Fugl Tattoo betydninger

Fugle og dyr har altid været en inspiration for tatoveringer. Dette er hovedsageligt fordi næsten hver fugl og dyr har en vis betydning, hvilket naturligvis er givet af mennesker alene. Selv de betydninger er givet af mennesker, de er ikke nogle fantasy betydninger, de fleste af disse betydninger er baseret på den unikke karakteristika fugle og dyr. Dette faktum gør fugl og dyr tatoveringer mere meningsfuld. Taler om netop fugl tatoveringer, selv fugl tatoveringer har mytologiske betydninger, nogle gange betydninger er forskellige fra land til land! Selvom ingen af ​​de fugle tatoveringer har negative betydninger, der naturligvis er undtagelser som f.eks grib tatoveringer, er det bedre at kende betydningen, så du kan få en fugl tatovering, der passer bedst til din personlighed. Følgende er nogle meget populære fugl tatoveringer og betydninger.
Fugl Tatoveringer og deres betydninger
Dove Tatoveringer: Dove tatoveringer er en af ​​de mest populære tatovering design. Betydningen af ​​duen tatovering er den samme over hele verden. Som vi ved, duen står for fred og håb. Dove tatoveringer har også bibelske hentydninger, som f.eks, duen siges at være den fugl, der bragte kvisten til Noa, som betød oversvømmelser. Det bruges til at repræsentere den Hellige Ånd i Bibelen. Udover de religiøse betydninger, duen IS også siges at være symbolet på kærlighed, kærlighed til samfundet. Interessant nok er en mere mening at dove tatoveringer, som ikke er så populært, ifølge denne mening, Due repræsenterer død, for at være præcis, det repræsenterer rejsen af ​​en person fra jorden til himlen. Uanset hvilken betyder at du tager, alle de betydninger er ædle og det er grunden duen tatoveringer er ikke køn partisk. Mænd og kvinder både kan få en due tatovering gjort.
Eagle Tatoveringer: Dette er en af ​​de populære fugl tatoveringer, især blandt drenge. Generelt er ørn tatoveringer siges at være et symbol på styrke, uafhængighed og frygtløshed. Den amerikanske ørn tatoveringer er et symbol på ære, patriotisme og åndelig vækst. Skaldet ørn er et nationalt symbol på Amerika og er mere forbundet med frihed. En af de populære skaldede ørn tatovering design er af ørn med sine vinger spredt og amerikanske flag i baggrunden. Hvis du ønsker at få en ørn tatovering design som et symbol på styrke, kan du vælge det klassiske design af en kraftigt stigende ørn, der er klar til at hoppe på sit bytte!
Sluge Tatoveringer: Selv om disse birdies er små, de er ganske stærke, og også populær som fugl tatovering designs. Svaler er forbundet med sejlere, sejlere mente, at sluge tatoveringer symboliserer en sikker landing. Der er også visse andre betydninger af sluge tatoveringer. Nogle af de populære er to sluge tatoveringer symboliserer frihed, de er også et symbol på loyalitet og kærlighed. Der er en meget interessant begrundelse for disse betydninger, i modsætning til alle andre fugle, når en svale vælger en partner, er det stadig med den samme partner gennem hele sit liv! Dette er en af ​​de gode fugl tatoveringer til piger, som også kan gøres ved fyre.
Hummingbird Tatoveringer: Hummingbird tatovering design er også ret berømt blandt piger. Kolibrier mentes at have overnaturlige kræfter, mente man, at nogen iført en indpakket dødt kolibri omkring deres hals ville være i stand til at lokke det modsatte køn med lethed. Kolibrier betragtes også som et symbol på energi og positivitet. Så hvis du ønsker en sød tatovering med en lille sanselig betydning, kan du vælge kolibri tatovering. Dette er en af ​​de bedste ideer til fugl tatoveringer på håndleddet. Læs mere om håndleddet tatoveringer til piger.
Det var nogle af de populære fugl tatoveringer. Ud over disse fugle, er andre fugle, der er berømte for tatoveringer Bluebirds, Robins, Phoenix, ugler, Robins, osv. Så nu hvor du kender betydningen af ​​fugl tatoveringer, kan du få den rigtige for dig selv. De bedste hilsner,

Baby’s Breath Centerpiece
Naturlig Face Moisturizer
Star Wars Cake Idéer
Cute Svederemme
Mur Byggeri
Online Dating Advice
Sådan får du sammen igen efter en pause op
Sådan fjernes køkkenvandhane
Køleskabet ikke Køling
Lille sommerfugl tatoveringer
Dicentra spectabilis