Funny bryllupsløfter

Ordene: Jeg, ___, tage dig, ___, for min lovlige kone / mand …, educe et strejf af sentimentalitet, og også har nogle kvælende en gaben. Mens de traditionelle ægteskabsløfter har en charme af deres egne, de fleste mennesker i dag ønsker at tilpasse deres egne. Med så stor en indsats at gå ind i indretning, menu og hvert aspekt er det lidt underligt, at et par ønsker løfter, der er specielt egnet til dem. Mens de fleste skrive deres egne løfter, en tendens, der er på stigningen er sjovt bryllupsløfter. Hvis den ene af jer er kendt for dine skarpe vid og sans for humor, er du sikker på at få det til at afspejle i dit løfter også. Og samtidig tilføjer humor i din sværger er en fantastisk måde at gøre dem mindeværdige, sikre, at de er udført i god smag. Uanset om du ender op med sjove bryllupsløfter der rimer eller ej, der skal være sådan, at de fortæller gæsterne fremlægge en lidt om jer begge.
Funny bryllupsløfter Eksempel 1
Groom: I, Reggie, vælger du, Lily, at være min kone. Foran vores venner og familie samlet her jeg lover at elske og værne om dig hele de gode tider og dårlige tider. Jeg lover at forsøge at huske at sætte ned toiletsædet og erstatte de toiletrulleholder, når den er færdig. Jeg lover at huske denne dag med kærlighed og roser. Jeg vil elske dig altid.
Brud: Jeg, Lily, vælger du, Reggie, at være min mand. Foran vores venner og familie, lover jeg at elske og værne om dig gennem enhver hindring, der kan komme ind i vores vej. Jeg lover at lære at skifte dæk, og hvordan at fylde skærmen vask, når det kører ud. Jeg vil trøste dig, når dit hold taber og drikke øl med dig, når de vinder. Jeg vil elske dig altid.
Funny bryllupsløfter Eksempel 2
Minister: Har du lover at elske, ære, lave mad til, rydde op efter, overgivelse din andel af tæppet til opgive fjernbetjeningen til, indtil døden skiller jer ad?
Funny bryllupsløfter Eksempel 3
Groom: Jeg, Lucas, tage dig Gina, til at være min ægtefælle, på golfbanen eller foran shopping kanal, ved computeren eller med broen klubben, så længe vi begge skal leve.
Funny bryllupsløfter Eksempel 4
Minister: Tager du denne mand til din ægtemand?, Bride: jeg gør.; Minister skal Groom: Vil du tage denne kvinde til at være din kone?; Bride: Han gør.
Funny bryllupsløfter Eksempel 5
Groom: Jeg, Barney, tage dig, Betty, at være min forfærdeligt ægtehustru, at have og skælde, fra denne dag hurtigt videresendt til bedre, men ikke værre, for rigere, sans fattigere, glemmer sygdom kun i sundhed, væmmes and at værne om, indtil mistænkelige dødsfald gør vi en del.
Funny bryllupsløfter Eksempel 6
Jeg, Fred, tager du Ginger, at være min lovligt ægtehustru. ; At være sammen i glæde og ufred,; At have og at holde, og selv hvis din madlavning vokser skimmel. , Jeg elsker dig i rigdom og i gæld, og og værne om alle øjeblikke siden vi har mødt. , Jeg lover at elske dig, indtil udgangen af ​​mine dage, og så længe du opholder dig ud af min baseball spiller. , Jeg lover at være tro; Selv når vi er gamle og kedelige.
Dr. Seuss Inspireret Funny bryllupsløfter
Minister: Vil du tage hende som din kone? Vil du elske hende hele dit liv?; Groom: Ja, jeg tager hende som min kone ja, jeg elsker hende hele mit liv.; Minister: Vil du have, og også hold, ligesom du har på nuværende tidspunkt fortalt?; Groom: Ja, jeg vil have, og jeg vil holde, ligesom jeg har på nuværende tidspunkt at vide, Ja, jeg vil elske hende hele mit liv, som jeg nu tage hende som min kone.
Minister: Ms Seuss ville du tage denne mand til Deres lovlige ægtemand? Ville du kunne du i et hus? Vil du kunne du med denne lus? Vil du kunne dig i vores kirke? Vil du kunne du fødslen? Ville du tage denne Sam I Am mand og i morgen fodrer ham grønt æg og skinke?
