Funny Random Fakta

Sidder ved et klasse i dag, som upåvirket ud som jeg kunne være, jeg dansede min pen omkring hundrede gange, mens professor talte om mindlessly., Jeg så ventilatoren hvirvlende, og hørte fuglene kvidren by
De røde skranker der var tyve, og stole, tyve plus fem., Og så var det, at mange sådanne tilfældige tanker, jeg kunne ikke stoppe i at komme for mig, og ret dengang vidste jeg, hele dagen igennem, ville jeg være fanget i en verden med ’tilfældige’ …
Let’s tale om sjove tilfældige fakta, Alright! Så hvad har vi fået for dig i dag. Oh nogle virkelig sjove tilfældige kendsgerninger. Læs og have det sjovt.
Useless Facts; De eneste husdyr ikke er nævnt i Bibelen, er katten. , Det er muligt for kinesiske Crested hunde at få acne. ; Huset flyve bruger midt oktav nøglen F for nynner. (Oh damn .. og al denne gang jeg troede det var en G) En kats urin lyser under sort lys. (Oh wow! Ikke engang ; Elefanter er de eneste dyr, der ikke kan hoppe. (Og takker Herren for det.) ; En guldfisk har en hukommelse span på tre sekunder. (Jeg kender nogle mennesker, der har en hukommelse span 2) Roser kan være rød, men violer er faktisk violette (.No shit Sherlock …) ; Kermit the Frog er tilbage hånd. ; Fingernegl har de samme ingredienser som flyver agterstavn. , Halvdelen af ​​alle amerikanere bor inden for 50 miles af deres fødested. ; Læs mere på; Interessant, Useless Facts, Animal Fakta; Funny Random Fakta om folk; Soldater fra alle nationer bruger kun deres højre hånd til at hilse. ; Så mange som en tredjedel amerikanerne skyller ud i toilettet, mens de stadig er på det. ; Lotteri vindere (Alle 100% af dem) vinde vægt! (OK, så vægten ting sker nu, hvor er min lotteri?!) ; Den fyr, der gav stemme til Snurre Snup – Mel Blanc, var allergisk overfor gulerødder. ; En nylig undersøgelse siger, at amerikanerne lide duften af ​​bananer mere end noget andet. ; Banke hovedet mod en mur, vil bruge op omkring 150 kalorier i timen. ; 57% af kvinderne ville hellere gå på en shoppingtur end have sex (Hehe!!). ; Et ud af tre hunde ejere siger, at de have talt med deres kæledyr på telefonen. (O.. K. ..??) ; Et ud af syv amerikanere ikke kan finde USA på et kort. ; 99% af Indiens lastbilchauffører ikke kan læse vejskilte. ; Licking stemplet gør du forbruge 1 / 10 af ett kalorieindhold. ; Den elektriske stol blev opfundet af en tandlæge. (Ohhh.. Nu er det hele giver mening.) ; Hvis du munden ordet farverige til en person, det ser ud som du siger jeg elsker dig. , Adolf Hitler var en vegetar, og havde kun en testikel. ; Virginia Woolf skrev alle hendes bøger stående. ; Den første ejer af Marlboro Selskabets døde af lungekræft. Det samme gjorde den første “Marlboro Man ‘. Læs mere om rygning fakta. : Når Adolf Hitler skulle være født, hans mor considered abort, men lægen overtalt hende ikke til. ; Læs mere på ubrugelig fakta om den menneskelige krop.
Weird og Funny Random Fakta, og du kan føre en ko ovenpå, men det vil ikke komme ned igen. (Hvorfor skulle nogen føre en ko ovenpå?!). ; Sneglefrit kan sove op til tre år. (Hun har ikke mødt min bror nu har hun?). : Når beruset, vil en myre falde på sin ret. (Naaice!) ; Dine øjne vil ikke køre, hvis du tygger tyggegummi, mens der skæres løg. ; Den person, til venstre altid vil tale først tegneserier. ; Et svin kan ikke stirre op på himlen. «Hurtige brune ræv hopper over den dovne hund ‘har alle de 26 alfabeter i det. ; En myre vil ridse sig selv, når den vågner op. (Jeg er begejstrede for myren meget mere nu). , Prøv at sige sjette Sick Sheik’s sjette Får er syg – det er en af ​​de sværeste sætninger at udtale på engelsk. ; I England er talman ikke tilladt at tale. (Haha!) En lille røde bil kan ses i det fjerne under vogn scene i Ben Hur. Den oprindelige navn for butterfly var flutterby. ; Skildpadder kan ånde gennem deres skod. (Guffaw!) ; Læs mere på; interessante fakta om 1950′erne; Fun Presidential Fakta, jeg håber du havde et godt grin og vinkede en vis spænding farvel, mens du læser disse sjove tilfældige kendsgerninger. Næste gang du er upåvirket ud, bare pop en tilfældig omstændighed til dine venner og se dem give dig et undrende blik. Derefter lede ind i en Monolog af flere og forhåbentlig vil de stadig tage dig alvorligt med den tid du er færdig. On mere klar dag, vil jeg fortælle jer om … oh jeg dunno … vi venter for den pågældende lucid dag.

Hvordan man sover bedre
Bougainvillea Plant
Hvordan man ser som en model
Fyrretræer Drejning Brown
Sådan shrink Tøj
Loft Fliser Installation
Runde brillestel
Hvordan du installerer Laminatgulv
Rustik vinduet behandlinger
Safari Tema Baby Shower
Polterabend Temaer