Fundraising Idéer for Kids

Målsætningen bag fundraising er at give et bedre liv for børnene, der er ofre for fattigdom, analfabetisme udnyttelse, fejlernæring, osv. Skoler, non profit organisationer og velgørende truster gøre en god indsats for at opløfte de undertrykte børnenes samfundet som helhed. Der er forskellige attraktive og kreative fundraising ideer til børn, der kan generere en stor sum penge for deres upliftment. Denne artikel kan hjælpe dig med at få nogle fundraising ideer til børn.
Fundraising Idéer for Kids: Denne artikel vil kaste lys over forskellige fundraising idéer til gavn for børn. Din fundraising idé kan blive en succes, når gruppen arrangementet og den anden gruppe reklame, hvis arbejde sammen for at gøre de begivenheder populære og attraktive for deltagerne.
Game Show – Du kan foretage forskellige indendørs som udendørs spil og kampe som cricket, carom, kører race og kaste bolden, der nyder godt af børn og publikum ens. Deltagerne kan deltage ved at købe billetter fra dig hvilket igen vil rejse midler til børnene.
Konkurrencer – Maleri, drama, sang, dans og quiz konkurrencer gode fundraising idéer til børn. Du kan organisere en kreativitet show eller en fancy kjole konkurrence. Børnene kan klæde sig ud i forskellige attires og deltag i showet. Du kan også arrangere håndværksvirksomheder making konkurrencer, hvor deltagerne gøre legetøj, håndværk værker og papir værker af deres eget valg som Caan senere kan sælges for at rejse midler. Du kan gøre det en regel for børnene, som deltager for at købe billetter. Derfor kan du rejse midler til børn.
Organisering af en Fete – Du kan organisere en lille fair at rejse midler. En fair bør have forskellig slags underholdning spil og forlystelser, prydgenstande, papirarbejder og madboder tiltrække et stort antal mennesker. Dåsen komme og nyde den fete ved at købe billetter fra skranker. Den kontante indsamlede da kan udnyttes til gavn for de fattige og trængende.
Tællere og båse – Chokolade er det mest fristende mad til nogen. Så du kan åbne en chokoladebutik med forskellige typer af chokolade og tilskynde folk til at købe fra din stald. Når køberne kommer til at vide, at årsagen åbner chokoladebutik, er at rejse midler til de trængende børn, vil de helt sikkert kommer til at købe fra din counter. Sætte en lemonade stall er en af ​​den mest almindelige fundraising ideer til børn populære USA. Du kan også sætte op limonade boder med et banner, der har en velgørenhedsorganisation citere skrevet på den. Boden vil tiltrække mange mennesker til nipper saftevand efter at have betalt. Således du kan rejse midler efter disse to ideer.
Vask Day – Børn har en medfødt tendens til at efterligne deres forældre. Ved at bruge denne idé, kan du nærmer dig erhvervskøretøj vaske virksomheder, der har slips ups med ngo’er og velgørenhed truster. Derefter organisere en »vaske dag ‘ved at give børnene en chance for at vise deres rengøring ekspertise ved hjælp af simple rengøringsmidler som en spand vand og en børste eller svamp. Forældre, der er opsat på at donere kan bringe deres børn for ‘vask dag’ og kontant vil rulle til dig til investeringer om børn. Du kan også intime de velgørende tillid til at donere en vis mængde for fundraising handling.
Et budskab til alle – Du kan organisere en lille begivenhed distribuere brochurer og skabeloner med inspirerende citater på menneskeheden, velgørenhed, børn, kærlighed osv. Folk villige til at viderebringe deres budskab kan deltage og notere deres prisstillelser. For hver pjece kan en sum fastsættes og derfor deltagerne kan skrive på det efter at have købt den fra at organisere holdet. På denne måde kan du øge populariteten af ​​din fundraising klubben ved at invitere folk og rejse midler til børnene.
Celebration – Du kan bruge denne fundraising idé for børn på skolen eller i sociale klubber til at akkumulere penge på særlige lejligheder som Children’s dag, Lærerens dag eller Independence dag. For eksempel, på Independence Day børn altid ivrig efter at gøre flag og kasketter med deres egne ideer. Så de kan komme op til dig med deres egne emner at vise dem eller hejse flaget. Hver deltager bliver nødt til at donere nogle penge for at deltage i den særlige dag begivenhed. På denne måde, kan du hæve midler på disse særlige dage.
Tombola – Du kan foretage en tombola at rejse midler. Kan man starte fundraising tombola ved salg lang række af billetter i forvejen, og giver køberne en chance for at vinde gaver. Fastgør derefter en dag til at afsløre vinderen af ​​spillet og distribuere gaver. De mange solgte billetter vil hente en enorm sum, som kan udnyttes til gavn for børnene.
Læs mere på; Charity Fundraising Idéer; Creative Fundraising Idéer, Fundraising Idéer til Kids: En succes – Motivet bag fundraising må kun være gavn for de fattige trængende og berøvet børn. Du skal opfordre frivillige til at deltage i programmet for at donere helhjertet. Fundraising idéer til børn bør afholde minimum udgifter til din side og afkast maksimalt afkast, samtidig holde følge kravene i frivillige og børnene. Du skal formidle budskabet i fundraising for børn til et stort antal mennesker, fonde med velgørende formål, non profit organisationer, så en god sum kan akkumuleres og bedre investeringer sker på børnene. Således kan det være en succes. Læs mere på vellykket fundraising idéer.
Jeg håber, disse fundraising idéer til børn vil være til gavn, når du organiserer velgørende events for børn. Disse ideer er enkle og omkostningseffektive. Det sjove fyldt ideer vil ikke kun at rejse midler, men også underholde hver deltager. I slutningen denne artikel, med Churchill’s gyldne ord Vi lever af det, vi kommer, men vi gør et liv ved, hvad vi giver.

Chrysanthemum blomst
Hjemmelavet Baby Shower Gaver
Midlertidig hårfarve
Scar Removal Produkter
Sådan fjernes urinen fra Madras
Olielækage Reparation
Hvordan man Fall Out of Love
Hummingbird Tatoveringer
Soveværelse Design Tips
Trist Break Up Quotes
Mousetrap Bil Instruktioner