Disse er skrevet af den geniale Marty Blase:
Pastor: Vil du svare mig lige nu, Disse spørgsmål, som din bryllup Løfte?
Groom: Ja, jeg vil svare lige nu, Dine spørgsmål som min bryllup løfte.
Pastor: Vil du tage hende som din kone? ; Vil du elske hende hele dit liv?
Groom: Ja, jeg tager hende som min kone,, Ja, jeg elsker hende hele mit liv.
Pastor: Vil du have, og også holde; Ligesom du har på nuværende tidspunkt fortalt?
Groom: Ja, jeg vil have, og jeg vil holde,; Ligesom jeg har på nuværende tidspunkt at vide,, Ja, jeg vil elske hende hele mit liv, som jeg nu tager hende som min kone.
Pastor: Vil du elske gennem gode og dårlige? ; Uanset om du er glad eller trist?
Groom: Ja, jeg vil elske gennem gode og dårlige,; Uanset om vi er glad eller trist,; Ja, jeg vil have, og jeg vil holde; Ligesom jeg allerede har sagt,, ja, jeg vil elske hende hele mit liv ,; Ja, jeg vil tage hende som min kone!
Pastor: Vil du elske hende, hvis du er rig? ; Eller hvis du er fattig, og i en grøft?
Groom: Ja, jeg vil elske hende, hvis vi er rige, og jeg vil elske hende i en grøft, og jeg vil elske hende gennem gode tider og dårlige,; Uanset om vi er lykkelige eller triste,; Ja, jeg vil har, og jeg vil holde; (jeg kunne have svoret det har fået at vide!) , Jeg lover at elske hele mit liv Denne kvinde, som min lovlige Hustru!
Pastor: Vil du elske hende, når du er fit, og også når du føler dig syg?
Groom: Ja, jeg vil elske hende, når vi er fit, og da vi er ondt, og når vi er syge, og jeg vil elske hende, når vi er rige, og jeg vil elske hende i en grøft , og jeg vil elske gennem gode og dårlige, og jeg vil elsker når glade eller trist, og jeg vil have, og jeg vil holde; Ti år fra nu en tusindfold,; Ja, jeg vil kærlighed til hele mit liv; Dette dejlig kvinde som min kone!
Pastor: Vil du elske med hele dit hjerte? ; Vil du elske indtil døden jer ad?
Groom: Ja, jeg elsker af hele mit hjerte; Fra nu af og indtil døden os skiller, og jeg vil elske hende, når vi er rige, og da vi er brød, og i en grøft,, Og når vi ‘ Re pasform, og når vi er syge, (Åh, kan vi ikke få denne færdig hurtig?) , Og jeg vil elske gennem gode og dårlige, og jeg vil elsker når glade eller trist, og jeg vil have, og jeg vil holde,, Og hvis jeg nu kunne være så fed, og jeg vil elske hende hele mit liv ,, ja, jeg vil tage hende som min kone!
Pastor: Så hvis du vil tage hende som din kone, og hvis du vil elske hende hele livet, og hvis du har, og hvis du vil holde,; Fra nu af og indtil stjernerne vokser kolde,; Og hvis du vil elske gennem gode og dårlige,; Og uanset om du er glad eller trist,, Og kærlighed i sygdom og i sundhed, og da du er fattig, og når i rigdom, og hvis du vil elsker af hele dit hjerte,; Fra nu af og indtil døden skiller jer ad,; Ja, hvis du vil elske hende igennem, bør du svare med disse ord:
Pastor og brudgom: jeg gør!
Pastor: Du er gift nu! So kysse bruden,, Men please, gøre holde det værdig.
Læse om:; Original bryllupsløfter; Skriv din egen bryllupsløfter Brug af de sjove bryllupsløfter prøver som inspiration, jeg er sikker på du vil være i stand til at komme op med et sæt af dine egne. Bare husk, at disse er løfter du laver til hinanden, og at du ikke bør omfatte noget, der vil fornærme din fremtid ægtefælle.

Sådan får du en annullation
Tips til dyrkning Long Hair
Meget Funny Jokes
Sådan fjernes tonet
Langt hår med pandehår
Bryllup Hall Dekorationer
Paint Job Omkostninger
Tattoo Ink Farver
Hvordan man arrangerer Stue Møbler
Baby’s Breath Centerpiece
Marokkanske Boligindretning