Funny Pick Up Lines

Pick up lines kan kaldes samtale startere, som folk bruger at præsentere sig selv til en anden person, især en af ​​det modsatte køn. Pick up linjer kan bruges bare for at få venner eller kan være at spørge nogen ud. Men der er nogle klicheagtige afhente linjer der er blevet brugt til døden og ikke faktisk arbejde i denne æra. Et af de måder, hvorpå imponerende en person er at tage ved hjælp af sjove afhente linjer. Humor er noget, der tiltrækker folk, og det er noget, der vil helt sikkert arbejde, hvis man bruger det på den rigtige plads. Så hvis du er på en restaurant og har spottet en virkelig god leder pige, som du gerne vil spørge ud, er der her nogle sjove afhente linjer som du kan bruge for at imponere hende. Læs mere på store pick up lines og søde afhente linjer.
Funny Pick Up Lines
Tidligere afhente linjer blev anset noget at fyre prøvede på piger. Der er imidlertid ikke en sådan regel, og selv pigerne bruger pick up lines at flirte med fyre, som de finder attraktive. Så, lad os se på det bedste pick up lines, som kan bruges til fyre samt piger. Læs mere på pick up lines, at arbejde og romantiske afhente linjer.
Funny Pick Up Lines for Girls (til prøve gutter); Har du nogen rosiner? Ingen? Hvor omkring ett dato? , Hey, Jeg har lige indset dette, men du ser meget gerne mit næste kæreste. ; Var du anholdt tidligere? Det må da være ulovligt at se, at god. ; Kys mig, hvis jeg tager fejl, men er ikke dit navn (tag et gæt) …Robert?? ; Har du et band-støtte? Fordi jeg lige skrabet mit knæ falder for dig. ; Har du prut? Fordi du pustede mig væk. ; Der er bare én ting dine øjne har ikke fortalt mig endnu …. du navn. , Undskyld mig, kan du tømme dine lommer? Jeg tror, ​​du har stjålet mit hjerte. , Det er ikke min skyld jeg faldt i kærlighed. Du er den, der udløste mig. ; Du ser så sød du give mig en tandpine. ; Er vi i nærheden af ​​lufthavnen eller er det bare mit hjerte start? ; Læs mere på:; Pick Up Lines for Girls; Pick Up Lines at bruge på Guys; God Pick Up Lines; Funny Pick Up Lines for fyre (at forsøge på piger), jeg er regndråbe og jeg falder for dig. ; Kan du give mig retninger … til dit hjerte? ; Har de bare tage dig ud af ovnen? (Nej, hvorfor?) Fordi du er hot! ; Hvis du var et stof, ville jeg overdosis! ; Hvis jeg kunne flytte rundt på alfabetet, ville jeg sat U og I sammen. ; Var det et jordskælv eller gjorde U bare rock min verden? ; Kan jeg tage et billede af dig, så jeg kan vise julemanden lige hvad jeg ønsker for julen. , Jeg er ked af, talte du til mig! Hendes: Nr. Nå da, skal du starte. , Jeg er afhængig af ja, og jeg er allergisk overfor nej. Så hvad er det gonna være? ; Kan jeg få retninger (?Hvor?) Til dit hjerte. , Jeg kan fortælle din fremtid, det er dig at give mig dit nummer. ; Hvis udseende kunne dræbe, ville du være en masseødelæggelsesvåben. , Hvordan er det at jeg skal forcere en tusind bjerge for at komme til dig, men du har kun at smile til komme til mig? ; Jeg død, Angel? Forårsage dette skal være himlen! ; Var dig far en alien? Fordi du er ude af denne verden! ; Har du et kort? Jeg bare bliver ved med fare vild i dine øjne. ; Har det ondt, når du faldt fra himlen? ; Læs mere på:; Pick Up Lines for Mænd; Lattervækkende Pick Up Lines; Pick Up Lines for fyre; Flere Sjove Pick Up Lines, jeg har synes at være tabt mit nummer, kan jeg har din? ; Er din far en terrorist? Fordi du er bombe! ; Det tager ikke et geni at se, hvordan smukke du er, men hvis det gjorde, ville jeg være overkvalificeret. ; Ud over at være sexet, gør hvad du gør for et levende? ; Min kærlighed til dig er som diarre, jeg kan bare ikke holde det i.; Hej, taler du engelsk? (Ja) Åh, mig også. ; Hvis du var en ny hamburger på McDonald’s, ville du være McGorgeous. ; Tror du på kærlighed ved første blik, eller skal jeg gå forbi igen?; Disse er nogle af de sjove pick up lines, der kan gøre pigen eller fyr du gerne grine eller kan være mindst smile. Nu skal du vælge en af ​​disse bedste pick up lines og tilgang den person du kan lide eller er tiltrukket af med tillid. De bedste hilsner,

Bird of Paradise Flower
Ompotning Orkideer
Boligindretning Styles
Hvordan man laver en Bow Tie
Stenbukken Woman
Ballet Kostumer
Binde en butterfly
Celtic Moderskab Tattoo
Affærer med Gifte kvinder
Hår Extensions Omkostninger
Tårn Piercing