Fugning flisegulve

Når du er færdig med installationen af ​​keramiske fliser, er du nødt til injektionsmørtel det nyligt installerede fliser. Fugemassen er intet, men det materiale, som kan ses i mellem fliserne på et gulv. Det fylder op hullet, der ligger i mellem to fliser og fungerer som lim til fliser. Således yder støtte og beskyttelse til fliserne. Det menes, at begrebet støbningen flisegulve stammede under romertiden. Selvom grout anvendte materiale dengang var anderledes. Dag, cementvælling primært består af en blanding af sand eller epoxy, hærdningsmidler, farvestoffer og fugemasser. Du kan henvise til, hvordan du installerer keramiske fliser for mere information om flise installation.
How to Grout Tile Floor?
Fugning flisefuger skal påbegyndes først, når fliseklæberen er hærdet helt. Normalt tager det omkring to dage for limen at tørre ordentligt, men nogle gulvtyper kan endda kræve op til 4 dage. Ligegyldigt hvor meget man skal vente, ikke haste med støbningen arbejde ellers limen kommer op til overfladen og ødelægge injektionsmørtel farve.
Gulvet: Gulv rengøring er et must før du går til fugning. Selv en lille smule af lim kan give en sjusket se til flisebelagt overfladen. Sæt nogle rengøringsmiddel på den stædige områder og lad det stå dem i nogle minutter. Derefter tørres det overskydende lim fra fliser. Tag alle afstandsklodser efterladt på overflade fliser. Tjek leddene, at de er rene. Hvis der ikke så kan du støvsug dem én gang. Læs mere om rengøring keramiske fliser etager.
Forbered Fliser: Farvet understøbningsgrouts kan plette overfladen af ​​fliser. For at forhindre dette påføres et lag beskyttende sealer som paraffin på fliserne. Du skal også forberede flise overflade, så den ekstra injektionsmørtel ikke sidde fast på overfladen og pletten fliserne. For dette, skal du Smør injektionsmørtel slipmiddel på fliserne ved hjælp af en svamp. Du skal dog ikke lade væskespild i flisefuger, da de kan svække injektionsmørtel. Lad det tørre op, inden du starter støbningen arbejde.
Forbered Injektionsmørtel: Der findes forskellige varianter af injektionsmørtel til indendørs brug og udendørs brug. Vælg den der passer til din placering af fliser. If du bruger det til badeværelset flooring, så vælge den ene, der modstår fugt indtrængen. Læs omhyggeligt producentens anvisninger om andelen af ​​vandet og injektionsmørtel der skal anvendes. Følg instruktionen og bland vandet og injektionsmørtel i overensstemmelse hermed i en blanding spand.
Påfør Grout: Tag et float murske med en gummi-finish og anvende injektionsmørtel på fliserne med det. Tvinge injektionsmørtel i leddene, så er fyldt op ordentligt. Fjerne overskydende fugemasse fra fliser straks med flyderen. Derefter sprede nogle tørre injektionsmørtel om de områder, hvor du har anvendt injektionsmørtel. Gnid den tørre injektionsmørtel i leddene ved hjælp af en frotté klud. Dette vil give en ensartethed i leddene og den overskydende vand vil også blive brugt op, hvilket fører til hårdere leddene.
Finishing Touch: Hvis du opdager, at der er nogle film af fuger på pladen gulvet, udslette alle injektionsmørtel med en fugtig svamp og derefter polere gulvet med en frotté klud. Må ikke anvendes syre eller blegemiddel til rengøring. Du kan dække det færdige gulv med særlig form for ikke-farvning papir til de næste 3 dage for at gøre injektionsmørtel stærkere. Eller andet, kan du holde injektionsmørtel urørt i de første 24 timer og derefter tørres samlingerne med fugtig svamp hver dag i de næste 2-3 dage. Endelig, når injektionsmørtel har kureret grundigt, spray en fugemasse løsning forsegle flise overflade. Then poleres entire flisen overfladen igen. Du kan også henvise til, hvordan man cementvælling flise for at få flere oplysninger.
Håber tips til fugning flisegulve i denne artikel, viste sig at være hjælpsom for dig, når du udfører dette hjem forbedring projektet på egen hånd. Når du begynder at arbejde er det vigtigt at styre temperaturen i arbejdsområdet. Dette skyldes, at kold temperatur vil medføre injektionsmørtel tørre op på en meget langsommere i forhold til varme temperaturer. Desuden skal temperaturen og ventilation af arbejdsområdet være endnu ellers injektionsmørtel vil ikke helbrede ensartet. Som følge heraf vil det medføre forskellige nuancer af fuger i forskellige områder.

Dragon Frugt Plant
Vinduesrude erstatning
Franske kvinder Navne
Maleri Ideer til en planteskole
Frygt for Numbers
Skytten og Vædderen kompatibilitet
Bil vedligeholdelsesomkostninger
Coed Baby Shower Idéer
, Hvordan man dyrker Roses
Hjemmelavet Tattoo Gun
Safran Krokus