Fugning Skifer Tile

Skifer flise stammer fra en type metamorfe bjergarter kaldet skifer, der findes rigeligt over hele verden. Holdbarheden af ​​denne sten er vidner fra den omstændighed, at den har været populært brugt til gulve og tagdækning i lang tid. En anden fordel ved skifer fliser er, at de har en lidt ru overflade og er skridsikker. Så når de er monteret gulve, disse metamorfe rock-baserede fliser er ikke glat, selv under våde forhold.
Installation af skifer klinkegulv er en sikker metode til at forbedre elegancen af ​​rummet, mens du får fordelen af ​​meget holdbart gulv. Ikke desto mindre under installation, skal du sørge købe passende skifer fliser af korrekte tykkelse, der passer til stuetemperatur og gående trafik. Da de er nemme at installere, kan du overveje om dem på egen hånd, som du gør for keramiske fliser. Den eneste bekymring er, at købe en passende injektionsmørtel (eller thinset) og fugning skifer fliser korrekt, således at forsegle flise overflade og beskytte vand telefontætheden til undergulvet.
How to Grout en Skifer Tile Floor?
De mest fleksible, er skifer flise ikke bag andre muligheder, og du kan vælge det fra en bred vifte af farver som orange, rød, grå, brun, blå, grøn, osv. Også enkelte skifer fliser er forskellige fra hinanden. Derfor kan du medbringe det, at naturlige touch til din gulvbelægning ved at lægge skifer fliser. Før du engagere dig i at installere skifer fliser, læse vejledningen, der er nævnt nedenfor for at injektionsmørtel skifer flise gulv:
Valg Grout og leverancer Først skal vælge injektionsmørtel dig, sørg for, at farven passer til skifer flise, du vil installere. Eller også, hvis du er om fliser i en lineal lige mønster, overveje at anvende en kontrast farve cementvælling at afgrænse dem og skabe et unikt design. Andre end cementvælling, vil du kræve gummi float, fliser sealer, cementvælling sealer, hånd Sander (eller gulv buffer), svamp moppe, spand og pensel.
Forsegling Tile, Skifer fliser er porøse, og derfor er der altid en chance for at absorbere injektionsmørtel (under ansøgning), som vil gøre fliserne ser kedelig. Der henvises til producentens anvisninger og blande fliser sealer i en spand. Scoop en lille mængde af sealer og bruge en svamp moppe, forsigtigt sprede det jævnt over overfladen på hver flise.
Anvende Grout; Når du er færdig med forsegling fliser, kan du faktisk begynde fugning flisegulve. I en spand, cementvælling mix som pr anvisningerne fra producenten. Tag nogle fuger i gummi flyde og omhyggeligt anvende den i rummet mellem to tilstødende fliser. Tilføj flere injektionsmørtel blandingen i leddene og flytte flyder frem og tilbage at forsegle leddene.
Aftørring Grout, dække en fælles ad gangen for at injektionsmørtel skifer fliser korrekt. Når du har fuldført fugning en del af skifer flise, tørre overskydende mørtel, før det tørrer ud. Dette vil spare din tid, mens rengøring af skifer klinkegulv. Gentag den samme til at omfatte alle de rum, der tager ekstra forsigtig, mens der gælder fuger i leddet vinkler. Vide mere om injektionsmørtel rengøring.
Rengøring Skifer Flise; Når du har udfyldt fugning skifer flisegulve, rengøre tørret injektionsmørtel fortsat med en hånd excentersliber eller gulv buffer. Du kan også køre en fugtig svamp over flise overflade flere gange, for at slippe af med injektionsmørtel rester. Alligevel ikke skrubbe fugtig svamp i leddene.
Måske foretrækker du at læse mere på:; Sådan installeres Skifer Tegl backsplash; Sådan Grout Tile, hvordan man Clean Skifer gulve; Dette er, hvordan du kan gå om fugning skifer flise gulve. Muligheden om, hvorvidt injektionsmørtel skal forsegles eller ikke afhænger af dig. Til fugning skifer flise backsplash, er det bedre at forsegle det, da dette område ofte er udsat for fugt og vand. Hvis forseglingen området er lille, kan du bruge en almindelig pensel til direkte forsegle injektionsmørtel. Med dette, er din meget holdbar skifer flise gulvbelægning klar til brug.

Lær at Braid Hair
Sådan ændres transmissionsolie
Gæstebog Idéer
Hår klippeteknikker
Billige Party Idéer
Børns fødselsdagskage
Typer af Planter
Billige Home rhus
Badeværelse rhus
Sådan at udfylde en konvolut
Udendørs Bryllup Steder