Fuld Sleeve Tattoo Idéer

Tatoveringer har en lang historie på mere end hundrede år. Tidligere tatoveringer var begrænset til kun et enkelt land, nu dog er de blevet samlet! Næsten hver mellem drømme om at få en tatovering gjort. Tattoo designs er baseret om mange ting som elementer i naturen, overnaturlige ting, traditioner et bestemt land, tegn og symboler, osv. Tidligere tatoveringen design, der blev efterspurgt var for det meste religiøse symboler. Imidlertid nu næsten enhver nyt tatovering design får popularitet øjeblikkeligt! De steder, hvor tatoveringer ville ske var også meget begrænsede. Nu er der imidlertid næsten alle dele af kroppen er udnyttet til en tatovering design? One tattoo placering, som bliver brugt til tatovering siden oldtiden er ærme. Inden du flytter til fuld sleeve tattoo ideer, så lad os først forstå hvad et ærme tatovering er.
Hvad er ærme tatoveringer?
En af de mest almindelige steder, hvor en tatovering er gjort, er armene. Tatoveringer, der er gjort på armen er kendt som ærme tatoveringer. Ærme tatoveringer er fordelt på tre kategorier, den fulde ærme tatovering, halv ærme tatovering, og kvart ærme tatovering. Som navnene antyder, hver tatovering omfatter denne meget areal. Ligesom for eksempel, er kvart ærme tatoveringer de mindste, da det kun dækker området mellem bicep og skulder, mens de fuldt ærme tatoveringer dækker hele armen fra håndled til bicep. Halvdelen ærmet tattoo dækker Hvælvingen mellem skulderen til albuen. Dette var en kort introduktion af ærmet tatoveringer, nu lad os tage et kig på nogle fuld ærmet tatovering idéer.
Ærme Tattoo Idéer
Tribal Fuld Ærme Tattoo Idéer: Tribal tatoveringer er en af ​​de populære tatovering design i næsten hvert eneste kategori! Den brede sorte blæk, som bruges til gravere stammeledere tatoveringer er en af ​​grundene til den popularitet. Den anden grund til, at stammefolk tatovering er så populær, er de enorme vidder, den dækker på én gang. Derfor gør tribal tatoveringer en af ​​de bedste valg for fuld ærme tatoveringer. Der er mange forskellige mønstre fås i stammehøvding tatoveringer, som kan være tilmeldt for. Klassisk stammefolk tatoveringer er en af ​​de mønstre, som kan gøres uden selv at give en tanke. Og hvis du allerede har en traditionelle stammeledere tatovering, så kan du vælge nogle andre stilarter som Samoa, Hawaiian, polynesiske, Maori, etc.
Celtic fuld ærme Tattoo Idéer: Celtic fuld ærme tatovering idéer, er de næste mest efterspurgte tatovering designs. Celtic design tatoveringer er faktisk en af ​​de ældste tatovering designs. I modsætning til andre tattoo designs er Celtic tatovering designs, der faktisk består af fire store mønstre: knob, spiraler og loops og trekanter. Hver af disse designs har en unik mening, så du skal først forstå betydningen af ​​den keltiske tatoveringer, før det bliver Celtic design. Generelt, folk vælger kun ét design, kan du dog, blend alle fire designs og få en unikt design!
Japansk Fuld Ærme Tattoo Design: Japansk fuld ærme tatovering designs er stigende popularitet langsomt. Hvis du ikke ønsker en abstrakte konstruktion, japansk fuld ærme tatoveringer er en af ​​de bedst valgmuligheder for dig. Der er forskellige designs tilgængelige i japanske tatoveringer som koi fisk tatoveringer, hannya masker samurai, drager osv. Udover disse mønstre, er et af de mønstre, som har vundet enorm popularitet Cherry Blossom tattoo motiver! Den bedste del af disse designs er, at du kan ændre disse mønstre, som du vil!
Disse var noget af det bedste fulde ærme tatoveringer. Du kan også henvise til sleeve tattoo designs, for mere fuldstændig sleeve tattoo ideer. Husk at tage ordentlig tattoo pleje, ifølge tattooer anvisninger, som fuldt sleeve tattoo er ganske omfang og så risikoen for tatoveringen infektion er mere.

Spiseborde for små rum
Design et værelse Online
Sådan spiller Bunco
Hvordan du udskifter Brake Rotorer
Billige Fødselsdagsgave
Brasiliansk Keratin Treatment
Hvordan du udskifter hjullejer
Gipsvæg Knæk Reparation
Hvordan man kan afslutte Indervæg
Solen og Månen Skilte
På Rebound: Picking dig op når livet dig ned!