Funny Relationship Citater

Et godt forhold er noget, vi kan ikke leve uden. Be, at evige kærlighed en mor, omsorgsfuld karakter af en far, forstå ven eller støtte partner, relationer gør os værd at leve hvert øjeblik med en ny forventning og uden at tænke meget over de negative i livet. Denne artikel handler om sjove forholdet citater og ordsprog, som vil bringe humor indefra og gøre dig smil.
Funny Relationer Citater og ordsprog
Når en mand går på en dato, han spekulerer på, hvis han vil få heldige. En kvinde, der allerede kender. – Frederick Ryder; børn virkelig lyse op en husstand. De har aldrig lyset slukkes. – Ralph Bus; Alle ægteskaber er lykkelige. Det forsøger at leve sammen bagefter, der forårsager alle problemerne. – Shelley Winters, Mit råd til dig er gift: Hvis du finder et godt hustru vil du være lykkelig, hvis ikke, bliver du en filosof. – Sokrates; Watching din datter blive indsamlet af hendes dato føles som aflevering en million dollar Stradivarius til et gorilla. – Jim Biskop; Du ved, det kærlighed når du vil beholde bedrift hænder selv efter du svedig. – Anonym, jeg var gift af en dommer. Jeg burde har bedt om ett jury. – Groucho Marx; Ægteskabet er alliance af to personer, en hvoraf aldrig husker fødselsdage og de andre der aldrig glemmer dem. – Ogden Nash; Ægteskab er triumf fantasi over intelligens. Andet ægteskab er triumf håbets over erfaringen. – Oscar Wilde; Der er én ting jeg ville bryde op over og det er hvis hun fanget mig med anden kvinde. Jeg ville ikke stå for denne. – Steve Martin; Mænd er fra jorden. Kvinder er fra jorden. Håndtere det. – Anonym; En pige kan vente for retten manden kommende langs, men i mellemtiden udviste stadig betyder ikke hun kan ikke have en vidunderlig tid med alle de forkerte. – Cher; jeg bare slog op med nogen og det sidste ting hun sagde til mig var ‘Du finder aldrig nogen ligesom mig igen!’ Jeg tænker: “Jeg burde håber ikke! Hvis jeg ikke vil have dig, hvorfor skulle jeg have en som dig. – Anonym, Funny Relationship citater om kvinder; Når en mand steals Deres kone er der ingen bedre hævn end at lade ham beholde hende. – Sacha Guitry, nogle mennesker spørger hemmelighed vores lange ægteskab. We tage tid at gå på restaurant to gange om ugen. Et lille stearinlys, middag, blød musik og dans. Hun går Tirsdage, jeg går fredage. – Henry Youngman; En gift mand skal glemme hans fejltagelser; ingen brug to mennesker huske samme ting. – Duane Dewel; Bag enhver succesrig mand er en kvinde, bag hende er hans kone. – Groucho Marx; Min kone har en svag hindring i hendes tale. Hvert nu og hun stopper med at trække vejret. – Jimmy Durante; Hannen er et husdyr som, hvis behandlet med fasthed og venlighed, kan uddannet til gøre fleste ting. – Jilly Cooper; Mænd er enkle ting. De kan overleve en hel weekend med kun tre ting: øl, boxer shorts og batterier til fjernbetjeningen. – Diana Jordan, Jo mere jeg ved om mænd mere jeg kan lide hunde. – Gloria Allred; Du ser en masse smart fyre med dumme kvinder, men du næppe nogensinde ser ett smart kvinde med en stum fyr. – Erica Jong, Funny Relationer citater om Kvinder
En arkæolog den bedste mand en kvinde kan have; de ​​ældre Hun bliver, jo mere interesseret han er i hende. – Agatha Christie; Trust din mand, tilbede din mand, og få så meget som du kan i dit eget navn. – Joan Rivers; Hvis en kvinde insisterer på blive kaldt fru, spørge hende hvis det står for elendigt. – Russell Bell; Når jeg dato ett fyr, jeg tror er dette manden at jeg ønsker mine børn at tilbringe deres weekender med? – Rita Rudner; Kvinders marry mænd håber de vil ændre. Mænd gifte sig med kvinder håber de vil ikke. Så hver er uundgåeligt skuffet. – Albert Einstein, gifte sig med en mand er som at købe noget, du har været beundre i lang tid i et butiksvindue. Kan du elske det, når du får det hjem, men det gør ikke altid gå med alt andet i huset. – Jean Kerr, hvis du ønsker at ofre Beundring af mange mænd for kritik af en, gå videre, bliver gift. – Katharine Hepburn; Uanset hvad kvinder gør de skal gøre dobbelt så godt som mænd at være tænkt halvt så god. Heldigvis er dette ikke svært. – Charlotte Whitton; Hvad ville mænd være uden kvinder? Knappe, sir, mægtige knappe. – Mark Twain; Måske foretrækker du at læse mere på: Forbindelsen Citater fra film, Funny Citater og ordsprog, og så var dette en samling af nogle sjove relationship citater og ordsprog. Jeg håber disse sjove citater om forholdet vil hjælpe dig komme igennem ett stressende liv og bringe at sød smil i dit ansigt. På min personlige note, lære at smile og ikke tøvende at grine dit hjerte ud til føle bedre i liv. Efter alt, er latter den bedste medicin at sikre et sundt sind og sjæl!

Blyant Tricks
Romantisk Valentinsdag Ideer
Hvordan man mindsker Body Fat
Hvordan man Fight en Hurtigere Billet
Funny Break Up Citater
Fugl Tattoo betydninger
Sådan Gør Lip Gloss
21-års fødselsdag Party Temaer
Makeup for Acne hud
Hvordan man gør noget Nice til din kæreste
Dream Farver Betydning