kold luft, filtre det, opvarmer det og derefter distribuerer den inde i hus. Filteret spiller en meget vigtig rolle i den måde, hvorpå gasfyr overordnede. For korrekt fungerende og energieffektivitet, hvad man behøver, er regelmæssig ovn vedligeholdelsen. Ovnen Filterets funktion er at undersøge store snavspartikler ud fra luft ind i ovnen og sikre forsyning af ren luft. Den er placeret på positionen af ​​kold luft indtag indgang.
These ovn filtre er generelt består af en type fibre mesh, som er anbragt i en karton ramme. Filtre er generelt mærket med en pil symbol, der angiver retningen af ​​luftstrømmen. Det skal understreges fra en tilbagevenden luftkanal mod blæserens mundstykke inden. Er det en god ide at udskifte engangs ovn filtre, inden begyndelsen af ​​fyringssæsonen, eller inden påbegyndelsen af ​​streng brug hvert år.
Snavs i almindelighed er bane af dit gasfyr effektivitet. Derfor er en behov for at kontrollere en luftfiltret jævnligt, da det er det vigtigste indgang for snavs og støv. Ovnen filter bør kontrolleres regelmæssigt, ved at fjerne den og holde den op mod lyset. Hvis det umådeligt er tilstoppet, skal du gå efter en filterskift samme. Dette vil sikre, at din gasfyr fungerer effektivt og mindre af snavs ophobes i.
Furnace filterskift forretningsordenen, Nu da vi ved noget om luftfilter funktion, så lad os fokusere på luftfilter udskiftning procedure. Første du skal gøre er at finde det gamle luftfilter og sikre, at det rent faktisk behov for udskiftning. It er normalt placeret præcis mellem den kolde luft indtaget og ovnen indeni.
Proceduren næppe kræver værktøj. Alt hvad du behøver, en udskiftning filter, som er en nøjagtig kopi af den gamle. Du kan tjekke og notere ned ovnen filter dimensioner fra den gamle, inden du går til at købe en ny. Hvis du har en ovn vedligeholdelsesmanualen, så kan du finde dimensioner filteret, der er nævnt derinde. Køb en fra den nærmeste hardwaren butik.
Før du gå videre og fjerne den gamle ovn filter, lukke gasfyr. Dette skyldes, når gasfyr er i drift, blæseren aktion sammen med den kolde luft indtag, gør det svært at trække det ud. Når du slukker gasfyr, vente på varmen til stilne af, og tag derefter ovnen filteret ud. Derefter anbringes det nye filter på nøjagtig samme måde som den gamle.
Når du har sørget for, at ovnen filteret installeres korrekt, kan du tænde gasfyr tilbage. Er det god praksis at notere et eller andet sted den dato, hvor du har udskiftet filteret. Dette vil give dig en idé om, hvor længe en bestemt type filter holder og hvornår er den næste udskiftning på grund.
Læs mere på:; gasfyrsservice problemer; gasfyrsservice fejlfinding, Hvordan virker en gasfyrsservice arbejde; gasfyrsservice Vedligeholdelse; Som du kan se, brændstoffilter udskiftning er en af ​​de enkleste ovnen vedligeholdelse og fejlfinding job, som du ville iværksætte. Gøre jobbet på egen hånd, vil spare dig nogle penge, mindske ovnen filterskift omkostninger og også sikre, at dit hjem bliver renere luft!

Vand Pump Udskiftning
Keramisk Bremseklodser
Plantning Frugttræer
Børn legetøj Organizer
Spring Break Idéer
Podning Planter: Sådan graft en Plant
Alternative brudekjoler
Yarrow Plant
Deep Citater
Kranium og korslagte knogler Tattoo
Fransk Kissing Tips